Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

myslim ze cosby tu radil neprehadzovat gumy zozadu dopredu. obmedzi to vytvaranie pilky. ale nemozem to najst na rychlo.

přehazoval jsem gumy jak u těch Matadorů předek za zadek (ty tu pilu měly), tak i ty Debica a tam mi to nic neudělalo

přehazoval jsem gumy jak u těch Matadorů předek za zadek (ty tu pilu měly), tak i ty Debica a tam mi to nic neudělalo
Já si myslím, že záleží na pneumatikách(tvrdost a šitovost). :)
Já si myslím, že záleží na pneumatikách(tvrdost a šitovost). :)

no ono o tom opotřebení vypovídá i údaj na pneu "Tread Wear" (údaj opotřebení vůči referenčním pneu), kde Matador měl tuším 150 a Debica měla 250. Na Feldu jsem teď kupoval pneu z netu Goodride kde tento údaj byl 420, takže ještě tvrdší (tedy očekávám ještě větší výdrž). Koupil jsem i dvě ve čtrnáctkách na zkoušku na Fábku, páč dvě letní Brilantis (1/2 sjetí) mám ještě když jsem kupoval sadu disků (borec mi je nechal i z gumama). Tak uvidíme ;)

Upraveno od Malta

no ono o tom opotřebení vypovídá i údaj na pneu "Tread Wear" (údaj opotřebení vůči referenčním pneu), kde Matador měl tuším 150 a Debica měla 250. Na Feldu jsem teď kupoval pneu z netu Goodride kde tento údaj byl 420, takže ještě tvrdší (tedy očekávám ještě větší výdrž). Koupil jsem i dvě ve čtrnáctkách na zkoušku na Fábku, páč dvě letní Brilantis (1/2 sjetí) mám ještě když jsem kupoval sadu disků (borec mi je nechal i z gumama). Tak uvidíme ;)
To ani nevím, jdu to hned zkouknout :p:p

Tak jsem to zkouknul a nemám na pneu ani rok výroby ani žádný tread wear. Prostě nic. Jen Made in Portugal. Takže mi před 2,5 rokama v Braumce prodali takovy shity. Seru na ně fuck . Ve skladu mám letní brilantisi na služební fábii(ještě jsem ji nepřezul-nejsou lidi :p ) a tam je všechno -rok 05 tread Wear 280. A v tom roce 2006 v létě jsem já kupoval ty svoje Bravurisi a tam není nic. To my prodali nějaký starý hajzli určený pro Afriku jako humanitární pomoc :p:p .

Tak jsem to zkouknul a nemám na pneu ani rok výroby ani žádný tread wear. Prostě nic. Jen Made in Portugal. Takže mi před 2,5 rokama v Braumce prodali takovy shity. Seru na ně fuck . Ve skladu mám letní brilantisi na služební fábii(ještě jsem ji nepřezul-nejsou lidi :p ) a tam je všechno -rok 05 tread Wear 280. A v tom roce 2006 v létě jsem já kupoval ty svoje Bravurisi a tam není nic. To my prodali nějaký starý hajzli určený pro Afriku jako humanitární pomoc :p:p .

to není možné ... že by tam fakt nic nebylo?? Tak že by to byl čínský plagiát? ;)

Nic tam fakt není. kámoš říkal, že Barum stahovali staré gumy za světa co neprodali a tady je pak prý prodávali s mírnou slevou :feve: . A já blbec je asi koupil fuck v origo prodejně Barum v Olomouci :aggressive:

Nic tam fakt není. kámoš říkal, že Barum stahovali staré gumy za světa co neprodali a tady je pak prý prodávali s mírnou slevou :feve: . A já blbec je asi koupil fuck v origo prodejně Barum v Olomouci :aggressive:

a ještě bez slevy co ;)

• Autor

montasek, dufam, ze tak lahkovazne nekupujes aj ine gumy .... :p

to asi ne, to už by nejezdil Fábkou, ale musel by mít alespoň Transporter nebo Transit, neli rovnou malý autobus SOR ;):plol

montasek, dufam, ze tak lahkovazne nekupujes aj ine gumy .... :p
kuwa, ještě vy mě serte :p:p:p:p
  • Autor

Montas je stara firma !!!!

lollollol

post-27-1208869907_thumb.jpg

Montas je stara firma !!!!

lollollol

A že mi neposílájí nějaké love, když používají moji značku :p:p:p

co bys chtěl, patentovanou či zaregistrovanou ji nemáš :p

• Autor

a preco nerobia s LPG, ale serkaju sa so sadrokartonom.... :p

a preco nerobia s LPG, ale serkaju sa so sadrokartonom.... :p
Lebo to víc sype :p:p:p
Lebo to víc sype :p:p:p

to je fakt, ked sa bude LPG sypat tak to uz bude zle lol

to je fakt, ked sa bude LPG sypat tak to uz bude zle lol
A proč? Mohl by jsi mít nasypán i v kapsách :p:p:p
A proč? Mohl by jsi mít nasypán i v kapsách :p:p:p

a potom uz nepustia ani mna do podzemnej garaze lol a este budem musiet nosit nalepku :kuk:

to k tym gumam vloni som zodral v lete bravuris a povedal som ze uz ich nechcem ze nist nevydrzia ze su mekka zmes kurevsky rychlo sa zosuchali ale zato ked bolo mokro tak boli ok. a tento rok som dal zase bravuris aby sa vsetci cudovali lebo cital som pekne heslo ktore ma oslovilo a bolo o gumach"

ktora drzi nevydrzi !!! tak naco spekulovat bud chcem vydrzat alebo podrzat.

montas ak chces na vydrz a spotrebu tak kup michelin energi ak chces do vody tak aj tu turanzu alebo hydragrip

alebo pockaj do jesene a budu moje bravurisky so zlavou 80% :p

to k tym gumam vloni som zodral v lete bravuris a povedal som ze uz ich nechcem ze nist nevydrzia ze su mekka zmes kurevsky rychlo sa zosuchali ale zato ked bolo mokro tak boli ok. a tento rok som dal zase bravuris aby sa vsetci cudovali lebo cital som pekne heslo ktore ma oslovilo a bolo o gumach"

ktora drzi nevydrzi !!! tak naco spekulovat bud chcem vydrzat alebo podrzat.

montas ak chces na vydrz a spotrebu tak kup michelin energi ak chces do vody tak aj tu turanzu alebo hydragrip

alebo pockaj do jesene a budu moje bravurisky so zlavou 80% :p

ani zadarmo. :p:p jak často děláš geometrii?
to není možné ... že by tam fakt nic nebylo?? Tak že by to byl čínský plagiát? ;)
tak už jsem to našel, bylo to na straně k baráku( u spolujezdce) . Na mojí straně je to uvnitř gumy :doh . Tak jedny mám začátek roku 2004 a druhé začátek roku 2006. A opotřebení mají mít 380 :p:p . To určitě. Ty 2004 jsem kupoval na jaře 2006, takže mi prodávali 2roky stary gumy. fuckfuckfuck

za ten cas co ho mam asi 3 krat alebo 2 ani neviem ale geometriu robim len ked sa meni nieco dolezite v na naprave co ju moze kurevsky pokazit alebo ked tiahne do strany ale hlavne sledujem zodratie gum to je pre mna ukazovatel a tie sa zatial deru ok. zajtra idem vymenit olej do prevodovky a mozno aj praskajuci homokineticky klb.

dnes som chcel kupit aj spinac spiatocky co sa montuje na prevodovku a existuju 4 druhy a potom bud mudry ktory treba ked som stary nevidel :help:

za ten cas co ho mam asi 3 krat alebo 2 ani neviem ale geometriu robim len ked sa meni nieco dolezite v na naprave co ju moze kurevsky pokazit alebo ked tiahne do strany ale hlavne sledujem zodratie gum to je pre mna ukazovatel a tie sa zatial deru ok. zajtra idem vymenit olej do prevodovky a mozno aj praskajuci homokineticky klb.

dnes som chcel kupit aj spinac spiatocky co sa montuje na prevodovku a existuju 4 druhy a potom bud mudry ktory treba ked som stary nevidel :help:

tak v tom ti neporadim, ten som este nemenil

v Etke sa nic take nenachadza?

ja som sa dnes zacal pohravat z myslienkou na tajny vypinac, ale nejak nemozem prist na to ktory kabel prerusit aby to nepisalo chyb a splnilo funkciu, bolo mi poradene ze na RJ motora na poistke, ale bud mudry ked tam su 4 poistky :feve::help:

nemate niekto stymto skusenosti?

lebo prerusit palivove cerpadlo ked mam LPG by asi nebol stastny napad

napis typ motora aky mas

alebo si skus poyriet tie co su tu

http://www.autodilykrc.cz/eshop/skoda/fabi...8+zp%E1te%E8ky#

Upraveno od robko

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.