Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

konecne zmydlim syna za vysvecenie....stale nestiham.... :aggressive:

Uvědom si kdo se o tebe bude starat na tvá stará kolena, tak to moc nepřeháněj. lol

este sa aj drzo schovava na brigade....ale babicka nezabuda.

zmoli stovecku v ruke a vykrikuje nieco o vysvecku....

kókám só ty babičky všude stejné ... ;)

To už všichni chrápete nebo co? :help:

Tak se pokochej tím krásným městem. :p

Já mám nějakou rodinou oslavu ( :help: ). Asi mě jebne. :feve:

už jsem jel přes Uničov mockrát ;) , naposledy asi před rokem, když jsme jeli na Rešovské vodopády (už asi potřetí, ale tentokrát s pořádným foťákem). Zítra vezu rodiče a mladší dceru do Malé Morávky na týden, děckám začínají jarní prázdniny. Tak doufám že si aspoň tam v tu sobotu zalyžuji, když už je to letos taková tragédie.

už jsem jel přes Uničov mockrát ;) , naposledy asi před rokem, když jsme jeli na Rešovské vodopády (už asi potřetí, ale tentokrát s pořádným foťákem). Zítra vezu rodiče a mladší dceru do Malé Morávky na týden, děckám začínají jarní prázdniny. Tak doufám že si aspoň tam v tu sobotu zalyžuji, když už je to letos taková tragédie.

Tak to netuším, na rešákách jsem byl naposledy ve 12. :feve:

Dnes jsem si byl pro ty schránky pod sedačky-cena za obě 519,- Kč(příjemně mě překvapili :palec2: )

Tak to netuším, na rešákách jsem byl naposledy ve 12. :feve:

Dnes jsem si byl pro ty schránky pod sedačky-cena za obě 519,- Kč(příjemně mě překvapili :palec2: )

tak to je good cena :palec2: , možná si je přece jenom pořídím, nebo alespoň jednu

tak to je good cena :palec2: , možná si je přece jenom pořídím, nebo alespoň jednu

Zavolal jsem a druhý den ráno byli pro mne připraveny lol lol lol lol . Teď ještě nějakého dobrovolníka na montáž!!!! :help:

Zavolal jsem a druhý den ráno byli pro mne připraveny lol lol lol lol . Teď ještě nějakého dobrovolníka na montáž!!!! :help:

když dorazíš v neděli do Jeva ;) , tak ti je tam nahodím, mám zrovna půjčený torxový nástavec na ty velké šrouby co uchycují sedačku, malou sadu torxů (na okolní plasty) mám svou . Chtěl bych totiž v neděli nahodit zpět vyprané potahy

když dorazíš v neděli do Jeva ;) , tak ti je tam nahodím, mám zrovna půjčený torxový nástavec na ty velké šrouby co uchycují sedačku, malou sadu torxů (na okolní plasty) mám svou . Chtěl bych totiž v neděli nahodit zpět vyprané potahy

Kamaráde, pracuji u státní složky a ti mají taky vše(jen ne ruky, kterým by se chtělo v té zimě pracovat).

Nechám to až se oteplí :p . jinak dík za nabídku. lol

jen se přiznej, že je ti líto dát 50 Kč za plyn za cestu sem a 50Kč za cestu zpět ;):p:plol

jen se přiznej, že je ti líto dát 50 Kč za plyn za cestu sem a 50Kč za cestu zpět ;):p:plol

No tak jo, odhalil si mě :worthy :worthy . Jsem prostě línej. Ale fakt se mi to v té kose dělat nechce. :kol-59:

No tak jo, odhalil si mě :worthy :worthy . Jsem prostě línej. Ale fakt se mi to v té kose dělat nechce. :kol-59:

šak jsem taky nepsal aby sis to přijel ke mně udělat, ale že ti je tam nahodím ;)

šak jsem taky nepsal aby sis to přijel ke mně udělat, ale že ti je tam nahodím ;)

Ale to přece nemůžu po tobě chtít! :w00t1::rock::punk: .Musím celé auto odtrojit, vysát, vyprat potahy(asi už je tam nevrátím) atd. :palec2:

Ale to přece nemůžu po tobě chtít! :w00t1::rock::punk: .Musím celé auto odtrojit, vysát, vyprat potahy(asi už je tam nevrátím) atd. :palec2:

o vysávání nebyla řeč ;) , tak to nic, dost jsem se nadřel na svém ;)lol

o vysávání nebyla řeč ;) , tak to nic, dost jsem se nadřel na svém ;)lol

A ještě bych potřeboval umýt celé autí(zevnitř i zvenku, vysát, vyleštit kůži a palubovku atd).Už bay bylo teplo. V nedělu jsem měnil žárovku amálem mi upadly prsty. Foukalo jak prase a ještě mrholilo. :help::p

Ať už svítí OSKAR :worthy :worthy :worthy

A ještě bych potřeboval umýt celé autí(zevnitř i zvenku, vysát, vyleštit kůži a palubovku atd).Už bay bylo teplo. V nedělu jsem měnil žárovku amálem mi upadly prsty. Foukalo jak prase a ještě mrholilo. :help::p

Ať už svítí OSKAR :worthy :worthy :worthy

vidíš a u nás v so i v ne svítilo slunko, že jsem to stihl všechno co píšeš udělat (teda kromě té kůže ;) ,žádný paket nevlastním). Ale to bude asi tím, že jsme více na jihu ;)lol

vidíš a u nás v so i v ne svítilo slunko, že jsem to stihl všechno co píšeš udělat (teda kromě té kůže ;) ,žádný paket nevlastním). Ale to bude asi tím, že jsme více na jihu ;)lol

Mě vždycky nejvíc ser..., že se s tím celý víkend leštím a jebu a v pondělí hned prší a je to v prdel.... :feve: .

V práci se mě ptají, kdy budu umývat auto, protože druhý den hned prší.(aby to nemyli zbytečně :p )

Mě vždycky nejvíc ser..., že se s tím celý víkend leštím a jebu a v pondělí hned prší a je to v prdel.... :feve: .

V práci se mě ptají, kdy budu umývat auto, protože druhý den hned prší.(aby to nemyli zbytečně :p )

přesně ... můj případ, hned v pondělí mi to zmoklo :aggressive:

no nic měj se a nezapomeň zítra mávat :kol-123: , až pojedu okolo :p

přesně ... můj případ, hned v pondělí mi to zmoklo :aggressive:

no nic měj se a nezapomeň zítra mávat :kol-123: , až pojedu okolo :p

jj, čus a dobře dojeď :palec2:

jj, čus a dobře dojeď :palec2:

jojo dík, jak bude čas hodím sem nějaké foto jak dopadl můj kolega z práce teď ve čtvrtek (zrušil Astru)

jojo dík, jak bude čas hodím sem nějaké foto jak dopadl můj kolega z práce teď ve čtvrtek (zrušil Astru)

jestli pojedeš na Šternberk a pak do Uničova, tak u té čerpačky s LPG je zbořená fábie. tak si ji vyfoť, to jsi ještě neviděl. Stojí na předním blatníku apůlku auta má ve vzduchu. Náraz šikmo zepředu na spolujezdce.Musím to vyfotit až pojedu kolem.

jestli pojedeš na Šternberk a pak do Uničova, tak u té čerpačky s LPG je zbořená fábie. tak si ji vyfoť, to jsi ještě neviděl. Stojí na předním blatníku apůlku auta má ve vzduchu. Náraz šikmo zepředu na spolujezdce.Musím to vyfotit až pojedu kolem.

to montas: Tak jsem tady a něco přidám z včerejšího výletu.

Tak jsme byli jsme včera se ženou utrácet v Olympii, Globusu a zpět v Olympii. Kolen 17 h na zpáteční cestě jak je přímo u Olympie kruháč- jedu a co nevidím, přímo na středu policejní Fabka. Najetá jako od příjezdu k Olympii. Si říkám ty potvory už neví kde by stáli ať můžou chytat. Přijedu blíž a co nevidím, levé přední kolo buchlé (asi i pravé), jeden poliš zrovna sbíral z cesty poklici a další dva běhali kolem. Muselo se to stát těsně před tím jak jsem přijel. Museli jet jako hovada. Nejdřív trefili takový malý ostruvek před kruháčem a pak najeli na střed. To chtělo fotku ale nechtěl jsem prudit. Ono než by manželka vytáhla mobil atd.

Jinak jsem nákupy přežil.

nene, přijížděl jsem od Mohelnice, takže jsem jí neviděl. Dorazil jsem Ok, zalyžoval jsem si a nohy mám také celé :crutch:;), fotky ale hodím zítra (té zbořené Astry), jdeme s manželkou a známými na pivo jsom smedný -_-

• Autor

its only LPG, but i love it....

post-27-1202586509_thumb.jpg

Upraveno od colins

to montas: Tak jsem tady a něco přidám z včerejšího výletu.

Tak jsme byli jsme včera se ženou utrácet v Olympii, Globusu a zpět v Olympii. Kolen 17 h na zpáteční cestě jak je přímo u Olympie kruháč- jedu a co nevidím, přímo na středu policejní Fabka. Najetá jako od příjezdu k Olympii. Si říkám ty potvory už neví kde by stáli ať můžou chytat. Přijedu blíž a co nevidím, levé přední kolo buchlé (asi i pravé), jeden poliš zrovna sbíral z cesty poklici a další dva běhali kolem. Muselo se to stát těsně před tím jak jsem přijel. Museli jet jako hovada. Nejdřív trefili takový malý ostruvek před kruháčem a pak najeli na střed. To chtělo fotku ale nechtěl jsem prudit. Ono než by manželka vytáhla mobil atd.

Jinak jsem nákupy přežil.

jsem rád že jsi přežil nákupy . :p :p A co se tyče policajtů, asi dostali rozkaz zničit všechny auta co mají, aby jim mohli koupit ty nové. :p :p :p :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.