Červen 9, 200817 r u mojej fabie to musis dat dolu baterku ale ak mas 13 kluc na kryt a 10 na baterku za 20 minut si hotovy a aspon to poupratujes je tam svincik a zasraty odtok vody spod baterky . a ten olej aku ma farbu som neriesil u deda v garazi som zistil ze mam malo tak som zbehol za susedom a on mechanik ma vsetko tak mi dal a ja mu za to niekedy rozbijem okno zo vzduchovku inak da sa zohnat flaska od 120 do 400 sk ale bratia cesi pisali ze u nich ak si donesies nadobku tak ti naleju aj deci za 30. inak este raz doporucujem skontrolovat dnes som na tom pracoval a keby som bol vedel tak idem do prace len s jednym prstom ostatne mohli robit cosi doma neporovnatelne lahsie manevrovanie s volantom aj myšičky sa daju lahsie robit.
Červen 9, 200817 r Měřil jsi to na obou fábkách nebo na té starší? No na oboch som už kontroloval stav oleja v serve, nepripadá mi tam nejaký rozdiel v prístupe k tej nádobe serva.
Červen 9, 200817 r chlopi a ako to je ked odpojim baterku, musim dat znovu nastavit RJ plynu? otazka skor na colinsa, ma ten isty system
Červen 9, 200817 r Autor myslim ze netreba. http://www.zdruzenie-lpg.sk/index.php?opti...392&catid=8 aby si mal uplnu istotu, tak si sprav zdroj 12 V, naletuj koncovku co sa strka do tej napajacej dierky pri radiacej pake, strc ju do dierky pri vybratej AKU a budes mat obidve RJ po napetim. Upraveno Červen 9, 200817 r od colins
Červen 10, 200817 r tak hlavně nech zaschnout razítko, když je to tak čerstvé . Vidíš a šlo to i bez výměny výfuku ne?
Červen 10, 200817 r Autor slo to kraaasne, ale ked sa zacal ozyvat vyfuk, bal som sa, ako keby som mal ist k zubarovi, hehe.
Červen 10, 200817 r ja som odpojenie baterky nepovazoval za problem normalne som odpojil za 20 minut zapojil akurat som musel nastelovat hodinky na palubovke a stanice na radii. aspon sa to vsetko resetne a vygumuje a auto je jak z fabriky v mladej boleslavi a emiska no hadam pojdem aj ja uz mam vyhliadnutu v praci po ceste tam vletim do dvora a dufam ze v poriadku tak ako aj vy . zdar
Červen 10, 200817 r Tak teda blahopřeji k emisím. Jinak dnes jsem dal okružní jízdu Olomouc-Vranov nad Dyjí-Praha-Vranov nad Dyjí-Olomouc. Celkem 799 km. Jinak cena LPG mezi 15,40 as max. jsem viděl na D1 za 16,40 . Naftu(V Power Diesel) jsem tankoval za 38,20 . To je hnus velebnosti
Červen 11, 200817 r Autor chlapi help. zase sa mi zacal stracat chladiac kvapalina. za jazdy je vsetko O.K. ked to necham cez noc vychladnut, zmizne z nadrzky tak 1 cm. olej je cisty, nie je v nom kakao. voda je bez olejovej emulzie. F1 !
Červen 11, 200817 r velebnosti colins od reduktora ide chladiaca hadica priemer 16 a od motora hadica priemer 19 ja som maval problem na spojke tychto hadic nejaky jebo tam dal silonove spojky a nerobilo to dobrotu a uz mam vysustruzene kovove a na kazdej strane 2 ks eska pasky. skus sa pozriet tam ale mozno brc ma iny priemer hadic ako lovato ! zelam zdar a dobre oko aby si to nasiel . a daj vediet ako to dopadlo :
Červen 11, 200817 r Colins - vůbec ti nezávidím, asi bych to dal zkouknot do nějakého servisu Malta - blahopřeji k příspěvku 1600 Jinak to tady vůbec nežije
Červen 12, 200817 r óóó díky díky. V Auto Kelly mjí teď v akci hasičák ... tedy pokud si ho někde nepůjčíš
Červen 12, 200817 r Už ho mám . Chtěl jsem si půjčit ze služebního, ale máme ho už 3 roky propadlej tak jsem si musel koupit svůj Upraveno Červen 12, 200817 r od montas
Červen 12, 200817 r tak to je good , už se ti to pomalu blíží tak vám včera lítaly po Uničově střechy co?
Červen 12, 200817 r Autor velebnosti colins od reduktora ide chladiaca hadica priemer 16 a od motora hadica priemer 19 ja som maval problem na spojke tychto hadic nejaky jebo tam dal silonove spojky a nerobilo to dobrotu a uz mam vysustruzene kovove a na kazdej strane 2 ks eska pasky. skus sa pozriet tam ale mozno brc ma iny priemer hadic ako lovato !zelam zdar a dobre oko aby si to nasiel . a daj vediet ako to dopadlo : kua ryba, to uz som raz riesil, aj nasiel. presne na tom plastovom kolienku co popisujes. tiez som dal dve eska pasky a este aj omotavku, co pouzivaju instalateri. nemoze to byt len obycajne prehrievanie ? ten vstup vzduchu pred sanim je zaslepeny a na spodku som pridal ten velky kryt pod motor. musim cez weekend vliezt pod auto, poriadne to prescanovat.
Červen 12, 200817 r tak to je good , už se ti to pomalu blíží tak vám včera lítaly po Uničově střechy co? Jj, za tím hotelem bez střechy bydlí tetka a té odletěla jen půlka . Jinak v Olomouci padaly kroupy, naštěstí byly jen malé. Stál jsem v práci ve dveřích, v ruce deku a čekal na větší . Kdy se můžu zastavit pro rady a na oběd?
Červen 12, 200817 r kdy budeš chtít, ale na oběd s tebou nepočítám ale aby jsi neřekl, kafe ti osobně uvařím Upraveno Červen 12, 200817 r od Malta
Červen 12, 200817 r Kávu nepiju, raději ten oběd . Dělám si prdel. Zastavil bych se asi příští týden v sobotu, šlo by to?
Červen 12, 200817 r Kávu nepiju, raději ten oběd . Dělám si prdel. Zastavil bych se asi příští týden v sobotu, šlo by to? předběžně asi jo, zatím je to daleko, tak nevím co bude, ale určo se nějak domluvíme, neboj
Červen 12, 200817 r ked budu šnicle prideme vsetci !! ja si dam aj kavu tak aj svinu pobijem, aby bolo pre vsetkych ...to by se ti ten snicel hooodne prodrazil
Červen 12, 200817 r ja som to nechal na zenu a vyzera to na grecko tam som este nebol. ale k tej dialke za sniclou. vloni som bol tri dni pri olomouci na hadzanej a dodnes na to s radostou spominam. boli tam perfektni ludia vyborne pivko a neskutocne pecene koleno. mnam mnam.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.