Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

u mojej fabie to musis dat dolu baterku ale ak mas 13 kluc na kryt a 10 na baterku za 20 minut si hotovy a aspon to poupratujes je tam svincik a zasraty odtok vody spod baterky . a ten olej aku ma farbu som neriesil u deda v garazi som zistil ze mam malo tak som zbehol za susedom a on mechanik ma vsetko tak mi dal a ja mu za to niekedy rozbijem okno zo vzduchovku :p inak da sa zohnat flaska od 120 do 400 sk ale bratia cesi pisali ze u nich ak si donesies nadobku tak ti naleju aj deci za 30.

inak este raz doporucujem skontrolovat dnes som na tom pracoval a keby som bol vedel tak idem do prace len s jednym prstom ostatne mohli robit cosi doma :palec2: neporovnatelne lahsie manevrovanie s volantom aj myšičky sa daju lahsie robit. :palec2:

Měřil jsi to na obou fábkách nebo na té starší? ;)

No na oboch som už kontroloval stav oleja v serve, nepripadá mi tam nejaký rozdiel v prístupe k tej nádobe serva.

chlopi a ako to je ked odpojim baterku, musim dat znovu nastavit RJ plynu? otazka skor na colinsa, ma ten isty system :)

• Autor

myslim ze netreba.

http://www.zdruzenie-lpg.sk/index.php?opti...392&catid=8

aby si mal uplnu istotu, tak si sprav zdroj 12 V, naletuj koncovku co sa strka do tej napajacej dierky pri radiacej pake,

strc ju do dierky pri vybratej AKU

a budes mat obidve RJ po napetim.

Upraveno od colins

• Autor

prave som sa vratil a mam cerstvu Emisnu ! :p

tak hlavně nech zaschnout razítko, když je to tak čerstvé ;) . Vidíš a šlo to i bez výměny výfuku ne?

• Autor

slo to kraaasne, ale ked sa zacal ozyvat vyfuk, bal som sa,

ako keby som mal ist k zubarovi, hehe.

ja som odpojenie baterky nepovazoval za problem normalne som odpojil za 20 minut zapojil akurat som musel nastelovat hodinky na palubovke a stanice na radii. aspon sa to vsetko resetne a vygumuje a auto je jak z fabriky v mladej boleslavi :palec2:

a emiska no hadam pojdem aj ja uz mam vyhliadnutu v praci po ceste tam vletim do dvora a dufam ze v poriadku tak ako aj vy . zdar :p

Tak teda blahopřeji k emisím. Jinak dnes jsem dal okružní jízdu Olomouc-Vranov nad Dyjí-Praha-Vranov nad Dyjí-Olomouc. Celkem 799 km. :p:p:p Jinak cena LPG mezi 15,40 as max. jsem viděl na D1 za 16,40 :palec2::palec2: .

Naftu(V Power Diesel) jsem tankoval za 38,20 fuck . To je hnus velebnosti

• Autor

chlapi help.

zase sa mi zacal stracat chladiac kvapalina.

za jazdy je vsetko O.K.

ked to necham cez noc vychladnut, zmizne z nadrzky tak 1 cm.

olej je cisty, nie je v nom kakao.

voda je bez olejovej emulzie.

F1 !

velebnosti colins od reduktora ide chladiaca hadica priemer 16 a od motora hadica priemer 19 ja som maval problem na spojke tychto hadic nejaky jebo tam dal silonove spojky a nerobilo to dobrotu a uz mam vysustruzene kovove a na kazdej strane 2 ks eska pasky. skus sa pozriet tam ale mozno brc ma iny priemer hadic ako lovato !

zelam zdar a dobre oko aby si to nasiel . a daj vediet ako to dopadlo : :palec2:

Colins - vůbec ti nezávidím, asi bych to dal zkouknot do nějakého servisu :kuk:

Malta - blahopřeji k příspěvku 1600 :p:p:p

Jinak to tady vůbec nežije :p:p:p:p

óóó díky díky.

V Auto Kelly mjí teď v akci hasičák ... tedy pokud si ho někde nepůjčíš ;)

Už ho mám ;);) . Chtěl jsem si půjčit ze služebního, ale máme ho už 3 roky propadlej tak jsem si musel koupit svůj :p

Upraveno od montas

tak to je good :palec2: , už se ti to pomalu blíží ;)

tak vám včera lítaly po Uničově střechy co?

• Autor
velebnosti colins od reduktora ide chladiaca hadica priemer 16 a od motora hadica priemer 19 ja som maval problem na spojke tychto hadic nejaky jebo tam dal silonove spojky a nerobilo to dobrotu a uz mam vysustruzene kovove a na kazdej strane 2 ks eska pasky. skus sa pozriet tam ale mozno brc ma iny priemer hadic ako lovato !

zelam zdar a dobre oko aby si to nasiel . a daj vediet ako to dopadlo : :palec2:

kua ryba, to uz som raz riesil, aj nasiel. presne na tom plastovom kolienku co popisujes.

tiez som dal dve eska pasky a este aj omotavku, co pouzivaju instalateri.

nemoze to byt len obycajne prehrievanie ?

ten vstup vzduchu pred sanim je zaslepeny a na spodku som pridal ten velky kryt pod motor.

musim cez weekend vliezt pod auto, poriadne to prescanovat.

tak to je good :palec2: , už se ti to pomalu blíží ;)

tak vám včera lítaly po Uničově střechy co?

Jj, za tím hotelem bez střechy bydlí tetka a té odletěla jen půlka :feve: . Jinak v Olomouci padaly kroupy, naštěstí byly jen malé. Stál jsem v práci ve dveřích, v ruce deku a čekal na větší ;) . Kdy se můžu zastavit pro rady a na oběd? :p:p:p

kdy budeš chtít, ale na oběd s tebou nepočítám :okol1:smich::p

ale aby jsi neřekl, kafe ti osobně uvařím ;)

Upraveno od Malta

Kávu nepiju, raději ten oběd kol5kol5 . Dělám si prdel. Zastavil bych se asi příští týden v sobotu, šlo by to?

ked budu šnicle prideme vsetci !! ja si dam aj kavu :p

Jedině když pojedeš s náma do Bulharska :p:p:p:p

Kávu nepiju, raději ten oběd kol5kol5 . Dělám si prdel. Zastavil bych se asi příští týden v sobotu, šlo by to?

předběžně asi jo, zatím je to daleko, tak nevím co bude, ale určo se nějak domluvíme, neboj ;)

ked budu šnicle prideme vsetci !! ja si dam aj kavu :p

tak aj svinu pobijem, aby bolo pre vsetkych :p

...to by se ti ten snicel hooodne prodrazil ;)

ja som to nechal na zenu a vyzera to na grecko tam som este nebol.

ale k tej dialke za sniclou. vloni som bol tri dni pri olomouci na hadzanej a dodnes na to s radostou spominam.

boli tam perfektni ludia vyborne pivko a neskutocne pecene koleno. mnam mnam. :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.