Červenec 2, 200817 r možná pramení Montyho averze k powerpointu z připravovaných prezentací pro jeho nadřízené
Červenec 3, 200817 r Děcka se těší strašně a drahá polovička je protivná. Má balící horečkua do vymezených zavazadel se nemůže vlézt
Červenec 3, 200817 r to máš těžké, když nám chlapům stačí na ty jedny plavky, 2 trička a kraťasy + nějaké spoďáry jenom síťovka že
Červenec 3, 200817 r no nic nezbývá než se obrnit trpělivostí v tom mám výhodu, manželka už ví že limit jsou dvě ťamanské cestovní tašky, + 1 igelitka na toaletní prostředky a krémy + druhá s botama. Pak už jen chladící box na nápoje a sváču, nějaká ta basa pití a pivo bokem, nějaké to nafuk.křesílko či lehátko a kufr se může bez problémů zavřít. Pak vždy cestou nechápem, když jede třeba pašík v kombajnu a na střeše má ještě rakev ... co ti lidi proboha všechno vezou? Upraveno Červenec 3, 200817 r od Malta
Červenec 3, 200817 r U mě platí ještě zatažená roletka v kufru.Ale víš jak-nějaké ručníky na pláž, několikatery ťapky apodobné pič.... a je plný kufr.
Červenec 3, 200817 r zatažená roletka je u mě automatická věc , ještě jsem nikdy nejel na dovču tak abych neviděl zadním sklem. apropo, na pláž bereme prostěradlo, je to daleko praktičtější, písek z toho nádherně vytřepeš, rychle to uschne a vlezou se na něj všichni
Červenec 3, 200817 r Mě spíš trápí že fábule začala nějak moc žrát LPG.Dřív jsem ujel na nádrž 440 km, teď tak 390. Tak nevím. Přitom jezdím stejně a žadnou chybu na autě taky nepociťuji.
Červenec 3, 200817 r určo ti stěžkla noha a jezdíš o něco rychleji ... nebo moc zapínáš tempoš v kopcích
Červenec 3, 200817 r Autor chlapi, ked tocite o plnych kufroch. raz som isiel so Schade 120 do HR. na hranicnom prechode v Bratislave za nami stalo Volvo. manzelka ma poslala do kufra pre nejaku pičsomarinu. samozrejme, ze som sa v nom hrabal ako sliepka a potom nesiel zavriet. obidvaja sme ho museli rukami stlacat az sa zaklapol. ten mlady poliak z volva ma videl, ako hresim a zavolal ma pozriet sa do jeho auta. predstavte si kombi volvo, nalozene cez cele zadne sedacky, plny kufor, zasterky na zemi. otvoril kufor a zacalo sa to sypat na zem. vybehla mlada pšona a zacala vrieskat. tak sa mi ulavilo, kde sme museli vsetci traja zatvarat ten ich kufor. obidvaja sme mali na perach taky tajomny usmev.... Upraveno Červenec 3, 200817 r od colins
Červenec 3, 200817 r to víš už je to přece jenom pán v letech proti nám , tak to jsou prostě životní zkušenosti nic ve zlom eL Prezidento
Červenec 4, 200817 r Autor tak clovek si odskoci trocha sportovat a uz ma tu kandidati na prezidentsky post posielaju na oddelenie geriatrie.
Červenec 4, 200817 r monty ked budes odchadzat pre istotu skontroluj ci mas vsetko a hlavne nezapomen doma maminu to by byl pane pruuuuser inak ja tiez nechapem naco sa to vsetko brava na dovolenky treba im dat limit jak do lietadla 15kg a hotove
Červenec 4, 200817 r nieco aj na zasmatie : Můj kamarád Josef žije v jedné středočeské vesnici v pěkném domku se zahradou, má docela pohlednou manželku a dost čilého souseda. A ten soused mu tu jeho ženu před časem svedl. Jednou, dvakrát a ta jejich avantýra stále pokračuje. Ptáte se, co udělal Josef, když zjistil, že mu choť zanáší? Vzal na ni sekyru? Zmlátil souseda? Rozvedl se? Samá voda, přátelé. Josef ani nehne brvou, i když si v dotyčné vsi o jeho velikých parozích už štěbetají i ti přísloveční vrabci na střechách. Náš paroháč večer co večer pravidelně navštěvuje hospodu a tam v družném hovoru s kamarády, zcela imunní proti občasným narážkám na své parohy, s vyrovnaným úsměvem na tváři dělá svých pravidelných deset kousků. Domů se nikdy nevrací dříve než před jedenáctou, aby svou ženu se sousedem náhodou nepřistihl v nejlepším. Nedávno jsem se ho ptal, proč se už dávno nerozvedl? Řekl mi: "Proč bych se, prosím tě, rozváděl? Pro těch deset minut hekání? Takovou hodnou ženu už bych nenašel. Skvěle vaří, v domácnosti nemusím na nic sáhnout a ještě se mi nestalo, že bych neměl čistou košili. V hospodě můžu každý den sedět jak dlouho chci a kapesné mám přímo královské. Jak se mi něco podělá na baráku, tak jdu a poprosím souseda o pomoc. Vždy přiloží ochotně ruku k dílu a za práci nevezme ani korunu. A když mám jednou za čas chuť tam na to, tak mi stačí jenom kývnout hlavou a manželka je okamžitě v posteli. Kdo z těch ostatních blbců, co si ze mě u piva dělají prdel, se má tak jako já? Ani jeden!" K tomu nešlo dodat vůbec nic. Zde je jasně prokázánoo, co říká náš soused: "Kdyby si chlapi nezáviděli, tak stačí jedna, maximálně dvě ženské pro celou vesnici a nemusí si ji každý chovat doma
Červenec 4, 200817 r Amigo: něco na tom je Monty, tak šťastnou cestu , hlavně se na zítřek dobře vyspi a dej vědět SMS jak jsi dorazil (kontak by jsi měl mít) a hlavně pohodovou dovču
Červenec 4, 200817 r to Wassermann: Honzo, tobě platí to samé, rovněž šťastnou cestu a příjemnou pohodovou dovču ať nám můžete oba poreferovat, jak jste se měli
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.