Duben 17, 200817 r Autor jooooo posli, inak my s tebou soucitimeco svokra, uz poslucha? aaaale, mal som iny nazor ako manzelka a svokra, tak mame tichu domacnost. foto prikladam :
Duben 17, 200817 r aaaale, mal som iny nazor ako manzelka a svokra, tak mame tichu domacnost.foto prikladam : a kdo je kdo?
Duben 17, 200817 r Autor a kdo je kdo? ten nalavo si drzi vtaka, to budem ja. mangelka je citlivejsia, viacej to preziva, ta bude napravo... svokra beha pod stromom so sekerou v ruke.....hehehehe
Duben 17, 200817 r Tak dnes mi přišli RS pedály. Zítra jdou do auta a předpokládám tak minimálně 5 koní navíc
Duben 17, 200817 r Autor Tak dnes mi přišli RS pedály. Zítra jdou do auta a předpokládám tak minimálně 5 koní navíc od koho ich mas ? cena ? tie moje su uz nejake zoslahane....
Duben 17, 200817 r od koho ich mas ?cena ? tie moje su uz nejake zoslahane.... Tady na fóru od Bylzdeho. cena 550 i s dobírkou (bez dobírky 450,-) Upraveno Duben 18, 200817 r od montas
Duben 18, 200817 r naco je to dobre nove pedaly ? mne sa skor zoslaha podrazka na adidaskach radsej si kupim nove tenisky
Duben 18, 200817 r naco je to dobre nove pedaly ? mne sa skor zoslaha podrazka na adidaskach radsej si kupim nove tenisky vies na co je to dobre? no ked ti bude sadat nejaka babenka do auta a ty jej povies, ty: pozri ake mam pekne pedaly, ona: kde? ty: no tu dole, len sa zohni a uz mas jej hlavu v kline uz rozumies?
Duben 18, 200817 r chlape my ked sme boli mlady sme balili babenky ked sme mali na bicykli namotane farebne drotiky v kolesach kua ale ta doba ide jeden vtip pre colinsa a jeho svekrušu. Môže žena po 50ke ešte dráždiť muža ? Áno, každým slovom...
Duben 18, 200817 r to tak rozmyslam nad pedalmi to uz je lepsie ten ruksak na rezervu co ma montas a ked si to bude v kufri obzerat tak ju pekne odzadu a nemusi ani vediet kto to bol
Duben 18, 200817 r to tak rozmyslam nad pedalmi to uz je lepsie ten ruksak na rezervu co ma montas a ked si to bude v kufri obzerat tak ju pekne odzadu a nemusi ani vediet kto to bol ja mam tiez obal na rezervu, ale to vyzera skor ako kabelka, ma to vecsi uspech ako ruksak
Duben 18, 200817 r tak si najdi skautku alebo turistku a tu chytis aj na ruksak a furt sa to toci okolo nemate niekto link na nejake zenske forum som zvedavi ci aj oni vsetko obratia na ja myslim ze ano ale hlavne temu ako sa vyhnut
Duben 18, 200817 r Autor to tak rozmyslam nad pedalmi to uz je lepsie ten ruksak na rezervu co ma montas a ked si to bude v kufri obzerat tak ju pekne odzadu a nemusi ani vediet kto to bol Len Prcanie Generujete
Duben 18, 200817 r je piatok a bola by skoda mysliet na pracu su aj prijemnejsie veci na svete napr. atd.
Duben 18, 200817 r Autor dufam, ze ste zaznamenali : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=42746
Duben 18, 200817 r som to nepochopil co mi vlastne zobrali z tohto fora co si nemozem citat alebo pozriet.?
Duben 18, 200817 r Autor som to nepochopil co mi vlastne zobrali z tohto fora co si nemozem citat alebo pozriet.? vseky odkazy na software, na dielenske prirucky su v pérdeli.... Upraveno Duben 18, 200817 r od colins
Duben 18, 200817 r vseky odkazy na software, na dielenske prirucky su v pérdeli.... no ja ked som chcel hociaku prirucku, tak som sa obratil na teba a preto pre mna sa nic nemeni
Duben 18, 200817 r ja mam 2 cd dielenske prirucky na vsetky fabie ale tam hladam len zo zufalstva inak vsetko sa dozviem tu od vas majstri.
Duben 18, 200817 r to ti len chceme privodit dobry pocit dokial si v praci a nevratis sa domov a neuvidis SVOKRU
Duben 18, 200817 r Malta plus amigo : vy lichotnici.... jací lichotníci, jen jsem zkonstatoval fakta ... sháněl jsem aktualizaci DP na Fábiie kde bude 1,2/47kW .... mám jí od Tebe chtěl jsem DP na Feldu nedávno, napsal jsem a mám jí od Tebe tak jaképak lichocení
Duben 21, 200817 r Autor Colins, tak co, zijes? Zije aj svokra? chlapi odisla. normalne odisla. nikto sa s nou nehadal, nikto ju o nicom nepresvedcoval. stale mala pravdu. asi ju to takto nebavilo. a ked zahlasila :"tak ja uz pojdem" iba som sa opytal :"UZ ?" skoro ju prekotilo....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.