Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Srandičky, že? Robko, až dojedeš za tím pánem co ti má měnit reduktor, tak mu řekni, ať připojí na red. měřič tlaku/pokud máš AT90E/ je to vedle té jehly na seřizování volnoběhu, tlak při přepnutí na plyn musí být při volnoběhu 0.6-0.8, při prudkém přidání nesmí spadnout pod 0.6, pokud jo tak je spíš zanesený filtr nebo špatně seřízená páka na 2 stupni reduktoru, neměnil na tom někdo membrány??? a s tím, že budu někoho jebat si dejte vale, nejsem na kluky!!!!

karle, mam presne AT90E a uz ho mam vymeneny, to stym tlakom si zapametam a ked bude este problem tak poriesim tymto sposobom, zatial co som to skusal tak po prudkom pridani to slapalo a neklesol mi vykon, membrana na starom nebola menena, mam to len pol roka a este sa nestihlo menit nic

a to stym :prc: boli len srandicky, lebo colins a spol maju pred tebou respekt a nechcu moc radit ostatnym ked sa tomu nerozumeju tak ako ty, ty si odbornik a na tvoje rady vsetci dame, zatial mi pomohlo co si mi radil, sviecky su super :palec2:

dik moc karle

Srandičky, že? Robko, až dojedeš za tím pánem co ti má měnit reduktor, tak mu řekni, ať připojí na red. měřič tlaku/pokud máš AT90E/ je to vedle té jehly na seřizování volnoběhu, tlak při přepnutí na plyn musí být při volnoběhu 0.6-0.8, při prudkém přidání nesmí spadnout pod 0.6, pokud jo tak je spíš zanesený filtr nebo špatně seřízená páka na 2 stupni reduktoru, neměnil na tom někdo membrány??? a s tím, že budu někoho jebat si dejte vale, nejsem na kluky!!!!
Karle mám na tebe otázečku. kolega si koupil Hyunday Matrix a chtěl by do toho narvat plyn(motor 1,6). Co by jsi do toho doporučil? :help:

aj ja si vazim rady odbornikov a obdivujem ludi ktori su ochotni sa z vedomostami a skusenostami aj podelit s ostatnymi a to povazujem v sekcii LPG za najlepsieho odbornika Karla.lpg :palec2: ale som vdacny aj za rady ktore som ziskal od vsetkych ostatnych prispievatelov ci uz z ceska alebo slovenska. :palec2: a vo tom to je :palec2:

aj ja si vazim rady odbornikov a obdivujem ludi ktori su ochotni sa z vedomostami a skusenostami aj podelit s ostatnymi a to povazujem v sekcii LPG za najlepsieho odbornika Karla.lpg :palec2: ale som vdacny aj za rady ktore som ziskal od vsetkych ostatnych prispievatelov ci uz z ceska alebo slovenska. :palec2: a vo tom to je :palec2:
Naprostý souhlas :palec2:

taktiez sa podpisujem ;):palec2:

sme nejaky jednotni navrhujem zalozit politicku stranu !!! :palec2::p:p:p len sranda som apoliticky lol

sme nejaky jednotni navrhujem zalozit politicku stranu !!! :palec2::p:p:p len sranda som apoliticky lol
A spojíme( :prc::prc::prc: ) ČR a SR a uděláme z toho zase ČSSR :p:p:p:p

zo zaciatku by sme si mohli vymienat dievcence na družobne pobyty :prc: nase k vam a vase k nam. :palec2:

kto je za ?

davam hlasovat !

zo zaciatku by sme si mohli vymienat dievcence na družobne pobyty :prc: nase k vam a vase k nam. :palec2:

kto je za ?

davam hlasovat !

:palec2::palec2::palec2: -dávám tři hlasy pro :p:p
:palec2::palec2::palec2: -dávám tři hlasy pro :p:p

hmmmm, mne by to nedovolila ta moja :prc:lol

ale hlasovat mozem :palec2:

Kolik má ten Hyunday kW? Jelikož teď BRC šlo s cenama dolů/kromě Fastu/ a dokonce Landi má nové zařízení/ teď se testuje a školí v Itálii/ a ceny padly, myslím si,že se ceny dostanou na hranici 30 000.

robko vyuzi to ze si slobodny a rob si co chces :palec2: nezbudaj ze to tak nebude vecne a budes musiet zacat posluchat :p

no a kedze sme to schvalili a vas v cesku je viacej tak navrhujem aby ste nam ich teda zacali posielat na tie družobne pobyty :prc:

a ked tak si aspon pokecame :p

robko vyuzi to ze si slobodny a rob si co chces :palec2: nezbudaj ze to tak nebude vecne a budes musiet zacat posluchat :p

no a kedze sme to schvalili a vas v cesku je viacej tak navrhujem aby ste nam ich teda zacali posielat na tie družobne pobyty :prc:

a ked tak si aspon pokecame :p

ajaaaaj, ja uz som si pouzival, uz ma to ani nejak nebavi, nejake zalety lol

no na pokec nejake poslat mozu ;)

Kolik má ten Hyunday kW? Jelikož teď BRC šlo s cenama dolů/kromě Fastu/ a dokonce Landi má nové zařízení/ teď se testuje a školí v Itálii/ a ceny padly, myslím si,že se ceny dostanou na hranici 30 000.
Zjistím a ozvu se. jinak jsme to zjišťovali u Fedora v prostějově a chtějí cca 34 tis. :feve: Dík

vtip na dobru noc. :palec2:

Zamilovaný mladík píše svojmu dievčaťu SMS-ku. Aby jej mohol toho čo najviac napísať, nepoužíva medzery, a tak sa stalo, že čakajúcej dievčine konečne zapípala SMS-ka s nasledovným textom:

- UZMIJEBEZTEBADLHO

vtip na dobru noc. :palec2:

Zamilovaný mladík píše svojmu dievčaťu SMS-ku. Aby jej mohol toho čo najviac napísať, nepoužíva medzery, a tak sa stalo, že čakajúcej dievčine konečne zapípala SMS-ka s nasledovným textom:

- UZMIJEBEZTEBADLHO

:doh:smich::smich::smich:
  • Autor
tak pan el colins, mam pre teba kupeny ten remen :palec2:

bracho by mi ho mal cez vikend priviezt

dakujem.

pijes cervene, alebo biele vinko ?

detaily posielam v sukromnej sprave.

-_-

dakujem.

pijes cervene, alebo biele vinko ?

detaily posielam v sukromnej sprave.

-_-

Já ti taky u nás na západě :p něco koupím. Co mi za to dáš?
Já ti taky u nás na západě :p něco koupím. Co mi za to dáš?

pusu kol5:smich::smich::smich:

• Autor
A spojíme( :prc::prc::prc: ) ČR a SR a uděláme z toho zase ČSSR :p:p:p:p

ČSSR = Cesko Slovenska Splynovana Republika

:D:D:D

pusu kol5:smich::smich::smich:
Tak to raději nic :p:p:p
ČSSR = Cesko Slovenska Splynovana Republika

:D:D:D

Tobě už fakt jebe :p:p:palec2::palec2:
Tobě už fakt jebe :p:p:palec2::palec2:

on je uz zavisli na plyne, urcite uz ma aj prenosnu nadrz na chrbte a cuca aj ked chodi :p:p:p

ina colins ja nepijem takze vinko netreba ;)

ina colins ja nepijem takze vinko netreba ;)

a nejsi nemocný :help: , neříkám chlastat první ligu, ale z času na čas si doma sednout s přítulkyní k lahvince vína a udělat si nad svíčkou romantický večer ;)

a nejsi nemocný :help: , neříkám chlastat první ligu, ale z času na čas si doma sednout s přítulkyní k lahvince vína a udělat si nad svíčkou romantický večer ;)

nad svieckou to by ma bolelo lol

a ja nie som nejak na alkohol, ja si dam naozaj len malo kedy, uz ma to preslo, ja som si odpil svoje na vyske a mam pokoj ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.