Červen 22, 200817 r Jj, já jsem taky dával po bouračce kliky do laku, vyměnil el. stahovačku a zámek v zadních dveřích
Červen 24, 200817 r Tady na fóru se mi někdo nabídl, je to v praze a jezdí tam nakupovat hodně klukú z fóra. Potkal jsem tam Rolbaře. Všiml sis, že od té doby co má Robko funkci, tak s náma nekomunikuje? I El prezidento na nás tak trochu ser... Nevíš kolik je u toho penzionu v bulharsku park. míst? Jedem všichni k Petkovům a jsme 3 auta tak abych neparkoval na ulici.
Červen 24, 200817 r ja ti dam ze nekomunikujem to s funkciou nema nic spolocne mam vela prace a neviem kde mi hlava stoji je to na trt momentalne chcem este zmenit poistovnu a ist aj na havarijne poistenie tak zistujem kde co a ako ale sledujem vas tu stale, len nemam cas pisat
Červen 24, 200817 r Nevíš kolik je u toho penzionu v bulharsku park. míst? Jedem všichni k Petkovům a jsme 3 auta tak abych neparkoval na ulici. jak všichni??? Ty jsi ještě někoho zlanařil? No je tam takových 5-6 parkovacích míst Upraveno Červen 24, 200817 r od Malta
Červen 24, 200817 r I El prezidento na nás tak trochu ser... na mě nee, na mě je moooc hodný komunikuje přes SZ, je inkognito
Červen 24, 200817 r no ak neklame tak vsetko najlepsie amigo ale to sa tu dnes asi neukaze, bude niekde nalozeny v liehu
Červen 24, 200817 r je to pravda priatelia a srdecna vdaka za gratulacie v liehu nie som ale hned po praci sa presuvam za odpocinkom na ryby a tam travim skoro vsetok volny cas . pekne v tieni stromu a chladneho vanku od vody. este raz vdaka kamarati
Červen 24, 200817 r nieco mi uniklo ma meniny ci co? narodeniny si overit nemozem, a v ceskom kalendari je dnes Jan ...
Červen 24, 200817 r aj v slovenskom je Jan ale na fore, na uvodnej stranke dole pise, ze kto z nas ma narodky, urcite sa tam aj ty objavis, tak ako dnes amigo
Červen 24, 200817 r Autor na mě nee, na mě je moooc hodný komunikuje přes SZ, je inkognito to mi pripomenulo ten vtip : ako sa povie po spanielsky policajt ? - El debilio ! ako sa povie po spanielsky tajny policajt ? - El debilio incognito! P.S.: Jan Amigo - vsetko najlpsie, najme lacny plyn a mao poruch na auticku !!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.