Duben 25, 200817 r som rad pomohol ani to nebude taky problem, ty si vsetko najskor zistis a potom ides dotoho? to aj ja tak robim, dobry system jasně, obzvlášť u Fábky jsem tak vycvičen, abych pak v půlce nebyl překvapen nějakým speciálním šroubem a mohl tak celou akci zabalit.
Duben 26, 200817 r monty a co ked nemas prepetie ale podpetie platis ty na cas za elektriku ? mozno platis o dva dni neskor a oni ti robia naschvali a chcu ta nasrat ? ja byt tebou ja tam hned zavolam a nadam im do ko ko tov nevahaj ani chvilu !!! malta ako packa opravena ? robko kde si dal ten falosny spinac ? dufam ze do kufra colins ty si sa kam stratil ? asi svokre oplacas navstevu , si si na nu zvikol a nemozes bez nej vydrzat chlapci pekny vikend
Duben 26, 200817 r Autor colins ty si sa kam stratil ? asi svokre oplacas navstevu , si si na nu zvikol a nemozes bez nej vydrzat Chelsea zapraskana vyhrala o gol. ale majster bude Manchester !!
Duben 26, 200817 r Chelsea zapraskana vyhrala o gol. ale majster bude Manchester !! Chelsea je nej . Vždyť se ten spráskanej United nedostal ani za půlku. A kdyby jim nenahráli na gól, tak ani nevystřelili na Péťu
Duben 26, 200817 r Autor Chelsea je nej . Vždyť se ten spráskanej United nedostal ani za půlku. A kdyby jim nenahráli na gól, tak ani nevystřelili na Péťu aaale prdlajz, setrili sa na barcelonu, tak setrili sily. ten vas dreveny Czech v branke dostal gol od Roonieho, ktory mal natiahnute trieslo a ledva behal. to by sa mu nemalo stavat. :p
Duben 26, 200817 r aaale prdlajz, setrili sa na barcelonu, tak setrili sily. ten vas dreveny Czech v branke dostal gol od Roonieho, ktory mal natiahnute trieslo a ledva behal. to by sa mu nemalo stavat. tak tu sa rozobera fotbalek no som zvedavy ako budete rozoberat hokej hosi, uz mam vymenene rozvody to je iny zvuk
Duben 26, 200817 r mame foto z demontaze ????? tak to nemame, spravil som to prvy krat ako uplny laik, nechal som auto u chalaniska a siel som do mesta nebol som pri montazi, ale zistil mi este ze mam prasknuty vlnovec a to moze robit tie moje problemy
Duben 26, 200817 r Autor ani tie stare kolieska nemas ? odfot aspon to, ako vyzeraju zuby po 147 kkm. ako vyzera zvnutra vodna pumpa...frajerku urcite fotis, ale cerveneho milacka nefotis, kua ryba bum !
Duben 26, 200817 r aaale prdlajz, setrili sa na barcelonu, tak setrili sily. ten vas dreveny Czech v branke dostal gol od Roonieho, ktory mal natiahnute trieslo a ledva behal. to by sa mu nemalo stavat. To je jen slepá závist . Asi se toho krasavce Roonieho lekl, když se tam po 75 minutách dobelhal(trefil to suprově). Jinak už se strašně těším na hokej . Robko nějaké fotky by jsi udělat mohl. Taky by mě zajímalo, jak vypadají rozvody po 150 tkm. A ten vlnovec já mám načatej asi půl roku a určitě ještě něco vydrží
Duben 26, 200817 r Autor on ten Czech je dobry brankar, ale mne ho zhnusili ti buzeranti na galaxii co to komentuju...ti nevedia o objektivnom komentovani vobec nic. ako keby v celej galaxii existoval len P.C. a nikto iny.
Duben 26, 200817 r on ten Czech je dobry brankar, ale mne ho zhnusili ti buzeranti na galaxii co to komentuju...ti nevedia o objektivnom komentovani vobec nic. ako keby v celej galaxii existoval len P.C. a nikto iny. Jenže nebýt buzerantů na galaxii, tak nevidíš ani fotbal, ani hokej, tenis prostě nic. Ať jsou jaký jsou, jako sportovní stanice jsou dost dobří
Duben 27, 200817 r malta ako packa opravena ? chlapci pekny vikend jojo, páčka vyměněna a . Byla to vlastně brnkačka. Přestože jsem prosil o rady i na Felicia fóru, nakonec jsem jim musel vysvětlit jak se to vlastně dělá jen jsem chtěl ještě doladit rychloměr, ale nepodařilo se mi sundat ručku, držela jak sfiňa.
Duben 27, 200817 r no tak to zhrniem cech je podla mna dobry brankar aj ked chelsie nemusim tak ako my slovan a cesi spartu asi ze maju najviac penazi a potom to maju proti ostatnym jednoduhsie rozvody po 147tkm su v pohode po 250tkm su ako rozeta na katrinakovej motorke po dakare. a ze galaxi ma netrrapi lebo nemam ani nechcem malta tu rucku na tachometru staci ohnut nemusis ju prekladat normalne zohni koniec do lava o 20km robko vlnovec som menil 660sk a rozmer asi 260 -45 ale niekde som to pisal na fore pohladaj. ozaj chlapci vyzera byt krasny den kam sa ide na vilet ???
Duben 27, 200817 r malta tu rucku na tachometru staci ohnut nemusis ju prekladat normalne zohni koniec do lava o 20km robko vlnovec som menil 660sk a rozmer asi 260 -45 ale niekde som to pisal na fore pohladaj. ozaj chlapci vyzera byt krasny den kam sa ide na vilet ??? no na vylet by som isiel, aj terba na Slovac, lahnut do termalneho kupaliska , ale som v robote a chytam termin ty Amigo, s tou ručkou já nevím, to není stodváca ... ve Feldě je ručka plastová a průsvitná, podle mě by se určo zlomila ne???
Duben 27, 200817 r malta tak ked nejde ohnut rucicka tak posun ten plast kde su cisielka doprava a je to to iste alebo jej to nechaj tak nech ma pocit ze chodi do prace 140 kmh. uvidis jak bude machrovat a berae ta do termalnej vody ? aj ja by som siel ale dnes idem sledovat dceru na sportovanie a potom vecer mozno pri grile alebo na ryby. a ty kludne zostan v robote ked sa ti tam paci ja si oddychnem aj za teba a vlastne ja som doma aj zajtra ja si nedavam terminy a potom ma nenahanaju ved je to take lahke skus to
Duben 27, 200817 r malta tak ked nejde ohnut rucicka tak posun ten plast kde su cisielka doprava a je to to iste alebo jej to nechaj tak nech ma pocit ze chodi do prace 140 kmh. uvidis jak bude machrovat a berae ta do termalnej vody ? aj ja by som siel ale dnes idem sledovat dceru na sportovanie a potom vecer mozno pri grile alebo na ryby. a ty kludne zostan v robote ked sa ti tam paci ja si oddychnem aj za teba a vlastne ja som doma aj zajtra ja si nedavam terminy a potom ma nenahanaju ved je to take lahke skus to ja si tie terminy tiez nedavam, ale tento raz mam termin zo Spanielska, odovzdat v tyzdni 18 a basta. Je to slozity projekt, dava sa to do dieselov koncernu PSA a vyrobok ma siest stan vykresa, takze kot jak najebanych a navyse u 130 kot je treba robit statistiku na 30 kusoch. ja neviem, ze ja dostavam jen take pojebane projekty
Duben 27, 200817 r ani tie stare kolieska nemas ?odfot aspon to, ako vyzeraju zuby po 147 kkm. ako vyzera zvnutra vodna pumpa...frajerku urcite fotis, ale cerveneho milacka nefotis, kua ryba bum ! jasne ze odfotim, co by som pre vas neurobil tie kolieska vyzeraju dobre, ale uz mali dobru volu a pumpa, je zatecena, ta uz mala namale
Duben 27, 200817 r robko vlnovec som menil 660sk a rozmer asi 260 -45 ale niekde som to pisal na fore pohladaj. amigo, to mas cenu len za vlnovec alebo aj s pracou? kde si to kupoval? rozmer je 45x260 to mas pravdu
Duben 27, 200817 r ahoj chlapi, boli sme dnes pri vode. nudisti uz vystrkovali hole rite. A ty jsi taky nudista
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.