Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

no ja dufam ze to zvladnem, som sice elektrikar, ale urcite obavy s toho mam, no ked sa vsetko dobre zapoji tak by to malo fungovat
Ty vole, ty jsi elektrikář ? :p:p:p A nás elektroanalfabetů se ptáš na rady? Tak si to zapoj a pak to budeš zapojovat ty nám :p:p:palec2: Neboj to zvládneš

Upraveno od montas

Ty vole, ty jsi elektrikář ? :p:p:p A nás elektroanalfabetů se ptáš na rady? Tak si to zapoj a pak to budeš zapojovat ty nám :p:p:palec2: Neboj to zvládneš

jo som elektrikar, ale uz som stym davno nerobil, no nieco si pametam, a dalsi problem je ze neviem kde co prerusit, pozapajat je to uz brnkacka lol

jo som elektrikar, ale uz som stym davno nerobil, no nieco si pametam, a dalsi problem je ze neviem kde co prerusit, pozapajat je to uz brnkacka lol
však :prc: taky nezapomeneš. Zkus navrhnout colinsovi, že mu uděláš tajný vypínač. Na jeho autě si to natrénuješ a na tvým už to půjde samo :p:p
však :prc: taky nezapomeneš. Zkus navrhnout colinsovi, že mu uděláš tajný vypínač. Na jeho autě si to natrénuješ a na tvým už to půjde samo :p:p

dobry napad, skusim ho ukecat aby mi pozical auto nech si mozem co to pozriet, vyskusat a rozobrat lol

co tvoje auti? jazdi v poriadku? uz mas servis za sebou?

• Autor

vy ma vobec nemate radi !!

lol

vy ma vobec nemate radi !!

lol

ale mame, ved si nas el prezidento :palec2:

ozaj el prezidento a co s nalepkou? uz sa nic neriesi?

mna napadlo, ze by tam mozno mohlo byt aj nejake zvieratko ale ake? okrem tchora, ten ma k LPG asi najblyzsie lol

• Autor
ale mame, ved si nas el prezidento :palec2:

ozaj el prezidento a co s nalepkou? uz sa nic neriesi?

mna napadlo, ze by tam mozno mohlo byt aj nejake zvieratko ale ake? okrem tchora, ten ma k LPG asi najblyzsie lol

rit nie je zvieratko ??

aj ta ma blizko...

rit nie je zvieratko ??

aj ta ma blizko...

ta sice ma blizko ale tazko sa kresli a nemame predlohu :p

• Autor
ta sice ma blizko ale tazko sa kresli a nemame predlohu :p

mame predlohu - montyho !! lol

mame predlohu - montyho !! lol

montiho pis radsej s mekym :prc:lol:p

chlapi, letmý rychlý dotaz mimo mísu:

u Feldy, je potřeba k vyměnění páčkového přepínače stěračů sundávat volant, nebo stačí jen odkrytovat kryty nad a pod volantem?

tož kluci, řešíte tady Montyiho s měkkým a můj dotaz upadl v zapomnění dějin. Sice jsem ho dal i do sekce Felicie, ale zatím bez odpovědi a na študování DP nemám dost času, hoří mi jeden projekt, že z toho kouká další prac.víkend <_<

tož kluci, řešíte tady Montyiho s měkkým a můj dotaz upadl v zapomnění dějin. Sice jsem ho dal i do sekce Felicie, ale zatím bez odpovědi a na študování DP nemám dost času, hoří mi jeden projekt, že z toho kouká další prac.víkend <_<

malticka ja viem, uz som si to cital, ale zatial ti neviem poradit, keby som vedel uz to tu mas rozpisane :)

ked sa nieco dozviem hned ti pisem ;)

Tak pánové, každý podle svého. Takže Monty s tvrdým :p:p:p:p . Jinak Maltičko, hrozně rád bych ti pomohl ale filcku skoro vůbec neznám. :feve: . A colins-prdel bych tam nedával, protože mi jsme happy s LPG a ostátní jsou s beneli a naftou v riti :p:p:p

• Autor
montiho pis radsej s mekym :prc:lol:p

moje podvedomie videlo pred sebou Monty Python, tak preto s tvrdym.... :p

moje podvedomie videlo pred sebou Monty Python, tak preto s tvrdym.... :p
Bratři ze slovenska jste nějací drzí fuckfuckfuck:p:p
  • Autor
Bratři ze slovenska jste nějací drzí fuckfuckfuck:p:p

preco ?

MP bol skvely komik....no tak sorrac, ked som sa ti ho dotkol. :-(

preco ?

MP bol skvely komik....no tak sorrac, ked som sa ti ho dotkol. :-(

_icon_smich.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif_icon_smich.gif

ani ja som sa ti ho nedotkol :) (no nekopni si ked ti takto nahraju ;) )

vsetko v dobrom montY ;)

• Autor

montacik, priatel moj, este sa hnevas ???? :wub:

Do smrti s váma nepromluvím vy lopaty :p:p:p:p:p .Auto prodám, koupím dízla a jdu na fórum TDi . fuckfuck

Tak jsem to oznámil manžílce a prej si to mám ještě rozmyslet nebo bude :aggressive::aggressive: .

• Autor

este ze mame tie mudre polovicky !!

aj mne obcas nadava, ze som ako maly chlapec !

jj, jinak bych jezdil v Octávce II a dělal spoustu dalších věcí........ :p:p:prc::prc:

Tak jsem to oznámil manžílce a prej si to mám ještě rozmyslet nebo bude :aggressive::aggressive: .

co si máš rozmyslet??

co si máš rozmyslet??

ahoj malticka,

tak som sa pytal na ten volant

mal by si ho dat dole, je na takom tisichrannom kuzeli, treba povolit a pobuchat po nom aby povolil a potom stiahnut

ahoj malticka,

tak som sa pytal na ten volant

mal by si ho dat dole, je na takom tisichrannom kuzeli, treba povolit a pobuchat po nom aby povolil a potom stiahnut

fakt je potřeba sundávat volant kvůli té páčce?? :feve:

fakt je potřeba sundávat volant kvůli té páčce?? :feve:

pytal som sa na to a asi by bola moznost to vybrat aj bez toho aby si ho dal dole, ale to uz som nepochopil, bolo to dost zlozite

na druhu stranu dat dole volant nie je az taky problem, len treba davat pozor na bag ked ho mas, jemne odpojit a najlepsie este predtym odpojit baterku

a este jedna vec malticka, radsej si ho najskor oznac ako bol nasadeny aby si ho potom nemal nakrivo, viac som naozaj nezistil

Upraveno od robko

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.