Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

toho jsem si nikdy nevšiml, že to tam je :feve: . A jak to že to tam je, když to nemá v info pod avatarem?

no nic, nebudu špekulovat, Amígo vše nejlepší aj ode mně, hooodně zdraví, hooodně šťastných km bez nehod a poruch a ať hoooodně berou ;)

jak všichni??? Ty jsi ještě někoho zlanařil? No je tam takových 5-6 parkovacích míst
JJ, ti co jedou se mnou, tak měli problém z ubytováním. tak jsem jim hodil odkaz a už jsou ubytovaní taky. :p:p:p;);) . Práve jsem se vrátil z Příbrami, byl jsem kupovat s kámošem autí. Ford Mondeo Combi 1,6 16 v Zetec(rok 99, najeto 160 tis. km)-výbava- dig. klima, stř.okno, 4xel. okna,el. zrcátka, vyhřívané anatomické sedačky Recaro(řidičova elektr.), centrál, 2x airbag, ABS, vyhřívané čelní okno(samo i zadní), super stav, po evidenční kontrole a STK, na české převozní značce - cena 76 t kč ;););) . Je to parník jako svině, super svezení a ty sedačky -prostě bomba kol5 . :):)
  • Autor

kde dolievaju rozum ??

lol

• Autor

tak nic, zostanem na svojom.... :aggressive::feve:

ty maš svojho rozumu dost ;):) dokonce aj na rozdavanie

Upraveno od Malta

• Autor

manzelka mi zase hovori, ze mam v hlave len spermie a dve prasknute struny....tak sa dohodnite !

:D:D:D

a tak kdy přijedeš na rozumy Monty?
Asi mi to vůbec nevyjde. Včera jsem přijel o půlnoci, dnes jsem v práci do večera a v pátek ráno razím do Prahy. Vůbec nestíhám.O víkendu zase nějaké nákupy(hadříky atd. pro ženušku) a jeden den musím vyčlenit na údržbu autí . Maltičko promiň ale asi mi to nevyjde. :feve: Ale někdy se určitě zastavím :palec2:

no nic, pošlu ti to mailem, co mám, pokud se budeš chtít na něco zeptat, tak víš kam napsat, zavolat, přijet ... nic víc pro tebe nemůžu udělat.

upresnenie: vcera som mal narodky nepoviem kolko ale 30-40.

a menom som Juraj tak ako syn el presidenta. a vcera som chytil sumca sice len 100cm ale potesil bude na gril ako uliaty :p

ak neviete nieco o ceste do BG smelo sa opytajte od toho sme tady :palec2:

Maltičko, nezlob se ale fakt vůbec nestíhám :feve::feve::feve: . Hrozně mě to mrzí, někdy to určitě vyjde. Jinak dík za info, jsem velký dlužník. kol5kol5kol5

Amigo - všechno nejlepší, koukám že jsi trochu starší jak hnědé uhlí :p:p:p:p

• Autor

tak si teda pisem do zositka :

meno : ako moj syn

priezvisko : Amigo

vek : asi ako hnede uhlie

zaujmy : rybar

oblubenost v kolektive : ano

vztah k benzinu : vyhraneny, obcas ho sice toleruje, ale len v nevyhnutnych pripadoch

dochadzka na forum : asi ako u menstruacie - dlho cakame a ked pride, vsetci sa tesime

stav : neurcity, ale byva videny s damou na prednom sedadle

sexualna orientacia : neurcita - casto podyebava, spotrebu viagry neudava

inteligencia : vysoka, ale mazane ju maskuje

lol lol lol lol lol lol

Upraveno od colins

Maltičko, nezlob se ale fakt vůbec nestíhám :feve::feve::feve: . Hrozně mě to mrzí, někdy to určitě vyjde. Jinak dík za info, jsem velký dlužník. kol5kol5kol5

Amigo - všechno nejlepší, koukám že jsi trochu starší jak hnědé uhlí :p:p:p:p

no co já mám teď doma říci, pořád se mě fšichni ptají, kdy teda přijede ten Montas a jestli s ním přijede i rodina a já pořád nevím ;) a ve finále nic nebude :p

no nic hlavně ať dojedete, tam i zpět a pak si můžeme společně povykládat nad fotkama třeba ;)

tak si teda pisem do zositka :

meno : ako moj syn

priezvisko : Amigo

vek : asi ako hnede uhlie

zaujmy : rybar

oblubenost v kolektive : ano

vztah k benzinu : vyhraneny, obcas ho sice toleruje, ale len v nevyhnutnych pripadoch

dochadzka na forum : asi ako u menstruacie - dlho cakame a ked pride, vsetci sa tesime

stav : neurcity, ale byva videny s damou na prednom sedadle

sexualna orientacia : neurcita - casto podyebava, spotrebu viagry neudava

inteligencia : vysoka, ale mazane ju maskuje

lol lol lol lol lol lol

by ma potom zaujimalo co mas u mna v notysku ;):p

Upraveno od Malta

el presidento

dakujem za kladny posudok :palec2:

a dopln si tej viagri ozaj len trosku len na to podyebavanie :p skoda si davat vela a potom to ist rozchodit ved viete ako to myslim sak ste aj vy uz zenaty : :help:

Muž sa večer pritúli k manželke, chce sa s ňou milovať. Manželka mu hovorí:

- Dnes nie, boli ma hlava...

Na druhý deň sa manžel znovu pokúša. Žena ho odstrčí a povie:

- Nechaj ma, som unavená...

Tretí deň sa manžel zas túli k manželke. Na to mu manželka vraví:

- Trikrát za týždeň?! Spamätaj sa preboha, ty úchyl!

no co já mám teď doma říci, pořád se mě fšichni ptají, kdy teda přijede ten Montas a jestli s ním přijede i rodina a já pořád nevím ;) a ve finále nic nebude :p

no nic hlavně ať dojedete, tam i zpět a pak si můžeme společně povykládat nad fotkama třeba ;)

Doma řekni, že strejda Montas přijede jindy a že ho to mrzí. pokud bych hodně chyběl, jsem schopen ti polsat pár mýc fotek aby to vydrželi, než s eu vás ukážu :p:p:p:p

El giganto prezidento - a co máš v deníčku u mě? kol5kol5kol5kol5kol5:):);):p:p:p:p:p

Doma řekni, že strejda Montas přijede jindy a že ho to mrzí. pokud bych hodně chyběl, jsem schopen ti polsat pár mýc fotek aby to vydrželi, než s eu vás ukážu :p:p:p:p

dobrý ;) , v pohodě ... hlavně mi tam u těch Petkovovů neudělej ostudu, ať tam ještě můžu po tobě přijet a my už se s tvou nepřítomností nějak srovnáme ;)

Neboj :p:p:p

colins, napis posudok o vsetkych, aj mna by to zaujimalo co mas o mne napisane v notisku :):p

• Autor

kua, co ste neboli estebaci ?

nemate vlastne notesy ??

zase az budete chvilu posluchat nieco odtajnime..... ;)

:D:D:D

Upraveno od colins

hned sa idem pozriet do Cibulkovych zoznamov ci tam nefiguruje agent krycim menom Colins ;):p:smich:

• Autor

pod "C" to nenajdes !

musis hladat Plynar.... lollollollollol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.