Červen 24, 200817 r toho jsem si nikdy nevšiml, že to tam je . A jak to že to tam je, když to nemá v info pod avatarem? no nic, nebudu špekulovat, Amígo vše nejlepší aj ode mně, hooodně zdraví, hooodně šťastných km bez nehod a poruch a ať hoooodně berou
Červen 24, 200817 r jak všichni??? Ty jsi ještě někoho zlanařil? No je tam takových 5-6 parkovacích místJJ, ti co jedou se mnou, tak měli problém z ubytováním. tak jsem jim hodil odkaz a už jsou ubytovaní taky. . Práve jsem se vrátil z Příbrami, byl jsem kupovat s kámošem autí. Ford Mondeo Combi 1,6 16 v Zetec(rok 99, najeto 160 tis. km)-výbava- dig. klima, stř.okno, 4xel. okna,el. zrcátka, vyhřívané anatomické sedačky Recaro(řidičova elektr.), centrál, 2x airbag, ABS, vyhřívané čelní okno(samo i zadní), super stav, po evidenční kontrole a STK, na české převozní značce - cena 76 t kč . Je to parník jako svině, super svezení a ty sedačky -prostě bomba .
Červen 25, 200817 r ty maš svojho rozumu dost dokonce aj na rozdavanie Upraveno Červen 25, 200817 r od Malta
Červen 25, 200817 r Autor manzelka mi zase hovori, ze mam v hlave len spermie a dve prasknute struny....tak sa dohodnite !
Červen 25, 200817 r a tak kdy přijedeš na rozumy Monty?Asi mi to vůbec nevyjde. Včera jsem přijel o půlnoci, dnes jsem v práci do večera a v pátek ráno razím do Prahy. Vůbec nestíhám.O víkendu zase nějaké nákupy(hadříky atd. pro ženušku) a jeden den musím vyčlenit na údržbu autí . Maltičko promiň ale asi mi to nevyjde. Ale někdy se určitě zastavím
Červen 25, 200817 r no nic, pošlu ti to mailem, co mám, pokud se budeš chtít na něco zeptat, tak víš kam napsat, zavolat, přijet ... nic víc pro tebe nemůžu udělat.
Červen 25, 200817 r upresnenie: vcera som mal narodky nepoviem kolko ale 30-40. a menom som Juraj tak ako syn el presidenta. a vcera som chytil sumca sice len 100cm ale potesil bude na gril ako uliaty ak neviete nieco o ceste do BG smelo sa opytajte od toho sme tady
Červen 25, 200817 r Maltičko, nezlob se ale fakt vůbec nestíhám . Hrozně mě to mrzí, někdy to určitě vyjde. Jinak dík za info, jsem velký dlužník. Amigo - všechno nejlepší, koukám že jsi trochu starší jak hnědé uhlí
Červen 25, 200817 r Autor tak si teda pisem do zositka : meno : ako moj syn priezvisko : Amigo vek : asi ako hnede uhlie zaujmy : rybar oblubenost v kolektive : ano vztah k benzinu : vyhraneny, obcas ho sice toleruje, ale len v nevyhnutnych pripadoch dochadzka na forum : asi ako u menstruacie - dlho cakame a ked pride, vsetci sa tesime stav : neurcity, ale byva videny s damou na prednom sedadle sexualna orientacia : neurcita - casto podyebava, spotrebu viagry neudava inteligencia : vysoka, ale mazane ju maskuje lol lol lol Upraveno Červen 25, 200817 r od colins
Červen 25, 200817 r Maltičko, nezlob se ale fakt vůbec nestíhám . Hrozně mě to mrzí, někdy to určitě vyjde. Jinak dík za info, jsem velký dlužník. Amigo - všechno nejlepší, koukám že jsi trochu starší jak hnědé uhlí no co já mám teď doma říci, pořád se mě fšichni ptají, kdy teda přijede ten Montas a jestli s ním přijede i rodina a já pořád nevím a ve finále nic nebude no nic hlavně ať dojedete, tam i zpět a pak si můžeme společně povykládat nad fotkama třeba
Červen 25, 200817 r tak si teda pisem do zositka : meno : ako moj syn priezvisko : Amigo vek : asi ako hnede uhlie zaujmy : rybar oblubenost v kolektive : ano vztah k benzinu : vyhraneny, obcas ho sice toleruje, ale len v nevyhnutnych pripadoch dochadzka na forum : asi ako u menstruacie - dlho cakame a ked pride, vsetci sa tesime stav : neurcity, ale byva videny s damou na prednom sedadle sexualna orientacia : neurcita - casto podyebava, spotrebu viagry neudava inteligencia : vysoka, ale mazane ju maskuje lol lol lol by ma potom zaujimalo co mas u mna v notysku Upraveno Červen 25, 200817 r od Malta
Červen 25, 200817 r el presidento dakujem za kladny posudok a dopln si tej viagri ozaj len trosku len na to podyebavanie skoda si davat vela a potom to ist rozchodit ved viete ako to myslim sak ste aj vy uz zenaty : Muž sa večer pritúli k manželke, chce sa s ňou milovať. Manželka mu hovorí: - Dnes nie, boli ma hlava... Na druhý deň sa manžel znovu pokúša. Žena ho odstrčí a povie: - Nechaj ma, som unavená... Tretí deň sa manžel zas túli k manželke. Na to mu manželka vraví: - Trikrát za týždeň?! Spamätaj sa preboha, ty úchyl!
Červen 25, 200817 r no co já mám teď doma říci, pořád se mě fšichni ptají, kdy teda přijede ten Montas a jestli s ním přijede i rodina a já pořád nevím a ve finále nic nebude no nic hlavně ať dojedete, tam i zpět a pak si můžeme společně povykládat nad fotkama třeba Doma řekni, že strejda Montas přijede jindy a že ho to mrzí. pokud bych hodně chyběl, jsem schopen ti polsat pár mýc fotek aby to vydrželi, než s eu vás ukážu El giganto prezidento - a co máš v deníčku u mě?
Červen 25, 200817 r Doma řekni, že strejda Montas přijede jindy a že ho to mrzí. pokud bych hodně chyběl, jsem schopen ti polsat pár mýc fotek aby to vydrželi, než s eu vás ukážu dobrý , v pohodě ... hlavně mi tam u těch Petkovovů neudělej ostudu, ať tam ještě můžu po tobě přijet a my už se s tvou nepřítomností nějak srovnáme
Červen 25, 200817 r colins, napis posudok o vsetkych, aj mna by to zaujimalo co mas o mne napisane v notisku
Červen 26, 200817 r Autor kua, co ste neboli estebaci ? nemate vlastne notesy ?? zase az budete chvilu posluchat nieco odtajnime..... Upraveno Červen 26, 200817 r od colins
Červen 26, 200817 r hned sa idem pozriet do Cibulkovych zoznamov ci tam nefiguruje agent krycim menom Colins
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.