Únor 4, 200817 r tak to já su taky pořád hodnej ... a nic já to mám zatím jen tak nalajnovany, co bude to nevím
Únor 4, 200817 r nóóó jo ... pán se nám zasnil hele schránky mám dneska objednaný, tempomat je schválenej, fólie s eprý uvidí a o hasičáku zatím neví :p
Únor 4, 200817 r no mně to bylo hned podezřelé, už by to snad ani nebyla ženská Upraveno Únor 4, 200817 r od Malta
Únor 5, 200817 r ... No dnes jsem mrknul jak jsem dorazil z práce na filtr a zas to tam bylo potečené, tak jsem to ještě malinko přitáhl za tepla, tak doufám že bude klid. Dole na vaně jsem se to taky bál přitáhnout a začalo to slzet, tak jsem to více přitáhl a byl klid. Tak doufám že bude i úspěch nahoře. dnes kontrola po příjezdu do práce a zase trochu tekl. Už jsem se nas..l vzal z labiny posuvku abych zjistil kolikátka je to matka na tom plastovým cylindru (mimochodem 36) a vlítl do výdejny pro nějaký pořádný fórichtung. Klíč nebyl, tak jsem vzal nakonec zavděk hasákem. Sám jsem se divil ještě s tím šlo docela pootočit (nemyslím o čtvrt otáčky) ale ještě to šlo přitáhnout. Jestli už ani teď ne tak fakt nevím
Únor 5, 200817 r nepochybuji ... co jsem viděl malou fotečku na profilu, tak manželka musí být velice štíhlá, jinak byste nemohli vedle sebe ve předu sedět
Únor 5, 200817 r nepochybuji ... co jsem viděl malou fotečku na profilu, tak manželka musí být velice štíhlá, jinak byste nemohli vedle sebe ve předu sedět seš nějakej drzej, máš štěstí že jsi starší, jinak bych tě vyzval na souboj :p :p
Únor 5, 200817 r Autor nepochybuji ... co jsem viděl malou fotečku na profilu, tak manželka musí být velice štíhlá, jinak byste nemohli vedle sebe ve předu sedět nejako sa nam tu rodia novi basnici....hehe.
Únor 5, 200817 r seš nějakej drzej, máš štěstí že jsi starší, jinak bych tě vyzval na souboj :p :p a mám právo výběru zbraně? ... beru si kalašnikov a na tebe zbyde ... jinak jsem totiž bez šance
Únor 5, 200817 r nejako sa nam tu rodia novi basnici....hehe. servus el prezidento, budeš robiť riaditela terazky???
Únor 5, 200817 r a mám právo výběru zbraně? ... beru si kalašnikov a na tebe zbyde ... jinak jsem totiž bez šance mám výstrahu za OT, musím být hodný
Únor 5, 200817 r mám výstrahu za OT, musím být hodný no nekecej a od koho ... že by el prezidento byl takový tvrďák? Tomu se mi nechce věřit
Únor 5, 200817 r no nekecej a od koho ... že by el prezidento byl takový tvrďák? Tomu se mi nechce věřit prej dostanu dvojtou dávku :p
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.