Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Robko tady máš ty fotky. Vepředu jsou 30/70 a vzadu 80/20. Předek dle předpisu a dozadu mi tmavší nedoporučili. :palec2: Je tam sice znát ten rozdíl, ale nechci mít problémy s policajty atd. Jezdím dost ven a kámoš policajt říkal, že už několikrát hodili dopravní nehodu tomu, kdo měl nepovolené fólie, protože neměl dosattečný výhled z vozidla.

mas to krasne :palec2:

a su este tmavsie a povolene? teda myslim dozadu, ale inak aj tieto sa mi zdaju dost tmave,

su cisto cierne alebo maju nejaku farbu? zdaju sa mi troska do fialova

pritulkina by chcela troska prifarbene a rozhodla sa, ze ich dostanem ako darcek :palec2:

mas to krasne :palec2:

a su este tmavsie a povolene? teda myslim dozadu, ale inak aj tieto sa mi zdaju dost tmave,

su cisto cierne alebo maju nejaku farbu? zdaju sa mi troska do fialova

pritulkina by chcela troska prifarbene a rozhodla sa, ze ich dostanem ako darcek :palec2:

Nevím jak u vás, ale u nás jsou vzadu povolené jakékoliv. A dopředu jsem dal max. povolené. Jinak jsou černé, žádné barvené. Dělá to asi foťák.
  • Autor
..............do predu si nemozem dat u nas je to zakazane...............

na poslednom zraze v Blave sme rozoberali otazku prednych (bocnych) folii aj s dominom666,

vravel, ze navstivil hovorcu prokuratury, alebo nejakeho okresneho sudu, aby mu nasiel paragraf,

alebo vyhlasku, ktora hovori o prednych foliach.

vysledok = nula, prd, nic, hovienko.

na poslednom zraze v Blave sme rozoberali otazku prednych (bocnych) folii aj s dominom666,

vravel, ze navstivil hovorcu prokuratury, alebo nejakeho okresneho sudu, aby mu nasiel paragraf,

U nás je to v zákoně o schvalování tech. způsobilosti vozidel a je tam psáno(je to přesně v diskuzi o fóliích) že řidič musí být vidět(silueta) a maximální povolená hranice zatmavení je 30/70.Myslím si že je to norma EU a vy tam jste taky. :p

presne tak, v ziadnom zakone, resp vyhlaske, resp nariadeni vlady na sr nie je ani zmienka o foliach, jediny dovod preco nesmies mat hocico (teda aj folie) na aute je ze to nesplna homolgizaciu, teda folie na prednych oknach mat mozes ale musis to mat homologizovane avsak na sr ti to ziadna firma nespravi (resp neviem o nej) lebo nema atest - skla musia prejst roznymi skuskami a su vsetci lenivi to spravit, takze asi tak. existuje vsak moznost dat si namontovat folie do ciech u firmy ktora ma na to opravnenie a ten papierik (akoze doplnok k technicaku - plati v celej eu) nosit stale pri sebe ;)

• Autor
presne tak, v ziadnom zakone, resp vyhlaske, resp nariadeni vlady na sr nie je ani zmienka o foliach, jediny dovod preco nesmies mat hocico (teda aj folie) na aute je ze to nesplna homolgizaciu, teda folie na prednych oknach mat mozes ale musis to mat homologizovane avsak na sr ti to ziadna firma nespravi (resp neviem o nej) lebo nema atest - skla musia prejst roznymi skuskami a su vsetci lenivi to spravit, takze asi tak. existuje vsak moznost dat si namontovat folie do ciech u firmy ktora ma na to opravnenie a ten papierik (akoze doplnok k technicaku - plati v celej eu) nosit stale pri sebe ;)

ty máňo, tu asi strasi. spomenies certa a hned je tu odpoved....mamaaaaa bojim, bojim.... :D :D :D

Upraveno od colins

ty máňo, tu asi strasi. spomenies certa a hned je u odpoved....mamaaaaa bojim, bojim.... :D:D:D
A co říkáš na moje fólie prezidente? :p:p
ty máňo, tu asi strasi. spomenies certa a hned je tu odpoved....mamaaaaa bojim, bojim.... :D :D :D

sa bojis toho certa cooo ? :kol-29::kol-29::kol-29:

• Autor
A co říkáš na moje fólie prezidente? :p:p

rad by som sa v tom povozil, odskusal zadne okno v noci,

spoznal teba, tvoju maminu.

ochutnal vase vino. a tak.

jednotka s hviezdickou.

ale nie jednotka rychleho nasadenia, nemyl si to, kua.

lol

Upraveno od colins

rad by som sa v tom povozil, odskusal zadne okno v noci,

spoznal teba, tvoju maminu.

ochutnal vase vino. a tak.

jednotka s hviezdickou.

ale nie jednotka rychleho nasadenia, nemyl si to, kua.

lol

Nemyl protože je to zajebané od nich a navíc má začít u nás zítra pršet :p:p

Upraveno od colins

Děkuji. Ráno jsem byl měnit řemen u alternátoru - cena 350,- i s materiálem :):) .Našel jsem u Olomouce takovou malou dílničku pro protekční zákazníky(doktoři, právníci atd.). Tak jsem se tam vnutil a pohoda :palec2:

Děkuji. Ráno jsem byl měnit řemen u alternátoru - cena 350,- i s materiálem :):) .Našel jsem u Olomouce takovou malou dílničku pro protekční zákazníky(doktoři, právníci atd.). Tak jsem se tam vnutil a pohoda :palec2:

aku znacku remena ti dali? inak dobra cena :palec2:

aku znacku remena ti dali? inak dobra cena :palec2:
Tak to netuším. To je jedno. Zase na 5 let klid a pak už to snad bude zajímat někoho jiného ;)
Tak to netuším. To je jedno. Zase na 5 let klid a pak už to snad bude zajímat někoho jiného ;)

nechyba ti na aute teraz nieco? po nahodeni folii?

Myslíš nápis monty?Ten jsem měl zevnitř a musel jít pryč kvůli novým zadním dveřím(měnily i okno). Teď ho můžu nalepit jen zvenku a nevím co s tím udělá stěrač. Asi to nalepít vlevo dorožku. :)

Hmm, pěkný brikety vzadu.. :palec2:

Myslíš nápis monty?Ten jsem měl zevnitř a musel jít pryč kvůli novým zadním dveřím(měnily i okno). Teď ho můžu nalepit jen zvenku a nevím co s tím udělá stěrač. Asi to nalepít vlevo dorožku. :)

ja som skor myslel iny napis :) LPG :p

ja som skor myslel iny napis :) LPG :p

ten tam neměl ani před tím ;)

Hmm, pěkný brikety vzadu.. :palec2:
Dík. A nálepku jsem neměl. Mám ji v šuplíčku v autě. Vždycky mi to sleze v mičce :p:p:p

For MALTA: píšu to sem, ať nás nezje... zase prezident. Já myslel že je to u všech předfase. Tak to je pakec, jezdit kvůli takové kravině do servisu :feve:

For MALTA: píšu to sem, ať nás nezje... zase prezident. Já myslel že je to u všech předfase. Tak to je pakec, jezdit kvůli takové kravině do servisu :feve:

preco do servisu?

nestaci ti kabel, ci nemas?

treba zohnat je to super vec :palec2:

preco do servisu?

nestaci ti kabel, ci nemas?

treba zohnat je to super vec :palec2:

kabel je ta lacinší varianta, potřeba je i noťas (ten už něco stojí) a Vag na něm

kabel je ta lacinší varianta, potřeba je i noťas (ten už něco stojí) a Vag na něm
Noťas nepotřebuješ, pokud se ti chce tahat s celým PC k autu :p:p:p:p
Noťas nepotřebuješ, pokud se ti chce tahat s celým PC k autu :p:p:p:p

to se fakt vyplatí, poodpojovat všechny kabely, nanosit PC do garáže, tam to všechno pozapojovat napojit náhrát dva chlívky ve Vagu a pak to zase všechno odpojit odnosit zapojit fuck

to se raději zastavím za servisákem LPG, mám to při cestě z práce, při té příležitosti pokecáme co je nového a peláším domů ;)

jinak řešil jsem to zde

http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...sního+intervalu

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.