Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

copak, nějaké negativní zkušenosti s Barumkama? Netvrdím že jsou bůhvíjaký High Tech, ale zas tak mizerné nejsou ne?

zdar majstri na ftipek pre vas som si nasiel trochu casu. a myslim ze je aktualny pre vsetkych v najlepsich rokoch ako sme my. lol

Zobudí sa ráno zrelá žena, povystiera sa, vstane rozospatá z postele,

poberie sa pomaly k zrkadlu, dlho, dlho, dlho sa prezerá, vytahuje sa,

vystavuje sa spredu, zboku, zozadu, hodnotí sa......

Potom pozrie na spiaceho manžela a škodoradostne si odpľuje: "Tak ti treba,

ty smrad!"

:p:smich:

a este jeden slovensky:

Bača si kúpi styri ovecky a chce aby sa mu rozmnozovali.

Lenze ovecky stále nic a nic.

Tak zabehne k veterinárovi a povie mu, aký má problém

a ako zistí, ze ovecky sú tehotné.

Tak mu veterinár hovorí:

No baca, v prvom rade potrebujú sex, a ak budú ráno lezat na

tráve,tak sú tehotné.

Tak baca príde domov, ovečky naloží na vlecku, zájde s nimi

do lesa a kazdú z nich vysexuje. Ráno ide pozriet ci ovecky lezia na

tráve,

no ovecky nic. Tak ich zasa nalozí na vlecku, zavezie do lesa,

a poriadne zasa kazdú vysexuje.

Ráno ide pozrieť na dvor, no ovecky zasa nelezia. Tak sa totálne

nasere, nalozí ich na vlecku, zavezie zasa do lesa a celý den az do

vycerpania s nimi sexuje.

Ráno je taký unavený, ze nemá ani síl íst pozriet na dvor, tak hovorí

zene: Chod sa prosím ta pozriet na dvor, ci ovecky lezia na tráve.

Źena sa vráti a hovorí: Na tráve nelezia. ale vsetky sú naskákané na

vlecke a jedna trúbi na klaksón. lol

copak, nějaké negativní zkušenosti s Barumkama? Netvrdím že jsou bůhvíjaký High Tech, ale zas tak mizerné nejsou ne?

Na letních se mi udělaly po roce boule a na zimních jsem měl problém vjet do garáže. Tak uvidím :help:

monty tie gumy vyzeraju super aj cena je machracka.

ja som mal v zime goodyear ultra grip 7 nieco podobne ako mas ty a bol som velmi spokojny aj na snehu aj na lade a dokonca som ich ako prve nezoslahal a pouzijem ich asi znova aj ked vymenim predok a zadok. inak dobra volba.

uz nech je sneh a mozes to vyskusat.

Dobré hlody amigo :smich::smich::smich::smich::smich:

taktak mozes prist castejsie a trochu to tu ozivit, lebo prezidento sa asi zapomel v Pezinku ;)-_- a je to tu tak trochu mrtve

Jestli se do zítřka neozva, tak ho sesadíme :smich::smich::smich::smich:

Jedině defenestrace. Ať si ho hledá kdo chce :smich::smich::smich::smich:

to viete ked sa pezincania nemozu cely rok dockat na vinobranie a potom pridu nenezrati trnavaci a bratislavaci a popiju ten jablkovy burcak lol a pozeru pokazene cikanske pecienky a potom sa nemozu cely tizden spamatat jak ich bolia hlavy a brucha ze su neni schopni chodit do prace a venovat sa zabave.

pockajte do piatku to sa colins ukaze :palec2:

nie ale cikani zabludili az do pezinku

Třeba má po alkoholu toulavý nohy :smich::smich::smich::smich:

alebo sa tak opil ze ho nechce zena pustit nikam a ani na internet :palec2:

Po důkladné zdravotní prohlídce a všelijakých vyšetřeních vysvětlil doktor své pacientce, že všechny pokusy o záchranu jejího života selhaly a je jasné, že jí zbývá pouhý necelý den života. Paní přijde domů a s pláčem se svěří svému manželovi. V slzách mu říká, že má poslední přání: "Víš, když je to tak, chtěla bych, abychom se tu poslední naši společnou noc divoce milovali!"

Manžel se zamyslí a povídá: "Tobě se to lehko řekne, Maruš, když nemusíš zítra vstávat..........." ;)

tak ten je taky tobrý :smich::smich::smich:

s tím zákazem internetu bych to viděl jako dost pravděpodobné :palec2::smich::smich::smich:

• Autor
taktak mozes prist castejsie a trochu to tu ozivit, lebo prezidento sa asi zapomel v Pezinku ;)-_- a je to tu tak trochu mrtve

naozaj tu niekomu chybam ? lol

tak som sa zmylil o jeden den colins prisiel vo stvrtok vecer ale asi umyl riad a povysaval a bol mu odpusteny za dobre chovanie zvysok trestu. :palec2:

je iste ze tu vsetkym chybas presidento !!

ja mam dnes urobenu uspesne STK a podla slov kontrolora auto je ako nove akurat mu nebrzdi prava zadna cez rucnu a nesvieti cuvacka ale to su veci o ktorych viem a aj tak ich nepouzivam. lol

pekny vikend majstri

• Autor

musim sa za nepritomnost ospravedlnit. mali sme v Blati-srave firemnu akciu. trocha sme sa vystuzili vinom a prekladali sme to KBŠ (glo, glo) a ucili sme zahranicneho investora spievat nase piesnicky. najlepsie bolo, ked o polnoci chceli nasi zahranicni investori stale dookola spievat "Na kralovej holi stoji strom zeleny"....podla toho, s akym zapalom sme to vyrevuvali do do noci, si mysleli, ze je to nasa hymna !!! potom nas este napadlo sermovat sa v autobuse do iducom na hotel kolegovymi golfovymi palicami. ked sofer zacal picovat s madarskym prizvukom, aby sme mu bus neposkodili, prinutili sme ho zastavit a snazili sme sa bus rozhupat a prekotit do jarku. predstavte si, ako 40 chlapov vykrikuje o polnoci Heeej rup, heeeej rup !!! autobus sa kymacal, sofer nechapal, okolo iduca policajna hliadka nechapala. zachranil som sofera od lyncovania az ked sa lamanou slovencinou ospravedlnil a musel prisahat, ze Slovan je jedno obycajne vsivave futbalove muzstvo a ze si da bus prerobit na CNG !! pred hotelom vravel, ze vecsiu zver nevidel, iba ked vozil nadrbanych vedcov zo slovenskej akademie vied. rano a navrat domov uz nebol taky slavny....takze amigo ma pravdu. tento tyzden umyvam riady, vysavam, vencim psa a ani klucky na dverach sa so nou nerozpravaju. ale taky je uz team building !!

lol

Upraveno od colins

krasne az mam chut ti zatlieskat a popritom zavidim. ja mam tiez rad firemne akcie. ale je pravda ze umyvanie riadu a vencenie psa stoja za to :palec2:

nech sa nam vsetkym dari majstri. :palec2:

• 2 týdny později...
  • Autor

co vznikne, ked Poliak vezme motorku CZ 175,

namontuje do nej motor 1.3 zo Samary a prerobi to na LPG ???

:smich: :smich: :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.