Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

tak to já su taky pořád hodnej ... a nic ;)

já to mám zatím jen tak nalajnovany, co bude to nevím lol

nóóó jo ... pán se nám zasnil lol

hele schránky mám dneska objednaný, tempomat je schválenej, fólie s eprý uvidí a o hasičáku zatím neví :p :p :p

přece hezkou a bezproblémovou cestu na dovolenou :p :p :p :p

no ona ještě 100% něco bude chtít. Uvidíme. :p

no mně to bylo hned podezřelé, už by to snad ani nebyla ženská lol

Upraveno od Malta

Taky si někdy říkám, co bych měl, kdybych ji neměl :p :p :p :p :p :p

... No dnes jsem mrknul jak jsem dorazil z práce na filtr a zas to tam bylo potečené, tak jsem to ještě malinko přitáhl za tepla, tak doufám že bude klid. Dole na vaně jsem se to taky bál přitáhnout a začalo to slzet, tak jsem to více přitáhl a byl klid. Tak doufám že bude i úspěch nahoře.

dnes kontrola po příjezdu do práce a zase trochu tekl. Už jsem se nas..l vzal z labiny posuvku abych zjistil kolikátka je to matka na tom plastovým cylindru (mimochodem 36) a vlítl do výdejny pro nějaký pořádný fórichtung. Klíč nebyl, tak jsem vzal nakonec zavděk hasákem. Sám jsem se divil ještě s tím šlo docela pootočit (nemyslím o čtvrt otáčky) ale ještě to šlo přitáhnout. Jestli už ani teď ne tak fakt nevím <_<

zkus říct někomu , kdo má trochu sílu :p :p :p

a budeš zavečer doma ? :p

jo, není problém :p :p :p

levou zadní :p

nepochybuji ... co jsem viděl malou fotečku na profilu, tak manželka musí být velice štíhlá, jinak byste nemohli vedle sebe ve předu sedět :p

nepochybuji ... co jsem viděl malou fotečku na profilu, tak manželka musí být velice štíhlá, jinak byste nemohli vedle sebe ve předu sedět :p

seš nějakej drzej, máš štěstí že jsi starší, jinak bych tě vyzval na souboj :p :p :p :p

• Autor

nejako sa nam tu rodia novi basnici....hehe.

seš nějakej drzej, máš štěstí že jsi starší, jinak bych tě vyzval na souboj :p :p :p :p

a mám právo výběru zbraně? ... beru si kalašnikov :kol-143: a na tebe zbyde :kol-36: ... jinak jsem totiž bez šance lol

nejako sa nam tu rodia novi basnici....hehe.

servus el prezidento, budeš robiť riaditela terazky??? ;)

a mám právo výběru zbraně? ... beru si kalašnikov :kol-143: a na tebe zbyde :kol-36: ... jinak jsem totiž bez šance lol

mám výstrahu za OT, musím být hodný :feve:

mám výstrahu za OT, musím být hodný :feve:

no nekecej :kuk: a od koho ... že by el prezidento byl takový tvrďák? Tomu se mi nechce věřit :kol-32:

no nekecej :kuk: a od koho ... že by el prezidento byl takový tvrďák? Tomu se mi nechce věřit :kol-32:

prej dostanu dvojtou dávku :p :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.