Leden 28, 200817 r ja som sa stazoval ze nebol sneh: to ze zoderiem gumy tak na to som si zvykol. ze sněhem ti nepomůžu
Leden 28, 200817 r ale po pravde ako sofer som rad ze tej bielej hnusoby u nas niet. uz aby tu bolo leto a mozme len tak s okuliarkami delat machry. a kukat po babach a oni cez zrkadlovky nevidia ako skulim. :
Leden 28, 200817 r ale po pravde ako sofer som rad ze tej bielej hnusoby u nas niet. uz aby tu bolo leto a mozme len tak s okuliarkami delat machry. a kukat po babach a oni cez zrkadlovky nevidia ako skulim. : taktak, to ani drahá polovička přes ně nevidí jak po nich čučím
Leden 28, 200817 r taktak, to ani drahá polovička přes ně nevidí jak po nich čučím A když budeš mít i černé fólie atk můžeš i slintat. ( ale musíš být sám)
Leden 28, 200817 r A když budeš mít i černé fólie atk můžeš i slintat. ( ale musíš být sám) aaach ... už aby bylo léto
Leden 28, 200817 r to bulharsko máš přes cestovku nebo si hledáš sám? nene, žádná cestovka, to jsou darmožrouti. Jeli jsme bez jakékoliv rezervace, jen jsme studovali příspěvky na fóru Cestomaniak, nastudoval cestu (mimochodem na poslední chvíli jsme rozhodli trasu přes Srby, namísto přes Rumuny). Dorazili jsme na místo a oni už si tě odchytí na ubytování. Ubytování jsme měli 20Eur pro čtyři. Stravování tam po restauracích, byli jsme se podívat i autem v Turecku. No a celá dovča i s dopravou, ubytováním, stravou a nakoupením hader nás přišla na týden pro čtyři na naše 16 000,-. Takže bomba.
Leden 28, 200817 r nene, žádná cestovka, to jsou darmožrouti. Jeli jsme bez jakékoliv rezervace, jen jsme studovali příspěvky na fóru Cestomaniak, nastudoval cestu (mimochodem na poslední chvíli jsme rozhodli trasu přes Srby, namísto přes Rumuny). Dorazili jsme na místo a oni už si tě odchytí na ubytování. Ubytování jsme měli 20Eur pro čtyři. Stravování tam po restauracích, byli jsme se podívat i autem v Turecku. No a celá dovča i s dopravou, ubytováním, stravou a nakoupením hader nás přišla na týden pro čtyři na naše 16 000,-. Takže bomba. a já platím jak lama 50Eur za noc v Chorvatsku.
Leden 28, 200817 r a já platím jak lama 50Eur za noc v Chorvatsku. jojo a proto jsme tam odmítli loni jet. Byli jsme tam 4x po sobě a přišlo mi to tak nějak stejný a čím dál dražší a ještě si sám vařit pokud chceš stlačit náklady. Prvně jsem měl z toho strach, říkal jsem si dálka, ale postupem času jak jsem četl příspěvky na Cestomaniakovi jak tam lidi běžně jezdí auty a i několik let po sobě, tak ty obavy ze mě spadly a cesta to pak jen potvrdila. Naprostá pohoda, prakticky jen o nějakých 400 km dál než někam na Makarskou, a vzhledem k tomu že nějakých 70% je po dálnici... Musím říci že jsme byli loni v květnu letcky na Djerbě (all inclusive), takže jsme se o jídlo také nestarali, ale i manželka mi potvrila že BG byla nejsuprovější dovča. Nakonec litovala že jsme dali takové prachy za Djerbu, že jsme místo toho měli jet na 14 dní do BG a ještě by nám spousta peněz zbylo. Pokud budeš chtít nějaké podrobnosti, fotky, info, pošli mi přes SZ emailovou adresu a já ti pošlu co jsem už psal za zážitky Wassermannovi a i nějakou prezentačku s fotkama.
Leden 28, 200817 r jojo a proto jsme tam odmítli loni jet. Byli jsme tam 4x po sobě a přišlo mi to tak nějak stejný a čím dál dražší a ještě si sám vařit pokud chceš stlačit náklady. Prvně jsem měl z toho strach, říkal jsem si dálka, ale postupem času jak jsem četl příspěvky na Cestomaniakovi jak tam lidi běžně jezdí auty a i několik let po sobě, tak ty obavy ze mě spadly a cesta to pak jen potvrdila. Naprostá pohoda, prakticky jen o nějakých 400 km dál než někam na Makarskou, a vzhledem k tomu že nějakých 70% je po dálnici... Musím říci že jsme byli loni v květnu letcky na Djerbě (all inclusive), takže jsme se o jídlo také nestarali, ale i manželka mi potvrila že BG byla nejsuprovější dovča. Nakonec litovala že jsme dali takové prachy za Djerbu, že jsme místo toho měli jet na 14 dní do BG a ještě by nám spousta peněz zbylo. Pokud budeš chtít nějaké podrobnosti, fotky, info, pošli mi přes SZ emailovou adresu a já ti pošlu co jsem už psal za zážitky Wassermannovi a i nějakou prezentačku s fotkama. to bych byl hrozně moc rád. Posílám ti sz s emailem. A dík
Leden 28, 200817 r to bych byl hrozně moc rád. Posílám ti sz s emailem. A dík ale bude to až zítra ráno (mám to na emailu v práci) tak vydrž pls
Leden 28, 200817 r ale bude to až zítra ráno (mám to na emailu v práci) tak vydrž pls No nevím, pokusím se
Leden 28, 200817 r no dneska už tam stejně nepojedeš manželka už byla oblečená a chtěla jít nakupovat do tesca
Leden 28, 200817 r manželka už byla oblečená a chtěla jít nakupovat do tesca tak to stihnete při cestě, nač tam jezdit extra
Leden 28, 200817 r Autor a já platím jak lama 50Eur za noc v Chorvatsku. aaaaaaaaaaaaaaa, na co je internet !! polovicu das cestovke a polovicu domacemu. :-(
Leden 28, 200817 r aaaaaaaaaaaaaaa, na co je internet !!polovicu das cestovke a polovicu domacemu. :-( jezdím sám bez cestovky. A trochu si i vybírám. Ale je to čím dál tím horší.
Leden 28, 200817 r mozem sa opytat na kolko vide asi ta cesta do chorvatska tam a spat? záleží kam jedeš. Já jezdím na Makarskou - cca 1100 km z Olomouce. Tam i zpět cca 2200 km. LPG cenově zhruba tak jak u nás. Drahá je dálnice-mítnice cca 1700,- tam i zpět. A rakouská dálniční cca 300,- Kč.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.