Duben 11, 200817 r Autor Tobě už fakt jebe od teba to znie ako poklona !!!! Upraveno Duben 11, 200817 r od colins
Duben 11, 200817 r nad svieckou to by ma bolelo a ja nie som nejak na alkohol, ja si dam naozaj len malo kedy, uz ma to preslo, ja som si odpil svoje na vyske a mam pokoj .... ale přece jenom, takhle to pověsit na hřebík ... to za chvíli řekneš že už sis odsouložil svoje a maš pokoj ... a to už je pak jako by si ani nežil
Duben 11, 200817 r .... ale přece jenom, takhle to pověsit na hřebík ... to za chvíli řekneš že už sis odsouložil svoje a maš pokoj ... a to už je pak jako by si ani nežil ale to nie, ja len nemusim pri tom pit, ved uzivat sa da aj bez toho
Duben 11, 200817 r ale to nie, ja len nemusim pri tom pit, ved uzivat sa da aj bez toho no já to myslel tak, dnes je to chlast, zítra to bude seks, pozítří něco jiného a pak jakoby jsi nežil ja pritom taky chlastat nemusim
Duben 11, 200817 r no já to myslel tak, dnes je to chlast, zítra to bude seks, pozítří něco jiného a pak jakoby jsi nežil ja pritom taky chlastat nemusim jojo ja viem ako to myslis
Duben 11, 200817 r jasneeeee ved sme plniči plyniči Ale ty jsi pořád ještě benzínovej né? Tak si tady moc nevyskakuj
Duben 11, 200817 r Ale ty jsi pořád ještě benzínovej né? Tak si tady moc nevyskakuj pokud jsem dobře četl, ta už zplynovává
Duben 11, 200817 r pokud jsem dobře četl, ta už zplynovává Kurv...., člověk tady chvilku není a tady je hned o 10 stránek navíc, kdo to má pořád číst
Duben 11, 200817 r Kurv...., člověk tady chvilku není a tady je hned o 10 stránek navíc, kdo to má pořád číst aspoň vidíš jak jsme u toho plodní
Duben 11, 200817 r Kurv...., člověk tady chvilku není a tady je hned o 10 stránek navíc, kdo to má pořád číst jojo, uz mam vymeneny splynovac, ale az casom sa ukaze ako to ide, tiez ked mi to nastavili tak to dva dni slo a potom pruser, takze moc tomu neverim, za dva tyzdne ked sa nic nestamo mozem povedat ze splynovac bol v haji montas asi ti ("nieco") uslo
Duben 11, 200817 r Autor z rukou? hmmmm, na to mame predsa polovicky pockaj, mlady muz !! az sa budes chciet zenit, pojdes ju predsa pytat o "ruku" ,nie????
Duben 11, 200817 r pockaj, mlady muz !!az sa budes chciet zenit, pojdes ju predsa pytat o "ruku" ,nie???? neviem preco sa to robi takt, radsej by som ju poziadal o nieco ine
Duben 11, 200817 r neviem preco sa to robi takt, radsej by som ju poziadal o nieco ine to si pleteš, ziadat budes rodicov
Duben 11, 200817 r Autor to si pleteš, ziadat budes rodicov vlastne ano, rodicov ! hehe, predsa len je to uz 22 rokov...coskoro to bude vyrocie 30-rocnej vojny.
Duben 11, 200817 r vlastne ano, rodicov ! hehe, predsa len je to uz 22 rokov...coskoro to bude vyrocie 30-rocnej vojny. tak to iba za tebou 5 rokov zaostavam Upraveno Duben 11, 200817 r od Malta
Duben 11, 200817 r jasně ten zbytek je nedůležitý Před svatbou hodně důležitý zbytek, po svatbě už celkem nedůležitý
Duben 11, 200817 r Před svatbou hodně důležitý zbytek, po svatbě už celkem nedůležitý myslim ze toto uz pritulkyni nedam citat to by som si uz asi nieco vypocul, viete ake su zeny
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.