Duben 15, 200817 r to se fakt vyplatí, poodpojovat všechny kabely, nanosit PC do garáže, tam to všechno pozapojovat napojit náhrát dva chlívky ve Vagu a pak to zase všechno odpojit odnosit zapojit to se raději zastavím za servisákem LPG, mám to při cestě z práce, při té příležitosti pokecáme co je nového a peláším domů jinak řešil jsem to zde http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...sního+intervalu No já nevím, ale mě se to podařilo taky asi až napopáté. Jestli to nebude rukama. Při představě jak taháš celý PC do garáže a mažeš serv. interval jsem se celkem nasmál
Duben 15, 200817 r No já nevím, ale mě se to podařilo taky asi až napopáté. Jestli to nebude rukama. Při představě jak taháš celý PC do garáže a mažeš serv. interval jsem se celkem nasmál no a jak dlouho jsi držel stlačené tlačítko než se objevil OIL?
Duben 15, 200817 r no a jak dlouho jsi držel stlačené tlačítko než se objevil OIL?asi cca 8 vteřin. Ale jak říkám, asi až naposmé až mě z toho bolely prsty
Duben 15, 200817 r asi cca 8 vteřin. Ale jak říkám, asi až naposmé až mě z toho bolely prsty OK tedy, příště to zkusím ... já to tak vydržel držet tak možná kolem 5 sec, ještě jsem vduchu počítal jedenadvacet, dvaadvacet ...... a nic. Budu přiště trpělivější a vyčkám déle
Duben 15, 200817 r OK tedy, příště to zkusím ... já to tak vydržel držet tak možná kolem 5 sec, ještě jsem vduchu počítal jedenadvacet, dvaadvacet ...... a nic. Budu přiště trpělivější a vyčkám déle musíš vydržať Prťka . Jednou to dokážeš . věřím ti.
Duben 15, 200817 r musíš vydržať Prťka . Jednou to dokážeš . věřím ti. musím počkat ještě 10t km pak to ozkúšám
Duben 15, 200817 r musím počkat ještě 10t km pak to ozkúšám Tak pak dej vědět jestli jsi šikula nebo ne. jinak v pátek provedu nákup eur na dovolenou. kukupji 1000 euro za 24,50. A pak uvidím kam vyrazím
Duben 15, 200817 r Tak pak dej vědět jestli jsi šikula nebo ne. jinak v pátek provedu nákup eur na dovolenou. kukupji 1000 euro za 24,50. A pak uvidím kam vyrazím to máš good kurs
Duben 15, 200817 r to máš good kursPár kámošů dělá v Německu a jak dostanou plat tak to mění na české a nechce se jim do směnárny.
Duben 15, 200817 r Pár kámošů dělá v Německu a jak dostanou plat tak to mění na české a nechce se jim do směnárny. já si říkal že to nebude ofiko kurz, je mi jasné že banka je úplně jinde +ještě poplatky, ale takový kurz není ani ve směnárnách. není nadto mít dobré kamarády
Duben 15, 200817 r já si říkal že to nebude ofiko kurz, je mi jasné že banka je úplně jinde +ještě poplatky, ale takový kurz není ani ve směnárnách. není nadto mít dobré kamarády pokud by jsi nějaké eura chtěl, tak se můžu poptat
Duben 15, 200817 r chlapi, řeším problém. Chci vyměnit olej v motoru u Feldy. V zápisu z bazaru mám v protokolu uvedeno že je tam 15W40. Já dával do Feldy 10W40. Nechce se mi tam ten minerál dávat, ale nevím zda se tam po tom minerálu může ta polosyntetika dát. Někde jsem totiž četl že v případě změny oleje se rozpouští usazeniny a může se zacpat čerpadlo a zadřít motor. Ale už si nevzpomínám jestli je to když se přechází z minerálu na syntetiku či naopak. Pročítal jsem zatím Oleje.cz a tam jsem nic nenašel. Nevíte někdo jak to je?
Duben 15, 200817 r pokud by jsi nějaké eura chtěl, tak se můžu poptat no už jsem tu hlavní částku měnil začátkem března a to něco málo co ještě budu měnit, tak to už mě nespasí, ale dík za nabídku
Duben 15, 200817 r chlapi, řeším problém. Chci vyměnit olej v motoru u Feldy. V zápisu z bazaru mám v protokolu uvedeno že je tam 15W40. Já dával do Feldy 10W40. Nechce se mi tam ten minerál dávat, ale nevím zda se tam po tom minerálu může ta polosyntetika dát. Někde jsem totiž četl že v případě změny oleje se rozpouští usazeniny a může se zacpat čerpadlo a zadřít motor. Ale už si nevzpomínám jestli je to když se přechází z minerálu na syntetiku či naopak. Pročítal jsem zatím Oleje.cz a tam jsem nic nenašel. Nevíte někdo jak to je? Tak jsem hodil info u známýho ve škodovce a nedoporučuje měnit typ oleje, pokud má auto najeto na daný typ oleje víc jak 50 t km. Auto je na ten olej zvyklé a při změně by jsi musel udělat proplach a stejně by jsi se těch usazenin nezbavil.Kvalitativně změna nebude stejně znát a mohlo by dojít k zadření motoru nebo jiným problémům souvisejícím s mazáním. Navíc 15 je levnější
Duben 15, 200817 r Autor chlapi, řeším problém. Chci vyměnit olej v motoru u Feldy. V zápisu z bazaru mám v protokolu uvedeno že je tam 15W40. Já dával do Feldy 10W40. Nechce se mi tam ten minerál dávat, ale nevím zda se tam po tom minerálu může ta polosyntetika dát. Někde jsem totiž četl že v případě změny oleje se rozpouští usazeniny a může se zacpat čerpadlo a zadřít motor. Ale už si nevzpomínám jestli je to když se přechází z minerálu na syntetiku či naopak. Pročítal jsem zatím Oleje.cz a tam jsem nic nenašel. Nevíte někdo jak to je? polosyntetika ma viac aditiv a rozpusta usadeniny z mineralu.
Duben 15, 200817 r OK, dík, nechám tam tu 15 měnit budu po 10t kmJá bych to po těch 10 t km nehrotil. Uvidíš jak bude žrát oil, možná budeš dolévat a budeš ho průběžně doplňovat. Kurv... tady v Olomouci se blýská jako prase, začáná pršet. Doufám že nebudou kroupy.
Duben 15, 200817 r Já bych to po těch 10 t km nehrotil. Uvidíš jak bude žrát oil, možná budeš dolévat a budeš ho průběžně doplňovat. Kurv... tady v Olomouci se blýská jako prase, začáná pršet. Doufám že nebudou kroupy. máš auto venku co?
Duben 15, 200817 r to je dobře, já mám Fábku v garáži, v práci su FeldouMáma ti fábku nepůjčuje? Asi si neplníš dobře manželské povinnosti
Duben 15, 200817 r Máma ti fábku nepůjčuje? Asi si neplníš dobře manželské povinnosti ona se střídá v ježdění s kolegyní, tak mám Feldu po 14 dnech k dispozici
Duben 15, 200817 r pekne folie a dokonca aj puklice mas take ako mne 1 chyba. a ten olej nechaj 15 w a nekupujte eura este bude klesat.
Duben 15, 200817 r pekne folie a dokonca aj puklice mas take ako mne 1 chyba. a ten olej nechaj 15 w a nekupujte eura este bude klesat. teda ty sa prihlasis raz za den a hned vsetkym poradis a v jednej vete
Duben 15, 200817 r Autor teda ty sa prihlasis raz za den a hned vsetkym poradis a v jednej vete aj mne by mohol poradit. ma prist svokra/tchyne na desat dni k nam.....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.