Duben 22, 200817 r myslim ze cosby tu radil neprehadzovat gumy zozadu dopredu. obmedzi to vytvaranie pilky. ale nemozem to najst na rychlo. přehazoval jsem gumy jak u těch Matadorů předek za zadek (ty tu pilu měly), tak i ty Debica a tam mi to nic neudělalo
Duben 22, 200817 r přehazoval jsem gumy jak u těch Matadorů předek za zadek (ty tu pilu měly), tak i ty Debica a tam mi to nic neudělaloJá si myslím, že záleží na pneumatikách(tvrdost a šitovost).
Duben 22, 200817 r Já si myslím, že záleží na pneumatikách(tvrdost a šitovost). no ono o tom opotřebení vypovídá i údaj na pneu "Tread Wear" (údaj opotřebení vůči referenčním pneu), kde Matador měl tuším 150 a Debica měla 250. Na Feldu jsem teď kupoval pneu z netu Goodride kde tento údaj byl 420, takže ještě tvrdší (tedy očekávám ještě větší výdrž). Koupil jsem i dvě ve čtrnáctkách na zkoušku na Fábku, páč dvě letní Brilantis (1/2 sjetí) mám ještě když jsem kupoval sadu disků (borec mi je nechal i z gumama). Tak uvidíme Upraveno Duben 22, 200817 r od Malta
Duben 22, 200817 r no ono o tom opotřebení vypovídá i údaj na pneu "Tread Wear" (údaj opotřebení vůči referenčním pneu), kde Matador měl tuším 150 a Debica měla 250. Na Feldu jsem teď kupoval pneu z netu Goodride kde tento údaj byl 420, takže ještě tvrdší (tedy očekávám ještě větší výdrž). Koupil jsem i dvě ve čtrnáctkách na zkoušku na Fábku, páč dvě letní Brilantis (1/2 sjetí) mám ještě když jsem kupoval sadu disků (borec mi je nechal i z gumama). Tak uvidíme To ani nevím, jdu to hned zkouknout
Duben 22, 200817 r Tak jsem to zkouknul a nemám na pneu ani rok výroby ani žádný tread wear. Prostě nic. Jen Made in Portugal. Takže mi před 2,5 rokama v Braumce prodali takovy shity. Seru na ně . Ve skladu mám letní brilantisi na služební fábii(ještě jsem ji nepřezul-nejsou lidi ) a tam je všechno -rok 05 tread Wear 280. A v tom roce 2006 v létě jsem já kupoval ty svoje Bravurisi a tam není nic. To my prodali nějaký starý hajzli určený pro Afriku jako humanitární pomoc .
Duben 22, 200817 r Tak jsem to zkouknul a nemám na pneu ani rok výroby ani žádný tread wear. Prostě nic. Jen Made in Portugal. Takže mi před 2,5 rokama v Braumce prodali takovy shity. Seru na ně . Ve skladu mám letní brilantisi na služební fábii(ještě jsem ji nepřezul-nejsou lidi ) a tam je všechno -rok 05 tread Wear 280. A v tom roce 2006 v létě jsem já kupoval ty svoje Bravurisi a tam není nic. To my prodali nějaký starý hajzli určený pro Afriku jako humanitární pomoc . to není možné ... že by tam fakt nic nebylo?? Tak že by to byl čínský plagiát?
Duben 22, 200817 r Nic tam fakt není. kámoš říkal, že Barum stahovali staré gumy za světa co neprodali a tady je pak prý prodávali s mírnou slevou . A já blbec je asi koupil v origo prodejně Barum v Olomouci
Duben 22, 200817 r Nic tam fakt není. kámoš říkal, že Barum stahovali staré gumy za světa co neprodali a tady je pak prý prodávali s mírnou slevou . A já blbec je asi koupil v origo prodejně Barum v Olomouci a ještě bez slevy co
Duben 22, 200817 r to asi ne, to už by nejezdil Fábkou, ale musel by mít alespoň Transporter nebo Transit, neli rovnou malý autobus SOR
Duben 22, 200817 r montasek, dufam, ze tak lahkovazne nekupujes aj ine gumy .... kuwa, ještě vy mě serte
Duben 22, 200817 r Montas je stara firma !!!! A že mi neposílájí nějaké love, když používají moji značku
Duben 22, 200817 r to je fakt, ked sa bude LPG sypat tak to uz bude zle A proč? Mohl by jsi mít nasypán i v kapsách
Duben 22, 200817 r A proč? Mohl by jsi mít nasypán i v kapsách a potom uz nepustia ani mna do podzemnej garaze a este budem musiet nosit nalepku
Duben 22, 200817 r to k tym gumam vloni som zodral v lete bravuris a povedal som ze uz ich nechcem ze nist nevydrzia ze su mekka zmes kurevsky rychlo sa zosuchali ale zato ked bolo mokro tak boli ok. a tento rok som dal zase bravuris aby sa vsetci cudovali lebo cital som pekne heslo ktore ma oslovilo a bolo o gumach" ktora drzi nevydrzi !!! tak naco spekulovat bud chcem vydrzat alebo podrzat. montas ak chces na vydrz a spotrebu tak kup michelin energi ak chces do vody tak aj tu turanzu alebo hydragrip alebo pockaj do jesene a budu moje bravurisky so zlavou 80%
Duben 22, 200817 r to k tym gumam vloni som zodral v lete bravuris a povedal som ze uz ich nechcem ze nist nevydrzia ze su mekka zmes kurevsky rychlo sa zosuchali ale zato ked bolo mokro tak boli ok. a tento rok som dal zase bravuris aby sa vsetci cudovali lebo cital som pekne heslo ktore ma oslovilo a bolo o gumach"ktora drzi nevydrzi !!! tak naco spekulovat bud chcem vydrzat alebo podrzat. montas ak chces na vydrz a spotrebu tak kup michelin energi ak chces do vody tak aj tu turanzu alebo hydragrip alebo pockaj do jesene a budu moje bravurisky so zlavou 80% ani zadarmo. jak často děláš geometrii?
Duben 22, 200817 r to není možné ... že by tam fakt nic nebylo?? Tak že by to byl čínský plagiát? tak už jsem to našel, bylo to na straně k baráku( u spolujezdce) . Na mojí straně je to uvnitř gumy . Tak jedny mám začátek roku 2004 a druhé začátek roku 2006. A opotřebení mají mít 380 . To určitě. Ty 2004 jsem kupoval na jaře 2006, takže mi prodávali 2roky stary gumy.
Duben 22, 200817 r za ten cas co ho mam asi 3 krat alebo 2 ani neviem ale geometriu robim len ked sa meni nieco dolezite v na naprave co ju moze kurevsky pokazit alebo ked tiahne do strany ale hlavne sledujem zodratie gum to je pre mna ukazovatel a tie sa zatial deru ok. zajtra idem vymenit olej do prevodovky a mozno aj praskajuci homokineticky klb. dnes som chcel kupit aj spinac spiatocky co sa montuje na prevodovku a existuju 4 druhy a potom bud mudry ktory treba ked som stary nevidel
Duben 22, 200817 r za ten cas co ho mam asi 3 krat alebo 2 ani neviem ale geometriu robim len ked sa meni nieco dolezite v na naprave co ju moze kurevsky pokazit alebo ked tiahne do strany ale hlavne sledujem zodratie gum to je pre mna ukazovatel a tie sa zatial deru ok. zajtra idem vymenit olej do prevodovky a mozno aj praskajuci homokineticky klb.dnes som chcel kupit aj spinac spiatocky co sa montuje na prevodovku a existuju 4 druhy a potom bud mudry ktory treba ked som stary nevidel tak v tom ti neporadim, ten som este nemenil v Etke sa nic take nenachadza? ja som sa dnes zacal pohravat z myslienkou na tajny vypinac, ale nejak nemozem prist na to ktory kabel prerusit aby to nepisalo chyb a splnilo funkciu, bolo mi poradene ze na RJ motora na poistke, ale bud mudry ked tam su 4 poistky nemate niekto stymto skusenosti? lebo prerusit palivove cerpadlo ked mam LPG by asi nebol stastny napad
Duben 22, 200817 r za ten cas co ho mam asi 3 krat alebo 2 ani neviem ale geometriu robim len ked sa meni nieco dolezite v na naprave co ju moze kurevsky pokazit alebo ked tiahne do strany ale hlavne sledujem zodratie gum to je pre mna ukazovatel a tie sa zatial deru ok. zajtra idem vymenit olej do prevodovky a mozno aj praskajuci homokineticky klb.dnes som chcel kupit aj spinac spiatocky co sa montuje na prevodovku a existuju 4 druhy a potom bud mudry ktory treba ked som stary nevidel napis typ motora aky mas alebo si skus poyriet tie co su tu http://www.autodilykrc.cz/eshop/skoda/fabi...8+zp%E1te%E8ky# Upraveno Duben 22, 200817 r od robko
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.