Únor 7, 200817 r teda chlapy, nechce ist s tymi titulmi do politiky? až časem, zatím jsem ještě trochu normální a nechci se zkurvit úplně
Únor 7, 200817 r už tak jsem v hokně od osmi do pěti a ty by sis furt jen válel šunky ve fitku ale zase můžeš v klidu spát, protože víš že tě bráním já
Únor 7, 200817 r až časem, zatím jsem ještě trochu normální a nechci se zkurvit úplně do senátu by tě stejně nevzali na to seš ještě bažant
Únor 7, 200817 r ale zase můžeš v klidu spát, protože víš že tě bráním já tak to mě uklidnilo, hned to musím říci ženě, že už se nemusí v noci budit, že už máme ochranu
Únor 7, 200817 r do senátu by tě stejně nevzali na to seš ještě bažant mě by stačilo dělat nějakého náměstka být u zdroje financí a informací. No a pak už děj se vůle boží(spýše moje že :p )
Únor 7, 200817 r Autor jj, měli jste se lépe učit :p :p . státní služba je státní služba.Chtějí fyzickou připravenost, tak se připravuji :p . aha, policajt !
Únor 7, 200817 r tak to mě uklidnilo, hned to musím říci ženě, že už se nemusí v noci budit, že už máme ochranu ale není ochrana jako ochrana. Tamtu ochranu ještě nedokážem , tak ať se ti nezadaří do třetice
Únor 7, 200817 r ale není ochrana jako ochrana. Tamtu ochranu ještě nedokážem , tak ať se ti nezadaří do třetice nestraš , další babu, to už by sem nezvládl
Únor 7, 200817 r tak by si mohol byt statny tajomnik pre veci obrany a ochrany kousek vedle(být na takové funkci tak nejezdím na LPG)
Únor 7, 200817 r Autor kousek vedle(být na takové funkci tak nejezdím na LPG) ja som tu funkciu myslel tu na fore...
Únor 7, 200817 r kousek vedle(být na takové funkci tak nejezdím na LPG) ... a neměl by jsi takové hodné kamarády
Únor 7, 200817 r ... a ty kazí charakter no nevím co je lepší - s charakter ale chudej nebo bohatej bezcharakterní borec
Únor 7, 200817 r chlapy prave som cital jeden dobry vtip, tak posuvam dalej Muž posílá manželce SMS: Jsem unavený, souložit nebudeme, jenom mi ho vykouříš. Odpověď: Jsem taky unavená, vyhoň si ho do sklenice, vypiju si to ráno.
Únor 7, 200817 r chlapy prave som cital jeden dobry vtip, tak posuvam dalej Muž posílá manželce SMS: Jsem unavený, souložit nebudeme, jenom mi ho vykouříš. Odpověď: Jsem taky unavená, vyhoň si ho do sklenice, vypiju si to ráno. :smich: :smich: :w00t1: :w00t1:
Únor 7, 200817 r skus to povedat doma zene alebo pritulkini, ja som to povedal pritulkini a ta sa mohla smiechom utlct teda aspom na chvilku, potom povedala, ze je to nechutne a to som sa potom smiechom utlkal ja
Únor 7, 200817 r skus to povedat doma zene alebo pritulkini,ja som to povedal pritulkini a ta sa mohla smiechom utlct teda aspom na chvilku, potom povedala, ze je to nechutne a to som sa potom smiechom utlkal ja řeknu, ale asi dostanu po tlamě :palec2: :palec2: :p :p
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.