Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

jo, aj ja mam ten pocit, je to teda hned za spinacom na svetla?

alebo je to ta velka cierna krabicka pod relatkami, do ktorej ide kopec konektorov a kablov?

Velká černá krabička pod relátkami. Možná by to šlo zjistit, jak budeš ve škodovce na té prohlídce, tak by to mohli zjistit podle výr. čísla auta anemusíš nic šroubovat a navíc ti řeknou, co všechno tvá ŘJ umí :palec2:
Velká černá krabička pod relátkami. Možná by to šlo zjistit, jak budeš ve škodovce na té prohlídce, tak by to mohli zjistit podle výr. čísla auta anemusíš nic šroubovat a navíc ti řeknou, co všechno tvá ŘJ umí :palec2:

vidis, to ma nenapadlo, ak bude ten technik nejaky pohodak, urcite snim hodim rec :palec2:

dufam, ze aspom v tomto budem mat stastie :prc:

vidis, to ma nenapadlo, ak bude ten technik nejaky pohodak, urcite snim hodim rec :palec2:

dufam, ze aspom v tomto budem mat stastie :prc:

Jak to myslíš s tím :prc: ? Snad ho nechceš pozvat na rande :p:p:p
Jak to myslíš s tím :prc: ? Snad ho nechceš pozvat na rande :p:p:p

skor to bolo ze aby sa nieco ne :prc: a pritulkina tam ide so mnou, je zvedava, tak ze balenie sa urcite nekona lollollol

tak som mal dnes auto napichnute, ale neviem ktora jednotka to je, mam tam jednu co ma 6Q2 a druhu co ma 6Q0

jednotka: 6Q0 423 156 E Komponent: Lenkhilfe

jednotka: 6Q2 937 049 Komponent: BORDNETZ-SG

tak neviem ktoru jednotku myslite

no já myslím že by to měla být ta BSG ne?

no já myslím že by to měla být ta BSG ne?

no ta je pod volantom, ale tam sa napaja vsetko, aj smerovky, vnutorne osvetlenie, sedacky a tak dalej

ta ma dva rady konektorov

no ta je pod volantom, ale tam sa napaja vsetko, aj smerovky, vnutorne osvetlenie, sedacky a tak dalej

ta ma dva rady konektorov

tak pak neviem, v tom pripadku to nehaj na servis a mas to iste

ja budem urcite nieco rozoberat cez vikend, tak sa tam pohrabem, mozno nieco najdem :palec2:

inak uz sa tesite na vikend? co mate v plane?

Nech to na servis :palec2:
ja budem urcite nieco rozoberat cez vikend, tak sa tam pohrabem, mozno nieco najdem :palec2:

inak uz sa tesite na vikend? co mate v plane?

v sobotu jedu do Brna si zahrat tenis se šéfem ;) , zbytek rodiny vyhodím v Brně u švagrovky a pak mrknem do toho Tesca na ten futrál na kolo

v sobotu jedu do Brna si zahrat tenis se šéfem ;) , zbytek rodiny vyhodím v Brně u švagrovky a pak mrknem do toho Tesca na ten futrál na kolo

ty hras zo sefom tenis? to sa niekto ma, ked ho nechas vyhrat tak budes mat lepsie premie ;):p

Nj, se šéfem tenisek. to budou odměny :p . Já jedu o víkendu zkouknout mladýmu novou výstroj do Brna a asi obrazíme nějaký obchody :feve: . V neděli budu relaxovat po náročném pracovním týdnu :p
Nj, se šéfem tenisek. to budou odměny :p . Já jedu o víkendu zkouknout mladýmu novou výstroj do Brna a asi obrazíme nějaký obchody :feve: . V neděli budu relaxovat po náročném pracovním týdnu :p

vy v tom brne mate nejaky zrazik? lol

vy v tom brne mate nejaky zrazik? lol
Já jen kdyby malťas už nemohl, tak to za něho dohraju(ale má po prémiích, já neprohrávám :p )
  • Autor
tak som mal dnes auto napichnute, ale neviem ktora jednotka to je, mam tam jednu co ma 6Q2 a druhu co ma 6Q0

jednotka: 6Q0 423 156 E Komponent: Lenkhilfe

jednotka: 6Q2 937 049 Komponent: BORDNETZ-SG

tak neviem ktoru jednotku myslite

vedla poistiek je BSG, komfortka je nad pedálom plynu

BSG = BORDNETZ-SG = BORDNETZ-Steureng Gerete

odpojit baterku je idealni stav. Ale neni potreba, staci jen nenechavat klice v zapalovani

6Q2 vymenit za 6Q1, alebo 6Q1....

Upraveno od colins

Já jen kdyby malťas už nemohl, tak to za něho dohraju(ale má po prémiích, já neprohrávám :p )

to montas: ty si ochota sama, klobuk dole, za kamarada aj tenis dohrajes :)

to colins:dik, tak to uz urcite najdem, inak ta 6Q1 by mohla vedet aj elektricke okna, aspom myslim, to by som potom kupil uz len stahovacky, ale to sa mi zda prilis drahe, jedine tak od niekoho, keby ste vedeli o niecom fakt vyhodnom tak sem s tym :palec2:

to montas: ty si ochota sama, klobuk dole, za kamarada aj tenis dohrajes :)

to colins:dik, tak to uz urcite najdem, inak ta 6Q1 by mohla vedet aj elektricke okna, aspom myslim, to by som potom kupil uz len stahovacky, ale to sa mi zda prilis drahe, jedine tak od niekoho, keby ste vedeli o niecom fakt vyhodnom tak sem s tym :palec2:

Stahovačky tady nabízí pořád někdo, mrkni do bazaru. Hlavně si pořádně zjisti, která jednotka toho umí nejvíc,ať ji koupíš navždy :p . Co bych neudělal pro kamaráda :p:p

Upraveno od montas

Až budete dodělávat někdo ty okna do el. tak se taky ujistěte, že motorky budou ve dveřích buď CANový nebo LINový, kombinace nejde :)

Ahoj fabiatici :)

toto je jen šéf labiny, ten je v pohodě a navíc na můj plat nemá vliv. Zatím jsem ho jednou porazil a jednou prohrál. Zítra jdeme na povrch kde jsem ho porazil tak uvidíme ;) , ale on víc poslední dobou trénoval, chodil s druhým kolegou a ten ho poráží pravidelně lol .

koukám sebevědomí ti nechybí :p;)

toto je jen šéf labiny, ten je v pohodě a navíc na můj plat nemá vliv. Zatím jsem ho jednou porazil a jednou prohrál. Zítra jdeme na povrch kde jsem ho porazil tak uvidíme ;) , ale on víc poslední dobou trénoval, chodil s druhým kolegou a ten ho poráží pravidelně lol .
Tak musíš taky trochu potrénovat a né se jen válet v peřinách :p
Tak musíš taky trochu potrénovat a né se jen válet v peřinách :p

njn, když mě to letos klátilo jak ještě žádný rok :feve:

njn, když mě to letos klátilo jak ještě žádný rok :feve:
Asi jsi málo klátil :prc: ty a pánbůh tě potrestal a zklátil :prc: tebe. :p:p
Asi jsi málo klátil :prc: ty a pánbůh tě potrestal a zklátil :prc: tebe. :p:p

a to je právě přesně naopak ... vždycky jsem byl zdravý, mamina nemocná a jak jsem ju začal :prc: klátit, tak jsem to vždycky chytl ;)

a to je právě přesně naopak ... vždycky jsem byl zdravý, mamina nemocná a jak jsem ju začal :prc: klátit, tak jsem to vždycky chytl ;)
Tak to máš blbý. Buď přestaneš :prc: a budeš zdravý nebo furt nemocný :p:p . Dnes psali v novinách, že Slovinci zavedli dál. známku v hodnotě 35 euro (za cca 15 km dálnice). To je mazec fuck

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.