Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor
Doma řekni, že strejda Montas přijede jindy a že ho to mrzí. pokud bych hodně chyběl, jsem schopen ti polsat pár mýc fotek aby to vydrželi, než s eu vás ukážu :p:p:p:p

El giganto prezidento - a co máš v deníčku u mě? kol5kol5kol5kol5kol5:):);):p:p:p:p:p

napisal si nazoaj "giganto" ???

tak potom mam u teba poznamku : jediny mozny korunny princ a naslednik tronu !

:palec2::p

Opravdu jsem napsal giganto :p:p:p . Ó ty jsi nejlepší můj pane kol5kol5:p:p:p:p:p

dnes som mal volno a nemal som co na praci tak som isiel na emisku a hotovo trvalo to 10 minut stalo to 690 penazi a mam 2 roky pokoj . :palec2:

ja som taky šikovny :palec2:

a teraz sa budem cely vikend zaebavat zbalil som do auta gril a udice a za chvilu relaaaaaax. :p

kto chce nech pride vstupne neni ziadne staci doniest dobru naladu. :)

• Autor

zaujimavy clanok o daniach a LPG.

Z toho vychadza cena LPG od utorka niekde okolo 17,50 Sk. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.natankuj.sk/?go=magazin&clanok=2480

Upraveno od colins

nevadi ! ja vydrzim aj keby stal plyn 12 korun :p

len aby ma nezacala boliet hlava co s ostatymi korunami. mne to robi mesacne usporu asi 3000 korun co je 100euro po novom. :palec2:

bodaj by to bola pravda :palec2:

Těch 100 euro mi můžeš pravidelně posílat, já se je pokusím utratit a pak ti pošlu děkovný dopis :p:p:p

kurňa Monty, ještě 5 dní, mám cestovní horečku za tebe ;):p

nesmíš tomu tak podléhat. Nějak to dopadne. Hlavně ať svítí Oskar. Ženský se opálej a je klid. Protože jak na dovolené chčije, tak je celá dovolená v hajzl...

• Autor

montas, keby zena moc brblala :

nesmíš tomu tak podléhat. Nějak to dopadne. Hlavně ať svítí Oskar. Ženský se opálej a je klid. Protože jak na dovolené chčije, tak je celá dovolená v hajzl...

.... říkáš jak v Účastnících zájezdu jo ;) , neboj budete mít saharu, jen aby jsi tam neležel pak jak vyvrženej vorvaň :plol:smich::smich:

apropo, s kama jsou souputníci na cestu?

Hlavně aby mě gríínpísaci netahali zpátky do vody :p:p:p:p . Jeden spolucestující je z Brna a druhý z Rožnova . Mají i stejně starý děcka(jeden holku 13 a druhý 2 holky 12 a 7). Tak snad si spolu i zahrají :palec2::palec2:

montas, keby zena moc brblala :
Jenže já už po tom ventilku marně pátrám už 13 let a pořád jsem ho nenašel. ;););)

no tak to je supr, to máte dobrý. Oni si domlouvali ubytování sami u těch Petkovovů, nebo jsi jim to domlouval ty?

• Autor
Jenže já už po tom ventilku marně pátrám už 13 let a pořád jsem ho nenašel. ;););)

skusal si hladat okolo pasa, alebo aj nizsie ?

Upraveno od colins

Sami, on ten z toho Brna má nějakého známeho Bulhara, tak mu to asi domlouval on :palec2: Už se strašně těším :palec2:

to ti věřím ... i já se těším a ještě to mám tři neděle. Nevíš za kolik jim to dali?

To netuším, ale asi taky za 10. ;) Už jen 5 dní a valíme :):):)

• Autor

vcera som pocul pekny dialog dvoch predavaciek v kase :

P1: mas buduci tyzden dovolenku ?

P2: ano

P1: kam idete ?

P2: akoze kam ?...

P1: nechodite na dovolenku ? more, hory....

P2: este sme nikdy nikde neboli...

P1: preco ?

P2: neviem. stary si vzdy na zaciatku dovolenky kupi basu piva, aj ja mu k tomu dam zoznam vsetkeho,

co ma opravit, vymalovat, on si vsak vzdy otvori pivo, naloga sa a potom ma tak vytrtka, ze mam co robit,

aby som sa do konca dovolenky spametala. neviem si predstavit, ze by sme sa trepali niekam, lietadlom, alebo autobusom.

ved by mi tam umrel od smedu...

:D:D:D

Upraveno od colins

• Autor

dnes som videl na pumpe novu cenu LPG : 17.90.-

jupíííííííííííííí.....

Upraveno od colins

nezbývá než vám tiše závidět :feve:

takže, bud mít pro vás bojový úkol, zjistit cenu na OMV v Blavě při příjezdu po dálnici od Brna. Určo to bude zajímat i Montyho na jeho daleké cestě ;) . Pro mě to bude aktuální až za 18 dní ;)

Takže LPG 17,90? To budete aj smeti chodiť vysypať autom, nee? Pamätám sa keď som mal Faťáka karbec na plyn, to som tankoval za 10,-Sk. Som jazdil 35000 km za rok :D

• Autor

kto by uz dnes jazdil autom !!

keby tak vymysleli robertka na plyn.... :prc:

:D:D:D

jojo, taky jsem se škodárnou začínal na nějakých 7 Kč ... jojo byly to časy

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.