Duben 8, 200817 r jj inak montasek, nevalaju sa ti niekde pismena na auto? myslim take tie z napisov fabia octavia a tam podobne, lebo to predavaju len original v servise a tam je to kua drahe
Duben 8, 200817 r robko moja je vekom mladsia ako tvoja . moja je akurat vylietana ako stara ku*rva. ale vylietal som ju ja a som jej vdacny ze tolko vydrzala. a preto ju mam rada niekedy ju aj pohladim ale len zvnutra po tapacire lebo zvonku je furt spinava
Duben 8, 200817 r robko moja je vekom mladsia ako tvoja . moja je akurat vylietana ako stara ku*rva. ale vylietal som ju ja a som jej vdacny ze tolko vydrzala. a preto ju mam rada niekedy ju aj pohladim ale len zvnutra po tapacire lebo zvonku je furt spinava ved ja som to nemyslel v zlom moja uz ma tiez dost odsluzene a dufam ze posluzi este aj mne nech nam len sluzia a mal by si ju obcas umyt
Duben 8, 200817 r To je nějaké levné kolego . A co horní uložení tlumičů + dorazy? to je včetně, tlumiče jsou 1250/kus a 950 dělají ložisko, horní uložení a doraz za kus .... ceny ala Sebo
Duben 8, 200817 r to je včetně, tlumiče jsou 1250/kus a 950 dělají ložisko, horní uložení a doraz za kus .... ceny ala Sebo od seba sa da kupit vsetko? asi mu napisem co by u neho stala vodna pumpa a kotuce
Duben 8, 200817 r neblbni na to je este casuuuuu, nic len sa s nou pohraj, inak davate im nejake mena? jasně že jo, bylo to i jako téma v sekci Ostatní .... mám to tam hned jako asi třetí příspěvek
Duben 8, 200817 r od seba sa da kupit vsetko?asi mu napisem co by u neho stala vodna pumpa a kotuce kotouče jsem od něj bral před měsícem a něco .... Zimmerman kus 700,- Kč (tuším teda, zítra bych ti to řekl přesně, mám to v mailu v práci) Upraveno Duben 8, 200817 r od Malta
Duben 8, 200817 r jasně že jo, bylo to i jako téma v sekci Ostatní .... mám to tam hned jako asi třetí příspěvek takze andelka
Duben 8, 200817 r to je včetně, tlumiče jsou 1250/kus a 950 dělají ložisko, horní uložení a doraz za kus .... ceny ala Sebo A to budeš měnit jen jednu nápravu?
Duben 8, 200817 r robko moja je vekom mladsia ako tvoja . moja je akurat vylietana ako stara ku*rva. ale vylietal som ju ja a som jej vdacny ze tolko vydrzala. a preto ju mam rada niekedy ju aj pohladim ale len zvnutra po tapacire lebo zvonku je furt spinava no mal by si sa onu starat, ci ju konzervujes spinou? ja som ju teraz cez vikend troska vyfesakoval a nabliskal, nieco malo na ukazku
Duben 8, 200817 r A to budeš měnit jen jednu nápravu? jasneeee, a potom mu bede kulhat ja keby som menil tlmice tak asi len vpredu v zadu to vydrzi Upraveno Duben 8, 200817 r od robko
Duben 8, 200817 r no mal by si sa onu starat, ci ju konzervujes spinou? ja som ju teraz cez vikend troska vyfesakoval a nabliskal, nieco malo na ukazku Nj, máš to pěkný. Ještě by to chtělo mlhovky na předek
Duben 8, 200817 r jasneeee, a potom mu bede kulhat ja keby som menil tlmice tak asi len vpredu v zadu to vydrzi No já si počkám, až bude mít nějakej servis bezplatný test tlumičů a uvidím
Duben 8, 200817 r Nj, máš to pěkný. Ještě by to chtělo mlhovky na předek dik, tie by som chcel ale zda sa mi to dost drahe, neviem ci ich az tolko vyuzijem kolko to moze asi cele stat?
Duben 8, 200817 r dik, tie by som chcel ale zda sa mi to dost drahe, neviem ci ich az tolko vyuzijemkolko to moze asi cele stat? To netuším, někde jsem četl že je někdo tady prodává. Musíš sehnat mlhovky, kabeláž, spínač světel(i se stmívačem) a vůbec netuším, jestli to má něco společného s elektrikou. Nesmíš furt a začni studovat v sekci elektrika
Duben 8, 200817 r To netuším, někde jsem četl že je někdo tady prodává. Musíš sehnat mlhovky, kabeláž, spínač světel(i se stmívačem) a vůbec netuším, jestli to má něco společného s elektrikou. Nesmíš furt a začni studovat v sekci elektrika ja to mam nastudovane, ale nechce sa mi do toho, je tam vela roboty na tom, a to sa mi nechce cele rozoberat, mozno casom inak vo stvrtok som objednany do LPG servisu, tak dufam ze ked pojdem odtial tak uz na LPG ten benal uz ma nebavi, ty este jazdis na beneli?
Duben 8, 200817 r ja to mam nastudovane, ale nechce sa mi do toho, je tam vela roboty na tom, a to sa mi nechce cele rozoberat, mozno casom inak vo stvrtok som objednany do LPG servisu, tak dufam ze ked pojdem odtial tak uz na LPG ten benal uz ma nebavi, ty este jazdis na beneli? Jj, jezdím. Do pátku. Stěžoval jsem si co mi to dali za šrot, tak to možná vyměním za něco jiného. ještě uvidím. Jinak na ty mlhovky se vyprdni, já je použiju 2x za rok a z toho 1x je to na machrování . jinak je to k ničemu. V pátek budu mít konečně auto a hned jde na fólie. Pak už jen kliky do laku, boční blikače a přemýšlím nad světýlkem ze Superba(ale stojí asi 1300,- tak nevím )
Duben 8, 200817 r no mal by si sa onu starat, ci ju konzervujes spinou? ja som ju teraz cez vikend troska vyfesakoval a nabliskal, nieco malo na ukazku Změň si fotku v avataru, na těch dvou vypadá lépe
Duben 8, 200817 r Změň si fotku v avataru, na těch dvou vypadá lépe to urcite ano, tu je nalestena nad tou zmenou este pouvazujem teraz sa mi nechce
Duben 8, 200817 r to urcite ano, tu je nalestena nad tou zmenou este pouvazujem teraz sa mi nechceDělej . Co to tam je za dívčinu v povzdálí? Upraveno Duben 8, 200817 r od montas
Duben 8, 200817 r Jj, jezdím. Do pátku. Stěžoval jsem si co mi to dali za šrot, tak to možná vyměním za něco jiného. ještě uvidím. Jinak na ty mlhovky se vyprdni, já je použiju 2x za rok a z toho 1x je to na machrování . jinak je to k ničemu. V pátek budu mít konečně auto a hned jde na fólie. Pak už jen kliky do laku, boční blikače a přemýšlím nad světýlkem ze Superba(ale stojí asi 1300,- tak nevím ) folie uz som sa rozhodol, tie dam tiez a zohnal som aj na stlpiky, dufam ze uz ich zajtra budem mat a niekedy nalepim aj tie, klucky by som chcel tiez, len sa mi to zda dost zbytocnost a blikace som dal zohnat, ale uz ich nemali za 60Kc teda ak aj ty myslis tie dymove
Duben 8, 200817 r Dělej . Co to tam je za dívčinu v povzdálí? aleeee, vsimnuls, to je moj druhy anjelik teraz ich mam na jednej fotke, akurat ze ona sa nerada foti tak je v pozadi
Duben 8, 200817 r aleeee, vsimnuls, to je moj druhy anjelik teraz ich mam na jednej fotke, akurat ze ona sa nerada foti tak je v pozadiDobrá volba(i když jedna je z dálky )
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.