Září 19, 200915 r copak, nějaké negativní zkušenosti s Barumkama? Netvrdím že jsou bůhvíjaký High Tech, ale zas tak mizerné nejsou ne?
Září 22, 200915 r zdar majstri na ftipek pre vas som si nasiel trochu casu. a myslim ze je aktualny pre vsetkych v najlepsich rokoch ako sme my. Zobudí sa ráno zrelá žena, povystiera sa, vstane rozospatá z postele, poberie sa pomaly k zrkadlu, dlho, dlho, dlho sa prezerá, vytahuje sa, vystavuje sa spredu, zboku, zozadu, hodnotí sa...... Potom pozrie na spiaceho manžela a škodoradostne si odpľuje: "Tak ti treba, ty smrad!"
Září 22, 200915 r a este jeden slovensky: Bača si kúpi styri ovecky a chce aby sa mu rozmnozovali. Lenze ovecky stále nic a nic. Tak zabehne k veterinárovi a povie mu, aký má problém a ako zistí, ze ovecky sú tehotné. Tak mu veterinár hovorí: No baca, v prvom rade potrebujú sex, a ak budú ráno lezat na tráve,tak sú tehotné. Tak baca príde domov, ovečky naloží na vlecku, zájde s nimi do lesa a kazdú z nich vysexuje. Ráno ide pozriet ci ovecky lezia na tráve, no ovecky nic. Tak ich zasa nalozí na vlecku, zavezie do lesa, a poriadne zasa kazdú vysexuje. Ráno ide pozrieť na dvor, no ovecky zasa nelezia. Tak sa totálne nasere, nalozí ich na vlecku, zavezie zasa do lesa a celý den az do vycerpania s nimi sexuje. Ráno je taký unavený, ze nemá ani síl íst pozriet na dvor, tak hovorí zene: Chod sa prosím ta pozriet na dvor, ci ovecky lezia na tráve. Źena sa vráti a hovorí: Na tráve nelezia. ale vsetky sú naskákané na vlecke a jedna trúbi na klaksón.
Září 22, 200915 r copak, nějaké negativní zkušenosti s Barumkama? Netvrdím že jsou bůhvíjaký High Tech, ale zas tak mizerné nejsou ne? Na letních se mi udělaly po roce boule a na zimních jsem měl problém vjet do garáže. Tak uvidím
Září 22, 200915 r monty tie gumy vyzeraju super aj cena je machracka. ja som mal v zime goodyear ultra grip 7 nieco podobne ako mas ty a bol som velmi spokojny aj na snehu aj na lade a dokonca som ich ako prve nezoslahal a pouzijem ich asi znova aj ked vymenim predok a zadok. inak dobra volba. uz nech je sneh a mozes to vyskusat.
Září 22, 200915 r taktak mozes prist castejsie a trochu to tu ozivit, lebo prezidento sa asi zapomel v Pezinku a je to tu tak trochu mrtve
Září 22, 200915 r Doufám že se k tomu nepřimotal http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/17...a-sekerami.html
Září 22, 200915 r to viete ked sa pezincania nemozu cely rok dockat na vinobranie a potom pridu nenezrati trnavaci a bratislavaci a popiju ten jablkovy burcak a pozeru pokazene cikanske pecienky a potom sa nemozu cely tizden spamatat jak ich bolia hlavy a brucha ze su neni schopni chodit do prace a venovat sa zabave. pockajte do piatku to sa colins ukaze
Září 22, 200915 r Po důkladné zdravotní prohlídce a všelijakých vyšetřeních vysvětlil doktor své pacientce, že všechny pokusy o záchranu jejího života selhaly a je jasné, že jí zbývá pouhý necelý den života. Paní přijde domů a s pláčem se svěří svému manželovi. V slzách mu říká, že má poslední přání: "Víš, když je to tak, chtěla bych, abychom se tu poslední naši společnou noc divoce milovali!" Manžel se zamyslí a povídá: "Tobě se to lehko řekne, Maruš, když nemusíš zítra vstávat..........."
Září 22, 200915 r tak ten je taky tobrý s tím zákazem internetu bych to viděl jako dost pravděpodobné
Září 24, 200915 r Autor taktak mozes prist castejsie a trochu to tu ozivit, lebo prezidento sa asi zapomel v Pezinku a je to tu tak trochu mrtve naozaj tu niekomu chybam ?
Září 25, 200915 r tak som sa zmylil o jeden den colins prisiel vo stvrtok vecer ale asi umyl riad a povysaval a bol mu odpusteny za dobre chovanie zvysok trestu. je iste ze tu vsetkym chybas presidento !! ja mam dnes urobenu uspesne STK a podla slov kontrolora auto je ako nove akurat mu nebrzdi prava zadna cez rucnu a nesvieti cuvacka ale to su veci o ktorych viem a aj tak ich nepouzivam. pekny vikend majstri
Září 25, 200915 r Autor musim sa za nepritomnost ospravedlnit. mali sme v Blati-srave firemnu akciu. trocha sme sa vystuzili vinom a prekladali sme to KBŠ (glo, glo) a ucili sme zahranicneho investora spievat nase piesnicky. najlepsie bolo, ked o polnoci chceli nasi zahranicni investori stale dookola spievat "Na kralovej holi stoji strom zeleny"....podla toho, s akym zapalom sme to vyrevuvali do do noci, si mysleli, ze je to nasa hymna !!! potom nas este napadlo sermovat sa v autobuse do iducom na hotel kolegovymi golfovymi palicami. ked sofer zacal picovat s madarskym prizvukom, aby sme mu bus neposkodili, prinutili sme ho zastavit a snazili sme sa bus rozhupat a prekotit do jarku. predstavte si, ako 40 chlapov vykrikuje o polnoci Heeej rup, heeeej rup !!! autobus sa kymacal, sofer nechapal, okolo iduca policajna hliadka nechapala. zachranil som sofera od lyncovania az ked sa lamanou slovencinou ospravedlnil a musel prisahat, ze Slovan je jedno obycajne vsivave futbalove muzstvo a ze si da bus prerobit na CNG !! pred hotelom vravel, ze vecsiu zver nevidel, iba ked vozil nadrbanych vedcov zo slovenskej akademie vied. rano a navrat domov uz nebol taky slavny....takze amigo ma pravdu. tento tyzden umyvam riady, vysavam, vencim psa a ani klucky na dverach sa so nou nerozpravaju. ale taky je uz team building !! Upraveno Září 25, 200915 r od colins
Září 27, 200915 r krasne az mam chut ti zatlieskat a popritom zavidim. ja mam tiez rad firemne akcie. ale je pravda ze umyvanie riadu a vencenie psa stoja za to nech sa nam vsetkym dari majstri.
Říjen 6, 200915 r Autor co vznikne, ked Poliak vezme motorku CZ 175, namontuje do nej motor 1.3 zo Samary a prerobi to na LPG ??? :smich:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.