Leden 24, 200817 r nieco specialne pre teba : Len Pre Geniálnych geniálne , vidíš múzo, ide to aj bez vínka
Leden 24, 200817 r Autor geniálne , vidíš múzo, ide to aj bez vínka zadarmo sa tazko pracuje, ale co by som pre teba neurobil !! Upraveno Leden 24, 200817 r od colins
Leden 24, 200817 r zadarmo sa tazko pracuje !! aj by sem ti vínko poslal, ale než by do tej cudziny dorazilo, mohlo by sa pokaziť, tak je raději vypiji
Leden 24, 200817 r aj by sem ti vínko poslal, ale než by do tej cudziny dorazilo, mohlo by sa pokaziť, tak je raději vypiji mozes poslat uz len prazdnu flasku a odkaz, ze si to vypil ne jeho zdravie
Leden 24, 200817 r mozes poslat uz len prazdnu flasku a odkaz, ze si to vypil ne jeho zdravie tak to mu pošlem iba fotku, to vyjde lacnejsie
Leden 24, 200817 r Autor posli fotku ! dam si ju na buduci rok pod stromcek. . . . . . . . . . . aspon mi decka nezozeru salonky !
Leden 24, 200817 r posli fotku !dam si ju na buduci rok pod stromcek. . . . . . . . . . . aspon mi decka nezozeru salonky ! tak u nás ojídají stromek děti a u vás jsi to ty jo?
Leden 24, 200817 r Autor som prezradeny ! a vies, ze som aj rozmyslal dat web kameru do obyvacky (namieranu na stromcek)? ale pes pobehal hore-dolu a zakopol do kabla....a v spalni mi ju zasa najdrahsia nedovolila. bude dobra aj ta fotka !
Leden 24, 200817 r som prezradeny !a vies, ze som aj rozmyslal dat web kameru do obyvacky (namieranu na stromcek)? ale pes pobehal hore-dolu a zakopol do kabla....a v spalni mi ju zasa najdrahsia nedovolila. bude dobra aj ta fotka ! a kdyby byla namířená na ten stromek, jak by jsi odůvodnil výpadky v nahrávání?
Leden 27, 200817 r tak jsem byl včera v práci a chci odjet a dívám se levá zadní guma je jakási měká. No nic přifouknul jsem ji na nejbližší benzínce a že se na ni v neděli juknu (chtěl jsem dělat pořádek v autě - vysát a tak). Bohužel počasí si nepřálo jakoukoli údržbu, tak jsem aspoň v garáži sundal zadní kolo abych se mrklo na jádro pudla. A hle našel jsem tam něco, co tam evidentně nepatří ... tak zas o starost víc
Leden 28, 200817 r musí, protože tuhle zimu nehodlám kupovat new zimáky, to musí ještě vydržet, ale na podzim mě to nemine
Leden 28, 200817 r musí, protože tuhle zimu nehodlám kupovat new zimáky, to musí ještě vydržet, ale na podzim mě to nemine Já už zimáky mastím 6 zimu, ani mi je už nechtěli obout. .Přitom vypadají ještě dobře. . N apodzim mě ale taky čekají nové, asi zase barum .
Leden 28, 200817 r aku mate sirku pneu ?185 ? 165 ? 185/60R14 . Na zimních najeto cca 40 tis km(6 zima.) Na letních (bravuris 2)najeto cca 20 tis km a jsou v prdeli, jsou tvrdé a vzadu hučí jako prase. Kupované v Barumu v Ol .Příště na ně seru.
Leden 28, 200817 r Autor 185/60R14 . Na zimních najeto cca 40 tis km(6 zima.) Na letních (bravuris 2)najeto cca 20 tis km a jsou v prdeli, jsou tvrdé a vzadu hučí jako prase. Kupované v Barumu v Ol .Příště na ně seru. cosby tu raz pisal, ze by sa nemali menit predne a zadne. potom sa oseka dezen vzadu a huci to. mozno to najdem.
Leden 28, 200817 r 185/60R14 . Na zimních najeto cca 40 tis km(6 zima.) Na letních (bravuris 2)najeto cca 20 tis km a jsou v prdeli, jsou tvrdé a vzadu hučí jako prase. Kupované v Barumu v Ol .Příště na ně seru. čéče nestraš, já jsem vyzískal s plecháčema (které jsem koupil loni na jaře)2 ks slušných Bravurisek, tak jsem si říkal že dokoupím dvě new na léto a bude vystaráno. Původně jsem měl Matador Stela, ale měkké, udělala se pilka a hučeli jak cirgulárka a nájezd s bídou 20t km. Pak jsem koupil polské Debica, jsou tvrdší, kvalita asi žádný Top, ale zvládly už cca 45t km a ještě je na dojezd na jaře nasadím.
Leden 28, 200817 r cosby tu raz pisal, ze by sa nemali menit predne a zadne.potom sa oseka dezen vzadu a huci to. mozno to najdem. no mně se na těch zadních Stelách udělala pilka i bez přehazování
Leden 28, 200817 r Autor moze mat nadrz na LPG nejaky vplyv na zadne pneu ? aj ked je to zatazene o trochu viac, ako bez nadrze. asi nie, ze ? to napadlo minule kolegu, ale mam pocit, ze len hladal problem, tam kde nie je. kedze plyn nema a benal je mu drahy.
Leden 28, 200817 r moze mat nadrz na LPG nejaky vplyv na zadne pneu ?aj ked je to zatazene o trochu viac, ako bez nadrze. asi nie, ze ? to napadlo minule kolegu, ale mam pocit, ze len hladal problem, tam kde nie je. kedze plyn nema a benal je mu drahy. popravdě nevím ... když jsem měl Formana+LPG, tak se mi začal sjíždět vnitřek pneu na zadku. Pak jsem vyměnil zadní tlumiče a dost to pomohlo. Pak jsem měl Filcku, tam v poho, žádný problém a na Fábce se mi Stely začaly sjíždět zvenku. Tak jsem myslel že to bude LPG, ale fakt byl ten že byly příliš měkké a jak jsem více řezal zatáčky tak se více ojely zvnějšku. Na Debicách (pravda už jezdím rozumněji) nic takového nespatřuji, potažmo ani na zimákách Polaris 2. Upraveno Leden 28, 200817 r od Malta
Leden 28, 200817 r Já mám zimní úplně v pohodě a to je mastím 6 zimu( 2 zim ys LPG ) a není s nima žádnej problém(kromě dezénu).A eltní vydrželi 1,5 roku? Kámoš říkal, že je to tím, že někde ležely ve skladu pár let, udělají na ně akci a my blbci v rámci úspory si je nakoupíme. Kupoval jsem nejdřív 2 ks letních, po 14 dnech je měli v akci tak jsem si koupil další dvě a hned je obul. Po roce a půl je na nich znát podstatný rozdíl. Jsou to kurvy.
Leden 28, 200817 r Nádrž navíc, ale o rezervu míň - myslím, že na zadní pneu má mnohem větší vliv ruční brzda (aspoň u mě)
Leden 28, 200817 r no aj ja k pneu. cosi. teraz jazdim polaris 2 185 sirka. ale akurat vo stvrtok som musel dat zadne do predu boli nove a su v prdeli. daval som ich 6,novembra a spravili asi 24 tisic km ale bez snehu a ladu. a ohladom letnych v lete som jazdil bravuris ale uz nechcem. je pravda ze vyborne drzia stopu na mokrom ale zoderu sa strasne rychlo nevydrzali ani celu sezonu ku koncu to strasne smykalo. nevadi ze su hlucne . zatial najvic mi vydrzali michelin energy- ale neviem ci este vyrabaju.
Leden 28, 200817 r no aj ja k pneu. cosi. teraz jazdim polaris 2 185 sirka. ale akurat vo stvrtok som musel dat zadne do predu boli nove a su v prdeli. daval som ich 6,novembra a spravili asi 24 tisic km ale bez snehu a ladu... no bez sněhu asi v pořádku, páč na některém net obchodu jsem viděl výdrž Polarisek jen 18 000 km ! Já mám na mých asi 25t km a už nejsou nic moc
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.