Červen 18, 200817 r Autor nebojte sa samomluvy, len hovorte ! uz sme tu vyliecili inych pacientov, len smelo....
Červen 19, 200817 r kdyby jenom dneska ... včera kdybych netrpěl samomluvou tak to bylo nemlich to samé
Červen 19, 200817 r Jj, četl jsem. Ale pokecal jsi si pěkně . Za chvíli jedu přezout autí a nechat ho zlehka zkouknout před dovčou . Kurw... já už se tak těším.
Červen 19, 200817 r ani nemluv , zrovna dnes jsem se kouknul do kalendáře a přesně za měsíc touto dobou budu někde za Bělehradem jen mám strach z počasí, jak včíl vyšla ta amerikánská studie že léto v Evropě bude chladné
Červen 19, 200817 r No tchýně se v pondělí vrátila z Řecka a koupali se jen 3x (z toho jednou úplně sami) a říkala že tam byla kosa jako hrom a známej přijel v sobotu z Bibione(jezdí busem) a říkal že tam bylo přes den 17 stupňů a že mu bylo těch lidí úplně líto . Tak doufám že se oteplí
Červen 19, 200817 r to můj šéf je tento týden na Istrii a psal dnes že je tam hezky, tak nevím do jaké míry mu máme věřit
Červen 19, 200817 r Tak autí přezuto a zkontrolováno. Vymlácené kosti, tlumiče v prdel... a lehce děravý výfuk (vlnovec). No co už, hurá na dovolenou-na opravy není čas(a peníze taky ne )
Červen 19, 200817 r chlapci sorry ze lezem do kapusty ale tak spominate teplo, tak mi nedalo napisat vam dnesnu cestu z bratislavy domov - videl som prepchaty vlak, tak som nastupil do klimatizovaneho vagona, ale to bol strasny omyl, klima totiz nefungovala a okna v takych vagonoch sa daju otvorit asi 10cm a navyse kazde druhe bolo zamknute, takze teplota vonku 28°C a vnutri cca 40°C jaj este ze som cestoval len 35 minut, ale aj tak som minimalne kilo schudol...
Červen 20, 200817 r Tak autí přezuto a zkontrolováno. Vymlácené kosti, tlumiče v prdel... a lehce děravý výfuk (vlnovec). No co už, hurá na dovolenou-na opravy není čas(a peníze taky ne ) nic si z toho nedělej, mé přední tlumiče taky nebudu zrovna v nejlepší kondici a kosti? Dokud nemlátí tak neřeším. Takže akorát přezuji ... Upraveno Červen 20, 200817 r od Malta
Červen 21, 200817 r No ty kosti trochu mlátí(ale jen trochu) takže musí vydržet Jdu chytat bronz, ať nevypadám u moře jak ředitel vápenky
Červen 21, 200817 r Chlapci ani som to nechcel dávať, však stane sa, ale už mám toho dosť. Najprv začiatkom mesiaca do mňa nacúval týpek z východu. Že pozeral sa dopredu. Stalo sa to asi 2 metre od dopravného policajta, ktorý tam spisoval nejaké vykradnuté auto. Ten ho hneď zjebal, 2000 pokuta a tak. Spísal to úplne že rýchlo a týpek ešte aj nafúkal 0,11 promile. A ten buzerant (vinník) to ani nenahlásil poisťovni. A tá druhá fotka, to netuším aký umelec toto dokázal. Stál som v rade pozdĺž zaparkovaný, idem z roboty a kukám jak puk že čo to je. Ani sa neunával ten niekto tam nechať na seba kontakt. Do pol boka odratý, jak tá koza či čo to bolo v rozprávke. Ešte že mám havarijnú, som zvedavý ako sa k tomu postavia. Upraveno Červen 21, 200817 r od lukaso
Červen 21, 200817 r Koukám, že máš podobné štěstí jako já nedávno. Je to v prdeli. lidi jsou kurw....Držím ti palce ať to dobře dopadne
Červen 21, 200817 r to 'lukaso' to snad nie je ani mozne, ludia su strasne kurvy drzim palce, nech to mas co najrychlejsie spravene...
Červen 21, 200817 r To prostě nasere Potřeboval by dostat do držky, stejně to určitě byla nějaká kráva nebo někdo napitej
Červen 22, 200817 r Bavil som sa s lakýrnikom, pri oprave by mali ísť lišty v nárazníku aj kľučky do farby auta, tak aspoň dáka náplasť za tú škodu. Uvidíme
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.