Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

jj :p:p

inak montasek, nevalaju sa ti niekde pismena na auto? myslim take tie z napisov fabia octavia a tam podobne, lebo to predavaju len original v servise a tam je to kua drahe

robko moja je vekom mladsia ako tvoja . moja je akurat vylietana ako stara ku*rva. ale vylietal som ju ja a som jej vdacny ze tolko vydrzala. a preto ju mam rada niekedy ju aj pohladim ale len zvnutra po tapacire lebo zvonku je furt spinava

robko moja je vekom mladsia ako tvoja . moja je akurat vylietana ako stara ku*rva. ale vylietal som ju ja a som jej vdacny ze tolko vydrzala. a preto ju mam rada niekedy ju aj pohladim ale len zvnutra po tapacire lebo zvonku je furt spinava

ved ja som to nemyslel v zlom ;) moja uz ma tiez dost odsluzene a dufam ze posluzi este aj mne :palec2:

nech nam len sluzia a mal by si ju obcas umyt :)

To je nějaké levné kolego :help: . A co horní uložení tlumičů + dorazy? :p

to je včetně, tlumiče jsou 1250/kus a 950 dělají ložisko, horní uložení a doraz za kus .... ceny ala Sebo ;)

to je včetně, tlumiče jsou 1250/kus a 950 dělají ložisko, horní uložení a doraz za kus .... ceny ala Sebo ;)

od seba sa da kupit vsetko?

asi mu napisem co by u neho stala vodna pumpa a kotuce

neblbni na to je este casuuuuu, nic len sa s nou pohraj, inak davate im nejake mena?

jasně že jo, bylo to i jako téma v sekci Ostatní .... mám to tam hned jako asi třetí příspěvek ;)

od seba sa da kupit vsetko?

asi mu napisem co by u neho stala vodna pumpa a kotuce

kotouče jsem od něj bral před měsícem a něco .... Zimmerman kus 700,- Kč (tuším teda, zítra bych ti to řekl přesně, mám to v mailu v práci)

Upraveno od Malta

jasně že jo, bylo to i jako téma v sekci Ostatní .... mám to tam hned jako asi třetí příspěvek ;)

takze andelka ;):prc:

A to budeš měnit jen jednu nápravu? :help:

no mal by si sa onu starat, ci ju konzervujes spinou? :p:p

ja som ju teraz cez vikend troska vyfesakoval a nabliskal, nieco malo na ukazku ;)

post-11096-1207678898_thumb.jpg

post-11096-1207678940_thumb.jpg

A to budeš měnit jen jednu nápravu? :help:

jasneeee, a potom mu bede kulhat lollollol

ja keby som menil tlmice tak asi len vpredu v zadu to vydrzi

Upraveno od robko

ja som ju teraz cez vikend troska vyfesakoval a nabliskal, nieco malo na ukazku ;)

Nj, máš to pěkný. Ještě by to chtělo mlhovky na předek :p
jasneeee, a potom mu bede kulhat lollollol

ja keby som menil tlmice tak asi len vpredu v zadu to vydrzi

No já si počkám, až bude mít nějakej servis bezplatný test tlumičů a uvidím :palec2:
Nj, máš to pěkný. Ještě by to chtělo mlhovky na předek :p

dik, tie by som chcel ale zda sa mi to dost drahe, neviem ci ich az tolko vyuzijem

kolko to moze asi cele stat?

dik, tie by som chcel ale zda sa mi to dost drahe, neviem ci ich az tolko vyuzijem

kolko to moze asi cele stat?

To netuším, někde jsem četl že je někdo tady prodává. Musíš sehnat mlhovky, kabeláž, spínač světel(i se stmívačem) a vůbec netuším, jestli to má něco společného s elektrikou. Nesmíš furt :prc: a začni studovat v sekci elektrika :p:p
To netuším, někde jsem četl že je někdo tady prodává. Musíš sehnat mlhovky, kabeláž, spínač světel(i se stmívačem) a vůbec netuším, jestli to má něco společného s elektrikou. Nesmíš furt :prc: a začni studovat v sekci elektrika :p:p

ja to mam nastudovane, ale nechce sa mi do toho, je tam vela roboty na tom, a to sa mi nechce cele rozoberat, mozno casom

inak vo stvrtok som objednany do LPG servisu, tak dufam ze ked pojdem odtial tak uz na LPG ten benal uz ma nebavi, ty este jazdis na beneli?

ja to mam nastudovane, ale nechce sa mi do toho, je tam vela roboty na tom, a to sa mi nechce cele rozoberat, mozno casom

inak vo stvrtok som objednany do LPG servisu, tak dufam ze ked pojdem odtial tak uz na LPG ten benal uz ma nebavi, ty este jazdis na beneli?

Jj, jezdím. Do pátku. Stěžoval jsem si co mi to dali za šrot, tak to možná vyměním za něco jiného. ještě uvidím. Jinak na ty mlhovky se vyprdni, já je použiju 2x za rok a z toho 1x je to na machrování :p:p . jinak je to k ničemu. V pátek budu mít konečně auto a hned jde na fólie. Pak už jen kliky do laku, boční blikače a přemýšlím nad světýlkem ze Superba(ale stojí asi 1300,- tak nevím :feve: )

Změň si fotku v avataru, na těch dvou vypadá lépe :palec2:
Změň si fotku v avataru, na těch dvou vypadá lépe :palec2:

to urcite ano, tu je nalestena :) nad tou zmenou este pouvazujem teraz sa mi nechce

to urcite ano, tu je nalestena :) nad tou zmenou este pouvazujem teraz sa mi nechce
Dělej :p:p:p . Co to tam je za dívčinu v povzdálí? kol5

Upraveno od montas

Jj, jezdím. Do pátku. Stěžoval jsem si co mi to dali za šrot, tak to možná vyměním za něco jiného. ještě uvidím. Jinak na ty mlhovky se vyprdni, já je použiju 2x za rok a z toho 1x je to na machrování :p:p . jinak je to k ničemu. V pátek budu mít konečně auto a hned jde na fólie. Pak už jen kliky do laku, boční blikače a přemýšlím nad světýlkem ze Superba(ale stojí asi 1300,- tak nevím :feve: )

folie uz som sa rozhodol, tie dam tiez a zohnal som aj na stlpiky, dufam ze uz ich zajtra budem mat a niekedy nalepim aj tie, klucky by som chcel tiez, len sa mi to zda dost zbytocnost a blikace som dal zohnat, ale uz ich nemali za 60Kc teda ak aj ty myslis tie dymove ;)

Dělej :p:p:p . Co to tam je za dívčinu v povzdálí? kol5

aleeee, vsimnuls, to je moj druhy anjelik :prc: teraz ich mam na jednej fotke, akurat ze ona sa nerada foti tak je v pozadi

aleeee, vsimnuls, to je moj druhy anjelik :prc: teraz ich mam na jednej fotke, akurat ze ona sa nerada foti tak je v pozadi
Dobrá volba(i když jedna je z dálky ;) ) :palec2::palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.