Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

som rad pomohol ;)

ani to nebude taky problem, ty si vsetko najskor zistis a potom ides dotoho? to aj ja tak robim, dobry system :palec2:

jasně, obzvlášť u Fábky jsem tak vycvičen, abych pak v půlce nebyl překvapen nějakým speciálním šroubem a mohl tak celou akci zabalit.

Jj, koupím přepěťovou prodlužku a uvidím kde je problém. :palec2:

monty a co ked nemas prepetie ale podpetie :p

platis ty na cas za elektriku ? mozno platis o dva dni neskor a oni ti robia naschvali a chcu ta nasrat ? ja byt tebou ja tam hned zavolam a nadam im do ko ko tov :palec2: nevahaj ani chvilu !!!

malta ako packa opravena ?

robko kde si dal ten falosny spinac ? dufam ze do kufra :palec2:

colins ty si sa kam stratil ? asi svokre oplacas navstevu , si si na nu zvikol a nemozes bez nej vydrzat :palec2:

chlapci pekny vikend :palec2::palec2::palec2:

• Autor
colins ty si sa kam stratil ? asi svokre oplacas navstevu , si si na nu zvikol a nemozes bez nej vydrzat :palec2:

Chelsea zapraskana vyhrala o gol.

ale majster bude Manchester !!

kol111

Chelsea zapraskana vyhrala o gol.

ale majster bude Manchester !!

kol111

Chelsea je nej kol111:p:p:p . Vždyť se ten spráskanej United nedostal ani za půlku. A kdyby jim nenahráli na gól, tak ani nevystřelili na Péťu kol120
  • Autor
Chelsea je nej kol111:p:p:p . Vždyť se ten spráskanej United nedostal ani za půlku. A kdyby jim nenahráli na gól, tak ani nevystřelili na Péťu kol120

aaale prdlajz, setrili sa na barcelonu, tak setrili sily.

ten vas dreveny Czech v branke dostal gol od Roonieho,

ktory mal natiahnute trieslo a ledva behal.

to by sa mu nemalo stavat.

:p :p :p

:p:p:p

tak tu sa rozobera fotbalek :)

no som zvedavy ako budete rozoberat hokej ;)

hosi, uz mam vymenene rozvody to je iny zvuk :prc:

• Autor

mame foto z demontaze ?????

mame foto z demontaze ?????

tak to nemame, spravil som to prvy krat ako uplny laik, nechal som auto u chalaniska a siel som do mesta :)

nebol som pri montazi, ale zistil mi este ze mam prasknuty vlnovec a to moze robit tie moje problemy

• Autor

ani tie stare kolieska nemas ?

odfot aspon to, ako vyzeraju zuby po 147 kkm.

ako vyzera zvnutra vodna pumpa...frajerku urcite fotis,

ale cerveneho milacka nefotis, kua ryba bum !

:p:p:p

To je jen slepá závist :p:p:p:p:p . Asi se toho krasavce Roonieho lekl, když se tam po 75 minutách dobelhal(trefil to suprově). :):)

Jinak už se strašně těším na hokej :p:p:p .

Robko nějaké fotky by jsi udělat mohl. Taky by mě zajímalo, jak vypadají rozvody po 150 tkm. A ten vlnovec já mám načatej asi půl roku a určitě ještě něco vydrží :p:p

• Autor

on ten Czech je dobry brankar, ale mne ho zhnusili ti buzeranti na galaxii co to komentuju...ti nevedia o objektivnom

komentovani vobec nic.

ako keby v celej galaxii existoval len P.C. a nikto iny.

on ten Czech je dobry brankar, ale mne ho zhnusili ti buzeranti na galaxii co to komentuju...ti nevedia o objektivnom

komentovani vobec nic.

ako keby v celej galaxii existoval len P.C. a nikto iny.

Jenže nebýt buzerantů na galaxii, tak nevidíš ani fotbal, ani hokej, tenis prostě nic. Ať jsou jaký jsou, jako sportovní stanice jsou dost dobří :palec2:
malta ako packa opravena ?

chlapci pekny vikend :palec2::palec2::palec2:

jojo, páčka vyměněna a :palec2: . Byla to vlastně brnkačka. Přestože jsem prosil o rady i na Felicia fóru, nakonec jsem jim musel vysvětlit jak se to vlastně dělá ;)

jen jsem chtěl ještě doladit rychloměr, ale nepodařilo se mi sundat ručku, držela jak sfiňa. :aggressive:

no tak to zhrniem

cech je podla mna dobry brankar aj ked chelsie nemusim tak ako my slovan a cesi spartu asi ze maju najviac penazi a potom to maju proti ostatnym jednoduhsie lol

rozvody po 147tkm su v pohode po 250tkm su ako rozeta na katrinakovej motorke po dakare.

a ze galaxi ma netrrapi lebo nemam ani nechcem

malta tu rucku na tachometru staci ohnut :p nemusis ju prekladat normalne zohni koniec do lava o 20km :palec2:

robko vlnovec som menil 660sk a rozmer asi 260 -45 ale niekde som to pisal na fore pohladaj.

ozaj chlapci vyzera byt krasny den kam sa ide na vilet ??? :palec2:

malta tu rucku na tachometru staci ohnut :p nemusis ju prekladat normalne zohni koniec do lava o 20km :palec2:

robko vlnovec som menil 660sk a rozmer asi 260 -45 ale niekde som to pisal na fore pohladaj.

ozaj chlapci vyzera byt krasny den kam sa ide na vilet ??? :palec2:

no na vylet by som isiel, aj terba na Slovac, lahnut do termalneho kupaliska ;) , ale som v robote a chytam termin :aggressive:

ty Amigo, s tou ručkou já nevím, to není stodváca ... ve Feldě je ručka plastová a průsvitná, podle mě by se určo zlomila ne??? :help:

malta tak ked nejde ohnut rucicka tak posun ten plast kde su cisielka doprava a je to to iste :palec2: alebo jej to nechaj tak nech ma pocit ze chodi do prace 140 kmh. uvidis jak bude machrovat :palec2:

a berae ta do termalnej vody ? aj ja by som siel ale dnes idem sledovat dceru na sportovanie a potom vecer mozno pri grile alebo na ryby. a ty kludne zostan v robote ked sa ti tam paci ja si oddychnem aj za teba :p a vlastne ja som doma aj zajtra ja si nedavam terminy a potom ma nenahanaju ved je to take lahke skus to :palec2:

malta tak ked nejde ohnut rucicka tak posun ten plast kde su cisielka doprava a je to to iste :palec2: alebo jej to nechaj tak nech ma pocit ze chodi do prace 140 kmh. uvidis jak bude machrovat :palec2:

a berae ta do termalnej vody ? aj ja by som siel ale dnes idem sledovat dceru na sportovanie a potom vecer mozno pri grile alebo na ryby. a ty kludne zostan v robote ked sa ti tam paci ja si oddychnem aj za teba :p a vlastne ja som doma aj zajtra ja si nedavam terminy a potom ma nenahanaju ved je to take lahke skus to :palec2:

ja si tie terminy tiez nedavam, ale tento raz mam termin zo Spanielska, odovzdat v tyzdni 18 a basta. Je to slozity projekt, dava sa to do dieselov koncernu PSA a vyrobok ma siest stan vykresa, takze kot jak najebanych a navyse u 130 kot je treba robit statistiku na 30 kusoch.

ja neviem, ze ja dostavam jen take pojebane projekty :aggressive:

mal si sa lepsie učit :p

ani tie stare kolieska nemas ?

odfot aspon to, ako vyzeraju zuby po 147 kkm.

ako vyzera zvnutra vodna pumpa...frajerku urcite fotis,

ale cerveneho milacka nefotis, kua ryba bum !

;)

jasne ze odfotim, co by som pre vas neurobil :)

tie kolieska vyzeraju dobre, ale uz mali dobru volu a pumpa, je zatecena, ta uz mala namale

post-11096-1209317335_thumb.jpg

post-11096-1209317347_thumb.jpg

post-11096-1209317365_thumb.jpg

post-11096-1209317377_thumb.jpg

amigo, to mas cenu len za vlnovec alebo aj s pracou?

kde si to kupoval?

rozmer je 45x260 to mas pravdu :palec2:

• Autor

ahoj chlapi, boli sme dnes pri vode. nudisti uz vystrkovali hole rite. ;)

ahoj chlapi, boli sme dnes pri vode. nudisti uz vystrkovali hole rite. ;)
A ty jsi taky nudista :p:p:p
  • Autor

dnes som nebol, lebo som bol s polovickou a so psom. <_<

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.