Červenec 10, 200817 r ale zatial co mi tu budujeme pevne zaklady kapitalizmu,niektori nemenovani Montasovia si namacaju semenniky v slanej vode....aaach.....toto je detstvo ??? keby sa aspon prispevok napisal z tej Džamahírie..... :D :D :D tak jsem Montymu přetlumočil tvé postesknutí v SMSce , tak uvidíme ako zareaguje
Červenec 10, 200817 r Autor aby mi raz v noci nezabuchal na okienko a netresol jednu po papuli. za vsetky tie priatelske podpichovacky.....hehehehehe
Červenec 10, 200817 r no mal si sa lepsie ucit colins mohol si byt v bulharsku aj ty a nemusel si lietat s kelnu a fanglu po chalupe. som zvedavy co tu bude ked sa vrati monty a malta odide na dovcu.
Červenec 10, 200817 r Autor co tu bude ? zmasakrujeme kazdeho nepritomneho....hehehehe. aaach, co som si dal dnes rano len polovicku viagry ? Upraveno Červenec 10, 200817 r od colins
Červenec 10, 200817 r no mal si sa lepsie ucit colins mohol si byt v bulharsku aj ty a nemusel si lietat s kelnu a fanglu po chalupe. som zvedavy co tu bude ked sa vrati monty a malta odide na dovcu. no len jestli nas netaha za nos, ked ho odvolali do roboty , urco robi riaditela a nas balamuti ze je tam iba hociaky poskok
Červenec 10, 200817 r tak s chutou aj do mna ja v nedelu rano odchadzam a vsetky nadavky vam vopred povolujem a ten pol viagry mas len na to aby ti na rebriku nepadali teplaky ???
Červenec 10, 200817 r Autor no len jestli nas netaha za nos, ked ho odvolali do roboty , urco robi riaditela a nas balamuti ze je tam iba hociaky poskok zahranicny investor, ktory vlastni vecsinovy balik akcii sa s tym nemazli. zvola meeting aj v stredu...dovolenka, nedovolenka.
Červenec 10, 200817 r colins - ze sa na nich nevysereš !!! aby ti niekto furt rozkazoval nestaci ze doma ale este aj v robote normalne si rob co chces a mas pokoj zaloz si firmu a budes domaci investor a schodze budu len v pondelok o 11 hod.
Červenec 10, 200817 r najvychodnejsie miesto v taliansku - Vieste ,kukni na gooooogle áááá na ostruze a ako cestuješ, busem, letecky?
Červenec 10, 200817 r mit dem buss. v amerike vyhlasili sutaz ze aku vetu by ste najradsej povedali bilovi gatesovi a vyhrala veta : ahoj tati
Červenec 10, 200817 r co tu bude ?zmasakrujeme kazdeho nepritomneho....hehehehe. aaach, co som si dal dnes rano len polovicku viagry ? skoro se ti bojím napsat, co vzkazuje ten tvůj korunní princ "Tak mu napiš,že kdyby byl pořádný prezident,tak udělá výjezdní zasedání v Bulharsku na pláži.Plynu je tady dost .Náklady by samozřejmě hradil z prezidentského fondu."
Červenec 10, 200817 r Autor pisem si, notes sa mi zaplna, pride este jeho cas. korunny princ bude nieco potrebovat....nalistujem a ....
Červenec 14, 200817 r Autor chlapi plynom vonavi, montas mi pisal, ako si na dovolenke dobre zije. melony su lacne a su na kazdom kroku....Bulgaria rulezz !! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Červenec 14, 200817 r tak místo aby fotil baby na pláži, tak on ... bilboard , jestli on ten kluk nepobyl moc dlouho na sluníčku
Červenec 14, 200817 r Autor terazky trocha vazne. chlapi, ozvite sa do odkazu. manik tam robi nejake prepocty spotreby benzin, diesel. kedy sa co oplati. tak som ho podperil, nech tam prifari aj LPG. ale potrebuje spotrebu a cenu prestavby. tak, mu please odpiste, za kolko mate. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=48850 P.S.: .....montas a ty sa neulievaj, vyhovorka, ze si daleko na dovci neobstoji !! Upraveno Červenec 14, 200817 r od colins
Červenec 14, 200817 r podle mě je to bezpředmětné: vyplnil jsem tabulku pro Fábii Combi v provedení 1,2/51kW a 1,4TDI/51kW a ikdyž jsem vyplnil do pořizovací ceny jednadvojky i pořízení LPG za 28000,- tak jsem furt začínal o 50 000 Kč níže, takže se v žádném případě křivky neprotnou Upraveno Červenec 14, 200817 r od Malta
Červenec 14, 200817 r ja som sa pokusal prisposobit to mojim pomerom a krivky isli tiez od seba a nie k sebe aby sa pretli, mozno som nieco blbie zadal kazdopadne tie sumy boli zaujimave
Červenec 15, 200817 r tak jsem tam vnesl i osvětu vůči benzínu mám to hodit i sem ? Upraveno Červenec 15, 200817 r od Malta
Červenec 16, 200817 r tak Monty dnes vyráží domů ... prý se mu vůbec nechce , ale jak se kurňa těším tak hlavně ať v pohodě dorazí a podělí se s námi o dojmy
Červenec 16, 200817 r Autor huraaa, montys bude opet medzi nami.... ze sa neozval z tych Prdelovic, nemaju tam web ....
Červenec 16, 200817 r no na mapě co jsem mu letos dával, tak jsem nějakou internetovou kavárnu viděl, ale jestli tam je, to suď bůh ... já tam loni nic neviděl, nebo jsem se špatně díval
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.