Duben 23, 200817 r no ja dufam ze to zvladnem, som sice elektrikar, ale urcite obavy s toho mam, no ked sa vsetko dobre zapoji tak by to malo fungovatTy vole, ty jsi elektrikář ? A nás elektroanalfabetů se ptáš na rady? Tak si to zapoj a pak to budeš zapojovat ty nám Neboj to zvládneš Upraveno Duben 23, 200817 r od montas
Duben 23, 200817 r Ty vole, ty jsi elektrikář ? A nás elektroanalfabetů se ptáš na rady? Tak si to zapoj a pak to budeš zapojovat ty nám Neboj to zvládneš jo som elektrikar, ale uz som stym davno nerobil, no nieco si pametam, a dalsi problem je ze neviem kde co prerusit, pozapajat je to uz brnkacka
Duben 23, 200817 r jo som elektrikar, ale uz som stym davno nerobil, no nieco si pametam, a dalsi problem je ze neviem kde co prerusit, pozapajat je to uz brnkacka však taky nezapomeneš. Zkus navrhnout colinsovi, že mu uděláš tajný vypínač. Na jeho autě si to natrénuješ a na tvým už to půjde samo
Duben 23, 200817 r však taky nezapomeneš. Zkus navrhnout colinsovi, že mu uděláš tajný vypínač. Na jeho autě si to natrénuješ a na tvým už to půjde samo dobry napad, skusim ho ukecat aby mi pozical auto nech si mozem co to pozriet, vyskusat a rozobrat co tvoje auti? jazdi v poriadku? uz mas servis za sebou?
Duben 23, 200817 r Autor však taky nezapomeneš. Zkus navrhnout colinsovi, že mu uděláš tajný vypínač. Na jeho autě si to natrénuješ a na tvým už to půjde samo vy ma vobec nemate radi !!
Duben 23, 200817 r vy ma vobec nemate radi !! ale mame, ved si nas el prezidento ozaj el prezidento a co s nalepkou? uz sa nic neriesi? mna napadlo, ze by tam mozno mohlo byt aj nejake zvieratko ale ake? okrem tchora, ten ma k LPG asi najblyzsie
Duben 23, 200817 r Autor ale mame, ved si nas el prezidento ozaj el prezidento a co s nalepkou? uz sa nic neriesi? mna napadlo, ze by tam mozno mohlo byt aj nejake zvieratko ale ake? okrem tchora, ten ma k LPG asi najblyzsie rit nie je zvieratko ?? aj ta ma blizko...
Duben 23, 200817 r rit nie je zvieratko ??aj ta ma blizko... ta sice ma blizko ale tazko sa kresli a nemame predlohu
Duben 23, 200817 r Autor ta sice ma blizko ale tazko sa kresli a nemame predlohu mame predlohu - montyho !!
Duben 23, 200817 r chlapi, letmý rychlý dotaz mimo mísu:u Feldy, je potřeba k vyměnění páčkového přepínače stěračů sundávat volant, nebo stačí jen odkrytovat kryty nad a pod volantem? tož kluci, řešíte tady Montyiho s měkkým a můj dotaz upadl v zapomnění dějin. Sice jsem ho dal i do sekce Felicie, ale zatím bez odpovědi a na študování DP nemám dost času, hoří mi jeden projekt, že z toho kouká další prac.víkend
Duben 23, 200817 r tož kluci, řešíte tady Montyiho s měkkým a můj dotaz upadl v zapomnění dějin. Sice jsem ho dal i do sekce Felicie, ale zatím bez odpovědi a na študování DP nemám dost času, hoří mi jeden projekt, že z toho kouká další prac.víkend malticka ja viem, uz som si to cital, ale zatial ti neviem poradit, keby som vedel uz to tu mas rozpisane ked sa nieco dozviem hned ti pisem
Duben 23, 200817 r Tak pánové, každý podle svého. Takže Monty s tvrdým . Jinak Maltičko, hrozně rád bych ti pomohl ale filcku skoro vůbec neznám. . A colins-prdel bych tam nedával, protože mi jsme happy s LPG a ostátní jsou s beneli a naftou v riti
Duben 23, 200817 r Autor montiho pis radsej s mekym moje podvedomie videlo pred sebou Monty Python, tak preto s tvrdym....
Duben 23, 200817 r moje podvedomie videlo pred sebou Monty Python, tak preto s tvrdym.... Bratři ze slovenska jste nějací drzí
Duben 23, 200817 r Autor Bratři ze slovenska jste nějací drzí preco ? MP bol skvely komik....no tak sorrac, ked som sa ti ho dotkol. :-(
Duben 23, 200817 r preco ? MP bol skvely komik....no tak sorrac, ked som sa ti ho dotkol. :-( ani ja som sa ti ho nedotkol (no nekopni si ked ti takto nahraju ) vsetko v dobrom montY
Duben 23, 200817 r Do smrti s váma nepromluvím vy lopaty .Auto prodám, koupím dízla a jdu na fórum TDi . Tak jsem to oznámil manžílce a prej si to mám ještě rozmyslet nebo bude .
Duben 23, 200817 r Autor este ze mame tie mudre polovicky !! aj mne obcas nadava, ze som ako maly chlapec !
Duben 24, 200817 r Tak jsem to oznámil manžílce a prej si to mám ještě rozmyslet nebo bude . co si máš rozmyslet??
Duben 24, 200817 r co si máš rozmyslet?? ahoj malticka, tak som sa pytal na ten volant mal by si ho dat dole, je na takom tisichrannom kuzeli, treba povolit a pobuchat po nom aby povolil a potom stiahnut
Duben 24, 200817 r ahoj malticka,tak som sa pytal na ten volant mal by si ho dat dole, je na takom tisichrannom kuzeli, treba povolit a pobuchat po nom aby povolil a potom stiahnut fakt je potřeba sundávat volant kvůli té páčce??
Duben 24, 200817 r fakt je potřeba sundávat volant kvůli té páčce?? pytal som sa na to a asi by bola moznost to vybrat aj bez toho aby si ho dal dole, ale to uz som nepochopil, bolo to dost zlozite na druhu stranu dat dole volant nie je az taky problem, len treba davat pozor na bag ked ho mas, jemne odpojit a najlepsie este predtym odpojit baterku a este jedna vec malticka, radsej si ho najskor oznac ako bol nasadeny aby si ho potom nemal nakrivo, viac som naozaj nezistil Upraveno Duben 24, 200817 r od robko
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.