Červen 26, 200817 r Autor Doma řekni, že strejda Montas přijede jindy a že ho to mrzí. pokud bych hodně chyběl, jsem schopen ti polsat pár mýc fotek aby to vydrželi, než s eu vás ukážu El giganto prezidento - a co máš v deníčku u mě? napisal si nazoaj "giganto" ??? tak potom mam u teba poznamku : jediny mozny korunny princ a naslednik tronu !
Červen 27, 200817 r dnes som mal volno a nemal som co na praci tak som isiel na emisku a hotovo trvalo to 10 minut stalo to 690 penazi a mam 2 roky pokoj . ja som taky šikovny a teraz sa budem cely vikend zaebavat zbalil som do auta gril a udice a za chvilu relaaaaaax. kto chce nech pride vstupne neni ziadne staci doniest dobru naladu.
Červen 28, 200817 r Autor zaujimavy clanok o daniach a LPG. Z toho vychadza cena LPG od utorka niekde okolo 17,50 Sk. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.natankuj.sk/?go=magazin&clanok=2480 Upraveno Červen 28, 200817 r od colins
Červen 29, 200817 r nevadi ! ja vydrzim aj keby stal plyn 12 korun len aby ma nezacala boliet hlava co s ostatymi korunami. mne to robi mesacne usporu asi 3000 korun co je 100euro po novom. bodaj by to bola pravda
Červen 30, 200817 r Těch 100 euro mi můžeš pravidelně posílat, já se je pokusím utratit a pak ti pošlu děkovný dopis
Červen 30, 200817 r nesmíš tomu tak podléhat. Nějak to dopadne. Hlavně ať svítí Oskar. Ženský se opálej a je klid. Protože jak na dovolené chčije, tak je celá dovolená v hajzl...
Červen 30, 200817 r nesmíš tomu tak podléhat. Nějak to dopadne. Hlavně ať svítí Oskar. Ženský se opálej a je klid. Protože jak na dovolené chčije, tak je celá dovolená v hajzl... .... říkáš jak v Účastnících zájezdu jo , neboj budete mít saharu, jen aby jsi tam neležel pak jak vyvrženej vorvaň apropo, s kama jsou souputníci na cestu?
Červen 30, 200817 r Hlavně aby mě gríínpísaci netahali zpátky do vody . Jeden spolucestující je z Brna a druhý z Rožnova . Mají i stejně starý děcka(jeden holku 13 a druhý 2 holky 12 a 7). Tak snad si spolu i zahrají
Červen 30, 200817 r montas, keby zena moc brblala : Jenže já už po tom ventilku marně pátrám už 13 let a pořád jsem ho nenašel.
Červen 30, 200817 r no tak to je supr, to máte dobrý. Oni si domlouvali ubytování sami u těch Petkovovů, nebo jsi jim to domlouval ty?
Červen 30, 200817 r Autor Jenže já už po tom ventilku marně pátrám už 13 let a pořád jsem ho nenašel. skusal si hladat okolo pasa, alebo aj nizsie ? Upraveno Červen 30, 200817 r od colins
Červen 30, 200817 r Sami, on ten z toho Brna má nějakého známeho Bulhara, tak mu to asi domlouval on Už se strašně těším
Červen 30, 200817 r to ti věřím ... i já se těším a ještě to mám tři neděle. Nevíš za kolik jim to dali?
Červen 30, 200817 r Autor vcera som pocul pekny dialog dvoch predavaciek v kase : P1: mas buduci tyzden dovolenku ? P2: ano P1: kam idete ? P2: akoze kam ?... P1: nechodite na dovolenku ? more, hory.... P2: este sme nikdy nikde neboli... P1: preco ? P2: neviem. stary si vzdy na zaciatku dovolenky kupi basu piva, aj ja mu k tomu dam zoznam vsetkeho, co ma opravit, vymalovat, on si vsak vzdy otvori pivo, naloga sa a potom ma tak vytrtka, ze mam co robit, aby som sa do konca dovolenky spametala. neviem si predstavit, ze by sme sa trepali niekam, lietadlom, alebo autobusom. ved by mi tam umrel od smedu... Upraveno Červen 30, 200817 r od colins
Červenec 1, 200817 r Autor dnes som videl na pumpe novu cenu LPG : 17.90.- jupíííííííííííííí..... Upraveno Červenec 1, 200817 r od colins
Červenec 1, 200817 r nezbývá než vám tiše závidět takže, bud mít pro vás bojový úkol, zjistit cenu na OMV v Blavě při příjezdu po dálnici od Brna. Určo to bude zajímat i Montyho na jeho daleké cestě . Pro mě to bude aktuální až za 18 dní
Červenec 1, 200817 r Autor nase sluzby, plnia tuzby : http://www.natankuj.sk/?go=vyhladavanie&am...=2&znacka=4
Červenec 1, 200817 r Takže LPG 17,90? To budete aj smeti chodiť vysypať autom, nee? Pamätám sa keď som mal Faťáka karbec na plyn, to som tankoval za 10,-Sk. Som jazdil 35000 km za rok
Červenec 1, 200817 r nase sluzby, plnia tuzby :http://www.natankuj.sk/?go=vyhladavanie&am...=2&znacka=4 kukam, to asi bude chvilu trvat, nez tato cena nabehne aj pri dialnici
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.