Červen 13, 200817 r ja som to nechal na zenu a vyzera to na grecko tam som este nebol.ale k tej dialke za sniclou. vloni som bol tri dni pri olomouci na hadzanej a dodnes na to s radostou spominam. boli tam perfektni ludia vyborne pivko a neskutocne pecene koleno. mnam mnam. o Řecku jsme taky uvažovali (autem), je to dokonce blíž jak do BG (pokud pojedeš někde ten sever a okolí), ale vzhledem k tomu že LPG tam smějí tankovat jen vozy Taxi , tak na ně kašlu. Jedině pak někdy později sami bez lděcek etecky nebo busem.
Červen 13, 200817 r JJ, řecko jsem taky studoval ale strávit 30 hodin v autobuse-to by byla moje smrt. A letecky bych se nedoplatil
Červen 13, 200817 r V dnešní MF je příloha cestujeme po Evropě a tam píšou že v Srbsku a Bulharsku je maximálka na dálnici jen 120 km/h. To zas bude courárna
Červen 13, 200817 r Mám přece tempoš néééééé . Autí půjde asi příští týden na přezutí a na celkovou kontrolu před dovčou . Doufám že tam nic nenajdou
Červen 13, 200817 r taky zvažuji, kdy to přezuji. Zimáky co byli na dojetí jsem už sundal, mám tam však letňáky taky jen na dojetí, teď asi budu 3 týdny jezdit s Feldou, tak aby si ještě stihly gumy sednout a projevit, než pojedu ... ono už toho času zas tak není
Červen 13, 200817 r no ty to máš obzvlášť co by kamenem dohodil a zbytek dojde pěšky .... co, už se aspoň těšíte? My hrozně, počítáme každý den a těšíme se na ty úúúúžasné šopáky
Červen 13, 200817 r U6 se strašně těším, hlavně to jak mě nikdo nebude z práce pořád otravovat . 13 dní absolutního klidu od mobilů
Červen 13, 200817 r V práci mi volají na pevnou a doma na mobily. Už mi z toho začíná hrabat. Včera jsem si byl zahrát tenis a za 2 hodiny jsem měl asi 15 telefonů. Borec co hrál se mnou to nemohl rozdýchat a navíc prohrál 3:1 na sety z toho jsem mu nadělil 2 x kanáry
Červen 13, 200817 r ty jsi ho v podsatě těma telefonama rozložil psychicky a pak už to byla hračka co? škoda že nejedeme zaráz, nebo že se tam aspoň nepotkáme, vedle aquaparku v Primorsku jsou krásné kurty s um.povrchem, mohli jsme si pinknout
Červen 13, 200817 r Tak to pak musíme domluvit na příští rok(pokud fábča vydrží tu cestu )a vyrazíme spolu Jinak doma pomalu vyjídáme zásoby do Chorvatska .
Červen 13, 200817 r Jj . Je toho teď nějak moc. Nové gumy,přezutí a auto na kontrolu. To zas bude peněz. Baterku mám 6 let, tak nevím jestli ještě vydrží a vychází mi navíc i výměna oleje a svíček(dnes jsem dal 115000 km ). Kuwa mě asi jebne
Červen 13, 200817 r s baterkou bych si nedělal násilí, ty většinou přes léto neodcházejí. no já právě kvůli tomu musím teď jezdit feldou, abych ušetřil km na dovču, páč mám 129 200km a výměna je 135 000km. Takže abych olej nepřejel musím mít na dovču zarezervovaných tak okolo 4t km (chceme tentokrát podniknout i výlety do vzdálenějších míst, Varna-delfinárium, skální kláštery-to je až někde poblíž Russe)
Červen 13, 200817 r S baterkou se na to asi vyser.... Taky si říkám, že do zimy vydrží . Navíc alarm má vlastní zdroj tak to vyjde. Já mám 5 t km do výměny oleje a měl bych po 60tkm měnin svíčky. Asi se na to vyser.. a udělám jen olej a svíčky až po dovolené Nad tím delfináriem ve Varně jsem taky přemýšlel. Upraveno Červen 13, 200817 r od montas
Červen 13, 200817 r a kolik najedeš teď za ty 3 týdny km? Možná bych i ten olej nechal po dovči. Dokonce i v servisu tuším tolerují 10% přejetí
Červen 13, 200817 r Asi tak 1 tkm ale liju tam takovej shit z Auto kelly tak se mi nechce ho moc přejíždět. Možná ho trochu doleju a bude to muset vydržet
Červen 13, 200817 r to já to jen přezuji ... skouknu to sám jinak budu přidělávat stahovací černé roletky na zadní dveře, šéf mi je koupil v Auto Kelly v Brně (má to za barákem) ... přece jenom je to lacinější jak fólie
Červen 13, 200817 r jo jinak Monty, pokud by jsi chtěl mít jistotu a nejet sám, tak tady http://www.cestomaniak.cz/diskuze/spoluces...ema228.html#804 máš možnost zkusit sehnat nějaké spolucestující. My teda loni jeli poprvé a sami, ale letos jsme tam zahlédli jedny co chtěli jet taky tak jsme hodili kontakt a jsou z Bruntálu, takže asi podle všeho pojedeme s nima
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.