Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

to se fakt vyplatí, poodpojovat všechny kabely, nanosit PC do garáže, tam to všechno pozapojovat napojit náhrát dva chlívky ve Vagu a pak to zase všechno odpojit odnosit zapojit fuck

to se raději zastavím za servisákem LPG, mám to při cestě z práce, při té příležitosti pokecáme co je nového a peláším domů ;)

jinak řešil jsem to zde

http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...sního+intervalu

No já nevím, ale mě se to podařilo taky asi až napopáté. Jestli to nebude rukama. :p Při představě jak taháš celý PC do garáže a mažeš serv. interval jsem se celkem nasmál ;);):p:p:p
No já nevím, ale mě se to podařilo taky asi až napopáté. Jestli to nebude rukama. :p Při představě jak taháš celý PC do garáže a mažeš serv. interval jsem se celkem nasmál ;);):p:p:p

no a jak dlouho jsi držel stlačené tlačítko než se objevil OIL?

no a jak dlouho jsi držel stlačené tlačítko než se objevil OIL?
asi cca 8 vteřin. Ale jak říkám, asi až naposmé až mě z toho bolely prsty :palec2:
asi cca 8 vteřin. Ale jak říkám, asi až naposmé až mě z toho bolely prsty :palec2:

OK tedy, příště to zkusím ... já to tak vydržel držet tak možná kolem 5 sec, ještě jsem vduchu počítal jedenadvacet, dvaadvacet ...... a nic. Budu přiště trpělivější a vyčkám déle ;)

OK tedy, příště to zkusím ... já to tak vydržel držet tak možná kolem 5 sec, ještě jsem vduchu počítal jedenadvacet, dvaadvacet ...... a nic. Budu přiště trpělivější a vyčkám déle ;)
musíš vydržať Prťka :p:p:p . Jednou to dokážeš :palec2::p . věřím ti. :)
musíš vydržať Prťka :p:p:p . Jednou to dokážeš :palec2::p . věřím ti. :)

musím počkat ještě 10t km pak to ozkúšám ;)

musím počkat ještě 10t km pak to ozkúšám ;)
Tak pak dej vědět jestli jsi šikula nebo ne. jinak v pátek provedu nákup eur na dovolenou. kukupji 1000 euro za 24,50. A pak uvidím kam vyrazím :palec2:
Tak pak dej vědět jestli jsi šikula nebo ne. jinak v pátek provedu nákup eur na dovolenou. kukupji 1000 euro za 24,50. A pak uvidím kam vyrazím :palec2:

to máš good kurs

to máš good kurs
Pár kámošů dělá v Německu a jak dostanou plat tak to mění na české a nechce se jim do směnárny. :p
Pár kámošů dělá v Německu a jak dostanou plat tak to mění na české a nechce se jim do směnárny. :p

já si říkal že to nebude ofiko kurz, je mi jasné že banka je úplně jinde +ještě poplatky, ale takový kurz není ani ve směnárnách. není nadto mít dobré kamarády ;)

já si říkal že to nebude ofiko kurz, je mi jasné že banka je úplně jinde +ještě poplatky, ale takový kurz není ani ve směnárnách. není nadto mít dobré kamarády ;)
pokud by jsi nějaké eura chtěl, tak se můžu poptat :palec2:

chlapi, řeším problém. Chci vyměnit olej v motoru u Feldy. V zápisu z bazaru mám v protokolu uvedeno že je tam 15W40. Já dával do Feldy 10W40. Nechce se mi tam ten minerál dávat, ale nevím zda se tam po tom minerálu může ta polosyntetika dát. Někde jsem totiž četl že v případě změny oleje se rozpouští usazeniny a může se zacpat čerpadlo a zadřít motor. Ale už si nevzpomínám jestli je to když se přechází z minerálu na syntetiku či naopak. Pročítal jsem zatím Oleje.cz a tam jsem nic nenašel. Nevíte někdo jak to je? :help:

pokud by jsi nějaké eura chtěl, tak se můžu poptat :palec2:

no už jsem tu hlavní částku měnil začátkem března a to něco málo co ještě budu měnit, tak to už mě nespasí, ale dík za nabídku

chlapi, řeším problém. Chci vyměnit olej v motoru u Feldy. V zápisu z bazaru mám v protokolu uvedeno že je tam 15W40. Já dával do Feldy 10W40. Nechce se mi tam ten minerál dávat, ale nevím zda se tam po tom minerálu může ta polosyntetika dát. Někde jsem totiž četl že v případě změny oleje se rozpouští usazeniny a může se zacpat čerpadlo a zadřít motor. Ale už si nevzpomínám jestli je to když se přechází z minerálu na syntetiku či naopak. Pročítal jsem zatím Oleje.cz a tam jsem nic nenašel. Nevíte někdo jak to je? :help:
Tak jsem hodil info u známýho ve škodovce a nedoporučuje měnit typ oleje, pokud má auto najeto na daný typ oleje víc jak 50 t km. Auto je na ten olej zvyklé a při změně by jsi musel udělat proplach a stejně by jsi se těch usazenin nezbavil.Kvalitativně změna nebude stejně znát a mohlo by dojít k zadření motoru nebo jiným problémům souvisejícím s mazáním. Navíc 15 je levnější :palec2:
  • Autor

polosyntetika ma viac aditiv a rozpusta usadeniny z mineralu.

OK, dík, nechám tam tu 15 měnit budu po 10t km
Já bych to po těch 10 t km nehrotil. Uvidíš jak bude žrát oil, možná budeš dolévat a budeš ho průběžně doplňovat. Kurv... tady v Olomouci se blýská jako prase, začáná pršet. Doufám že nebudou kroupy. :help:
Já bych to po těch 10 t km nehrotil. Uvidíš jak bude žrát oil, možná budeš dolévat a budeš ho průběžně doplňovat. Kurv... tady v Olomouci se blýská jako prase, začáná pršet. Doufám že nebudou kroupy. :help:

máš auto venku co?

máš auto venku co?
JJ, deku mám nachystanou :p:p .
JJ, deku mám nachystanou :p:p .

to je dobře, já mám Fábku v garáži, v práci su Feldou

to je dobře, já mám Fábku v garáži, v práci su Feldou
Máma ti fábku nepůjčuje? Asi si neplníš dobře manželské :prc::prc::prc: povinnosti :p:p
Máma ti fábku nepůjčuje? Asi si neplníš dobře manželské :prc::prc::prc: povinnosti :p:p

ona se střídá v ježdění s kolegyní, tak mám Feldu po 14 dnech k dispozici

pekne folie a dokonca aj puklice mas take ako mne 1 chyba. a ten olej nechaj 15 w a nekupujte eura este bude klesat. :palec2:

pekne folie a dokonca aj puklice mas take ako mne 1 chyba. a ten olej nechaj 15 w a nekupujte eura este bude klesat. :palec2:

teda ty sa prihlasis raz za den a hned vsetkym poradis :palec2: a v jednej vete :)

• Autor
teda ty sa prihlasis raz za den a hned vsetkym poradis :palec2: a v jednej vete :)

aj mne by mohol poradit. ma prist svokra/tchyne na desat dni k nam..... fuck

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.