Červen 13, 200817 r máš to krásně napsané no uvidíš, třeba se někdo přidá , sleduj to průběžně i ty, páč ti dotyční nemusí reagovat na tvůj příspěvek, popř. může jet někdo o den později, tak ho můžeš ukecat, jestli nechce jet dříve. My také tak zpracovali ty Bruntáláky, oni chtěli jet už v pátek a my jedeme až v sobotu Upraveno Červen 13, 200817 r od Malta
Červen 13, 200817 r Mám příspěvek i na jiném fóru o Bulharsku(mám to doma na liště) a tam jsem natrefil na jednoho pražáka(52) který jede s dcerou(25) . Psali jsme si, ale chce jet až odpoledne,spát někde v Srbsku a na hlídání rychlosti prej sere. Tak to raději pojedu sám
Červen 13, 200817 r Tak dnes mi přišla knížečka od UAMK viz. http://www.uamk.cz/index.php?option=com_co...&Itemid=123 O LPG jsou tam jen 2 stránky a jen všeobecné informace. Jinak jsou tady popsány veškeré dálniční poplatky a mýta ve všech zemích, poplatky za tunely a mosty atd. A je tu uvedená každá evropská země se svými TTD(technicko taktická data ) - dopravní předpisy, státní svátky, prázdniny atd., telefonní čísla na policicii,hasiče,záchranku a na naše zastoupení v jednotlivých zemích. Za 67 kč včetně poštovného dost dobrý . Doporučuju.
Červen 13, 200817 r no kamaradi jak to tak citam tak vy uz mate tusim zbalene. k tomu autu monty asi by som riesil len sviecky olej a baterka ma cas.zena mi dnes oznamila ze zaplatila taliansko mesto Vieste a busom nakolko som odmietol ist autom a budem sa venovat aj a chcem si od volantu aj oddychnut. je to asi 19 hodin od nasich hranic a odchod 14,7. a na hadzanej som bol asi vo velkej bystrici a bolo to super a ozaj super hanaci.
Červen 14, 200817 r Mám příspěvek i na jiném fóru o Bulharsku(mám to doma na liště) a tam jsem natrefil na jednoho pražáka(52) který jede s dcerou(25) . Psali jsme si, ale chce jet až odpoledne,spát někde v Srbsku a na hlídání rychlosti prej sere. Tak to raději pojedu sám máš recht, v Srbsku byli cajti na každém rohu, často měří a krmit je éčky, je naprosto zbytečné. V BG to není o moc lepší, když jsme jeli domů, tak na 450km průjezdu BG jsme napočítali 15 hlídek.
Červen 14, 200817 r cafte dovolenkari nerad rusim taku kjrasnu debatu, ale mam otazocku neviete o niekom kto by zhanal nejakeho ojazdeneho bavoracika? este som hodim inzerat, ale keby ste o niekom vedeli tak sem snim, to auto je v super stave, ma ho jeden moj servisak a teda je on dobre postarane cislo neviem ale je to MR99 a 2l motor by to malo mat, spotrema asi 5l/100km slusna hudba a vybava, vsetko este pozistujem inak je naozaj k super kara
Červen 14, 200817 r Autor chlapi, dnes som podal ruku amigovi, videl som jeho auticko s najazdenymi 400 kkm, dokonca ja pani manzelku som si vsimol. chutna to cucoriedka ! Upraveno Červen 15, 200817 r od colins
Červen 15, 200817 r Autor http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...1065&st=150 nehovor, ze si nevedel !!
Červen 15, 200817 r tak chlapci vcera som sa aj ja stretol aj ked len na chvilu s par skodovakmi v trencine a dokonca som si aj ja podal ruku s El presidentom colinsom a s jeho synom Jurajom. Fuzi ma ozaj take ako na fotke ale aby som povedal pravdu predstavoval som si el presidenta ako vyhadzovaca s plechavou hlavou kratkym krkom a 130 kilami a on nie on to bol normalny clovek skor z kancelarie ako z vyrobi . ale som rad ze som jeho aj so synom a niektorimi forumakmi spoznal a dufam ze niekedy spoznam aj ostatnych napr nasich bratov maltu a montyho. colins : dik za tu cucoriedku a to avetko ma 400 tkm tak ho neurazaj
Červen 15, 200817 r zdravim pani amigo tam bol len na chvilu , myslim ze on tam uz ani nebol ked ste prisli.
Červen 15, 200817 r http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...1065&st=150nehovor, ze si nevedel !! vedel som, ze sa nieco chysta v trencine, ale nejak som sa nedostal k tomu aby som mohol ist aj ja na zrazik, mal som ine nevyhnutne povinnosti urcite bolo skvele a dobre ste sa bavili ja som mal mini zraz s olisoftom v lozorne v sobotu
Červen 16, 200817 r Autor good bye CZ football....... montik nevisis niekde na lustri ?? Upraveno Červen 16, 200817 r od colins
Červen 16, 200817 r jsou to kok.ti, do 75 min. vedou 2:0 a pak to 2:3 projedou. Samá celebrita a houby houby, tak ať si sbalí čemadany a tahnou dom, nic jiného si nezaslouží
Červen 16, 200817 r Autor ale maltik ! podla komentatorov na Prime islo o nestastnu zhodu nahod a maximalisticku nepriazen osudu.
Červen 16, 200817 r jo nepřízeň osudu ... amatéři to jsou ale nic jiného si ani nezasloužili já už to nedohlédl ani dokonce, takže jsem neslyšel jak ten "výkon" omlouvali, ale jak proste dali třetí, tak se slovy bežte do pr..le, jsem šel spat
Červen 16, 200817 r Kávu nepiju, raději ten oběd . Dělám si prdel. Zastavil bych se asi příští týden v sobotu, šlo by to? teď jsem si uvědomil, když se budeš chtít zastavit v sobotu jsou u nás zrovna slavnosti, nevím teda jak jsi to plánoval, ale můžeš vzít s sebou manželku i děti a spojit dobré s užitečným viz. odkaz http://www.jevicko.cz/soubory/programoslav.pdf
Červen 16, 200817 r Autor ty kokos, pride Michal David, Kraus, monsignor pozehna vlajku, pivo Cerna Hora potecie dolu ulicou.... chlapi sadajme do aut a hor sa do Maltova !! Upraveno Červen 16, 200817 r od colins
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.