Duben 3, 200817 r jo, aj ja mam ten pocit, je to teda hned za spinacom na svetla?alebo je to ta velka cierna krabicka pod relatkami, do ktorej ide kopec konektorov a kablov? Velká černá krabička pod relátkami. Možná by to šlo zjistit, jak budeš ve škodovce na té prohlídce, tak by to mohli zjistit podle výr. čísla auta anemusíš nic šroubovat a navíc ti řeknou, co všechno tvá ŘJ umí
Duben 3, 200817 r Velká černá krabička pod relátkami. Možná by to šlo zjistit, jak budeš ve škodovce na té prohlídce, tak by to mohli zjistit podle výr. čísla auta anemusíš nic šroubovat a navíc ti řeknou, co všechno tvá ŘJ umí vidis, to ma nenapadlo, ak bude ten technik nejaky pohodak, urcite snim hodim rec dufam, ze aspom v tomto budem mat stastie
Duben 3, 200817 r vidis, to ma nenapadlo, ak bude ten technik nejaky pohodak, urcite snim hodim rec dufam, ze aspom v tomto budem mat stastie Jak to myslíš s tím ? Snad ho nechceš pozvat na rande
Duben 3, 200817 r Jak to myslíš s tím ? Snad ho nechceš pozvat na rande skor to bolo ze aby sa nieco ne a pritulkina tam ide so mnou, je zvedava, tak ze balenie sa urcite nekona
Duben 4, 200817 r tak som mal dnes auto napichnute, ale neviem ktora jednotka to je, mam tam jednu co ma 6Q2 a druhu co ma 6Q0jednotka: 6Q0 423 156 E Komponent: Lenkhilfe jednotka: 6Q2 937 049 Komponent: BORDNETZ-SG tak neviem ktoru jednotku myslite no já myslím že by to měla být ta BSG ne?
Duben 4, 200817 r no já myslím že by to měla být ta BSG ne? no ta je pod volantom, ale tam sa napaja vsetko, aj smerovky, vnutorne osvetlenie, sedacky a tak dalej ta ma dva rady konektorov
Duben 4, 200817 r no ta je pod volantom, ale tam sa napaja vsetko, aj smerovky, vnutorne osvetlenie, sedacky a tak dalejta ma dva rady konektorov tak pak neviem, v tom pripadku to nehaj na servis a mas to iste
Duben 4, 200817 r tak pak neviem, v tom pripadku to nehaj na servis a mas to iste ja budem urcite nieco rozoberat cez vikend, tak sa tam pohrabem, mozno nieco najdem inak uz sa tesite na vikend? co mate v plane?
Duben 4, 200817 r ja budem urcite nieco rozoberat cez vikend, tak sa tam pohrabem, mozno nieco najdem inak uz sa tesite na vikend? co mate v plane? v sobotu jedu do Brna si zahrat tenis se šéfem , zbytek rodiny vyhodím v Brně u švagrovky a pak mrknem do toho Tesca na ten futrál na kolo
Duben 4, 200817 r v sobotu jedu do Brna si zahrat tenis se šéfem , zbytek rodiny vyhodím v Brně u švagrovky a pak mrknem do toho Tesca na ten futrál na kolo ty hras zo sefom tenis? to sa niekto ma, ked ho nechas vyhrat tak budes mat lepsie premie
Duben 4, 200817 r v sobotu jedu do Brna si zahrat tenis se šéfem , zbytek rodiny vyhodím v Brně u švagrovky a pak mrknem do toho Tesca na ten futrál na koloNj, se šéfem tenisek. to budou odměny . Já jedu o víkendu zkouknout mladýmu novou výstroj do Brna a asi obrazíme nějaký obchody . V neděli budu relaxovat po náročném pracovním týdnu
Duben 4, 200817 r Nj, se šéfem tenisek. to budou odměny . Já jedu o víkendu zkouknout mladýmu novou výstroj do Brna a asi obrazíme nějaký obchody . V neděli budu relaxovat po náročném pracovním týdnu vy v tom brne mate nejaky zrazik?
Duben 4, 200817 r vy v tom brne mate nejaky zrazik? Já jen kdyby malťas už nemohl, tak to za něho dohraju(ale má po prémiích, já neprohrávám )
Duben 4, 200817 r Autor tak som mal dnes auto napichnute, ale neviem ktora jednotka to je, mam tam jednu co ma 6Q2 a druhu co ma 6Q0jednotka: 6Q0 423 156 E Komponent: Lenkhilfe jednotka: 6Q2 937 049 Komponent: BORDNETZ-SG tak neviem ktoru jednotku myslite vedla poistiek je BSG, komfortka je nad pedálom plynu BSG = BORDNETZ-SG = BORDNETZ-Steureng Gerete odpojit baterku je idealni stav. Ale neni potreba, staci jen nenechavat klice v zapalovani 6Q2 vymenit za 6Q1, alebo 6Q1.... Upraveno Duben 4, 200817 r od colins
Duben 4, 200817 r Já jen kdyby malťas už nemohl, tak to za něho dohraju(ale má po prémiích, já neprohrávám ) to montas: ty si ochota sama, klobuk dole, za kamarada aj tenis dohrajes to colins:dik, tak to uz urcite najdem, inak ta 6Q1 by mohla vedet aj elektricke okna, aspom myslim, to by som potom kupil uz len stahovacky, ale to sa mi zda prilis drahe, jedine tak od niekoho, keby ste vedeli o niecom fakt vyhodnom tak sem s tym
Duben 4, 200817 r to montas: ty si ochota sama, klobuk dole, za kamarada aj tenis dohrajes to colins:dik, tak to uz urcite najdem, inak ta 6Q1 by mohla vedet aj elektricke okna, aspom myslim, to by som potom kupil uz len stahovacky, ale to sa mi zda prilis drahe, jedine tak od niekoho, keby ste vedeli o niecom fakt vyhodnom tak sem s tym Stahovačky tady nabízí pořád někdo, mrkni do bazaru. Hlavně si pořádně zjisti, která jednotka toho umí nejvíc,ať ji koupíš navždy . Co bych neudělal pro kamaráda Upraveno Duben 4, 200817 r od montas
Duben 4, 200817 r Až budete dodělávat někdo ty okna do el. tak se taky ujistěte, že motorky budou ve dveřích buď CANový nebo LINový, kombinace nejde Ahoj fabiatici
Duben 4, 200817 r Nj, se šéfem tenisek. to budou odměny . Já jedu o víkendu zkouknout mladýmu novou výstroj do Brna a asi obrazíme nějaký obchody . V neděli budu relaxovat po náročném pracovním týdnu toto je jen šéf labiny, ten je v pohodě a navíc na můj plat nemá vliv. Zatím jsem ho jednou porazil a jednou prohrál. Zítra jdeme na povrch kde jsem ho porazil tak uvidíme , ale on víc poslední dobou trénoval, chodil s druhým kolegou a ten ho poráží pravidelně .
Duben 4, 200817 r Já jen kdyby malťas už nemohl, tak to za něho dohraju(ale má po prémiích, já neprohrávám ) koukám sebevědomí ti nechybí
Duben 4, 200817 r toto je jen šéf labiny, ten je v pohodě a navíc na můj plat nemá vliv. Zatím jsem ho jednou porazil a jednou prohrál. Zítra jdeme na povrch kde jsem ho porazil tak uvidíme , ale on víc poslední dobou trénoval, chodil s druhým kolegou a ten ho poráží pravidelně .Tak musíš taky trochu potrénovat a né se jen válet v peřinách
Duben 4, 200817 r Tak musíš taky trochu potrénovat a né se jen válet v peřinách njn, když mě to letos klátilo jak ještě žádný rok
Duben 4, 200817 r njn, když mě to letos klátilo jak ještě žádný rok Asi jsi málo klátil ty a pánbůh tě potrestal a zklátil tebe.
Duben 4, 200817 r Asi jsi málo klátil ty a pánbůh tě potrestal a zklátil tebe. a to je právě přesně naopak ... vždycky jsem byl zdravý, mamina nemocná a jak jsem ju začal klátit, tak jsem to vždycky chytl
Duben 4, 200817 r a to je právě přesně naopak ... vždycky jsem byl zdravý, mamina nemocná a jak jsem ju začal klátit, tak jsem to vždycky chytl Tak to máš blbý. Buď přestaneš a budeš zdravý nebo furt nemocný . Dnes psali v novinách, že Slovinci zavedli dál. známku v hodnotě 35 euro (za cca 15 km dálnice). To je mazec
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.