Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

nebojte sa samomluvy, len hovorte !

uz sme tu vyliecili inych pacientov, len smelo.... :D

Tak dneska je tady totálně mrtvo :aggressive: Zase všichni :prc: nebo co ? :p

kdyby jenom dneska ... včera kdybych netrpěl samomluvou tak to bylo nemlich to samé ;)

Jj, četl jsem. Ale pokecal jsi si pěkně :p:p:p:p . Za chvíli jedu přezout autí a nechat ho zlehka zkouknout před dovčou . Kurw... já už se tak těším. :palec2::palec2:

ani nemluv ;) , zrovna dnes jsem se kouknul do kalendáře a přesně za měsíc touto dobou budu někde za Bělehradem :)

jen mám strach z počasí, jak včíl vyšla ta amerikánská studie že léto v Evropě bude chladné :feve:

Neboj, to bude dobré. Amíci jsou kokot.... :p:p:p

to by v tom byl čert, abych se v těch devíti dnech aspoň jednou nevykoupal ;)

No tchýně se v pondělí vrátila z Řecka a koupali se jen 3x (z toho jednou úplně sami) a říkala že tam byla kosa jako hrom a známej přijel v sobotu z Bibione(jezdí busem) a říkal že tam bylo přes den 17 stupňů a že mu bylo těch lidí úplně líto :feve: . Tak doufám že se oteplí :p:p

to můj šéf je tento týden na Istrii a psal dnes že je tam hezky, tak nevím do jaké míry mu máme věřit ;)

Hezky může být, ale teplo je důležitější :p:p:p:p . Jedu do servisu ;) . Čau

Tak autí přezuto a zkontrolováno. :feve: Vymlácené kosti, tlumiče v prdel... a lehce děravý výfuk (vlnovec). No co už, hurá na dovolenou-na opravy není čas(a peníze taky ne lol ) :p:p:p:p

chlapci sorry ze lezem do kapusty ale tak spominate teplo, tak mi nedalo napisat vam dnesnu cestu z bratislavy domov - videl som prepchaty vlak, tak som nastupil do klimatizovaneho vagona, ale to bol strasny omyl, klima totiz nefungovala a okna v takych vagonoch sa daju otvorit asi 10cm a navyse kazde druhe bolo zamknute, takze teplota vonku 28°C a vnutri cca 40°C :feve: jaj este ze som cestoval len 35 minut, ale aj tak som minimalne kilo schudol...

máš jezdit autem a né se cpát do vlaku :doh:doh:doh:doh

no jo, nabuduce uz budem mudrejsi a pojdem autom ;)

• Autor

keby si mal plyn, kasles na vlak !

lol

Tak autí přezuto a zkontrolováno. :feve: Vymlácené kosti, tlumiče v prdel... a lehce děravý výfuk (vlnovec). No co už, hurá na dovolenou-na opravy není čas(a peníze taky ne lol ) :p:p:p:p

nic si z toho nedělej, mé přední tlumiče taky nebudu zrovna v nejlepší kondici ;) a kosti? Dokud nemlátí tak neřeším. Takže akorát přezuji ...

Upraveno od Malta

No ty kosti trochu mlátí(ale jen trochu) takže musí vydržet ;);) Jdu chytat bronz, ať nevypadám u moře jak ředitel vápenky :p:p:p

Chlapci ani som to nechcel dávať, však stane sa, ale už mám toho dosť. Najprv začiatkom mesiaca do mňa nacúval týpek z východu. Že pozeral sa dopredu. Stalo sa to asi 2 metre od dopravného policajta, ktorý tam spisoval nejaké vykradnuté auto. Ten ho hneď zjebal, 2000 pokuta a tak. Spísal to úplne že rýchlo a týpek ešte aj nafúkal 0,11 promile. A ten buzerant (vinník) to ani nenahlásil poisťovni. A tá druhá fotka, to netuším aký umelec toto dokázal. Stál som v rade pozdĺž zaparkovaný, idem z roboty a kukám jak puk že čo to je. Ani sa neunával ten niekto tam nechať na seba kontakt. Do pol boka odratý, jak tá koza či čo to bolo v rozprávke. Ešte že mám havarijnú, som zvedavý ako sa k tomu postavia.

post-2391-1214037700_thumb.jpg

post-2391-1214037755_thumb.jpg

Upraveno od lukaso

Koukám, že máš podobné štěstí jako já nedávno. Je to v prdeli. lidi jsou kurw....Držím ti palce ať to dobře dopadne :palec2::palec2:

njn, dám vedieť ako to potom dopadlo, ale asi to bude chvíľku trvať :angry:

to 'lukaso'

to snad nie je ani mozne, ludia su strasne kurvy :aggressive:

drzim palce, nech to mas co najrychlejsie spravene...

• Autor

take pekne auticko, jajááááááj..... :o

To prostě nasere :feve: Potřeboval by dostat do držky, stejně to určitě byla nějaká kráva nebo někdo napitej :aggressive::aggressive::aggressive::aggressive::aggressive:

Bavil som sa s lakýrnikom, pri oprave by mali ísť lišty v nárazníku aj kľučky do farby auta, tak aspoň dáka náplasť za tú škodu. Uvidíme ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.