Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

ahoj chlapi, boli sme dnes pri vode. nudisti uz vystrkovali hole rite. ;)

pri vode som nebol, robil som zas nejake vychytavky na aute :)

konecne som sa k tomu dostal

ako bolo pri vode, kupat sa este ale asi neda, je studena voda?

pri vode som nebol, robil som zas nejake vychytavky na aute :)

konecne som sa k tomu dostal

ako bolo pri vode, kupat sa este ale asi neda, je studena voda?

Jaký zase vychytávky? Co máš nového? :p
  • Autor

skusal som aj kupanie, ale tepolota vody bola 2 centimetre....brrrrrrrrrrrrr

Jaký zase vychytávky? Co máš nového? :p

som robil ten taj. vypinac

celkom to funguje, som zvedavy ako sa to bude prejavovat casom, ci to bude dobre a tak :)

colins: ja by som sa tej vody teraz ani nedotkol, brrrrr

skusal som aj kupanie, ale tepolota vody bola 2 centimetre....brrrrrrrrrrrrr
Takže tvůj normální stav? :p:p:p Tak to byla celkem teplá(a nesváděj to na studenou vodu :p )
  • Autor

robko, uz si vymyslel, co tajne rozpojis ?

Tatry od Slovenska :p:p:p:p

jo, uz to mam hotove, som sa stym vcera serinkal a zatim funguje

a tatry by som nikdy nedpojil, tie ostanu tam kde su :p;)

jo, uz to mam hotove, som sa stym vcera serinkal a zatim funguje

a tatry by som nikdy nedpojil, tie ostanu tam kde su :p;)

;):):p

robko 660 je material a kupoval som ho v prvej predajni kde mali takze mozno sa da aj lacnejsie a praca u mna za 500 ale to treba dolu predny vyfuk odmerat a stary presne vyrezat s gumovkou a novy s CO navarit to doma nespravis to musi do dielne

ja som tie tatry ochotny vimenit z grekmi za more :palec2: alebo aspon nizke tatry s chorvatmi za more :p

robko len nerozpajaj poloosi od prevodovky :help:

ja som tie tatry ochotny vimenit z grekmi za more :palec2: alebo aspon nizke tatry s chorvatmi za more :p

jojo, za Karla IV. to bylo naše, škoda že to tak nezůstalo

nasa bola zakarpatska rus terajsia ukraina a kus rumunska a myslim ze dobre ze nam to neostalo :p

ale my sme nemali karla IV ale vladimira meciara a ten to dojebal vsetko :prc:

nasa bola zakarpatska rus terajsia ukraina a kus rumunska a myslim ze dobre ze nam to neostalo :p

ale my sme nemali karla IV ale vladimira meciara a ten to dojebal vsetko :prc:

s těma Rumunama souhlasím, už tak těch cikánů tam máte dost co?

u nas v tn nie su ale na vichode ich je az moc ale tusim sa presuvaju na zapad cez cechy do anglicka a kanady a nemozem povedat ze by mi to moc vadilo :p

malta a termin si stihol ? vykresi a projekty si odovzdal tak sa mozes cely mesiac zaebavat :palec2:

• Autor
dnes som nebol, lebo som bol s polovickou a so psom. <_<

polovicka sa nevosla do zaberu....

post-27-1209369001_thumb.jpg

kde mate taku vodu ?

americky kokrspaniel a preco si fotil jeho a nie zenu ? ja viem fotis to co ti je milsie :palec2: aj robko foti auto :palec2: ja radsej ani nefotim ja si len kreslim.

robko 660 je material a kupoval som ho v prvej predajni kde mali takze mozno sa da aj lacnejsie a praca u mna za 500 ale to treba dolu predny vyfuk odmerat a stary presne vyrezat s gumovkou a novy s CO navarit to doma nespravis to musi do dielne

to mas za super cenu a ta praca u teba, to sa da pochopyt aj tak, ze za 500 by som to mal u teba aj ja? :)

ja by som hned vymenil aj zadny, ked uz to bude po ruke ;)

nie robko ja nemam dielnu ja chodim do dielne statnych zamestnancov aj teraz som dohadoval vymenu homoklbu a problem sterminom takze asi az v stredu.

• Autor
kde mate taku vodu ?

americky kokrspaniel a preco si fotil jeho a nie zenu ? ja viem fotis to co ti je milsie :palec2: aj robko foti auto :palec2: ja radsej ani nefotim ja si len kreslim.

to je Senec, manzelka moc tucna na moj objektiv mobilovskeho fotaku.... kol5

som tu fotku zvecsil a aj pes je vecsi jak kokrspaniel to bude asi labrador alebo co ? a preco ho neodfotis spredu asi je hanblivy a nechce sa fotit !

si kup vecsi mobil ! :palec2:

u nas v tn nie su ale na vichode ich je az moc ale tusim sa presuvaju na zapad cez cechy do anglicka a kanady a nemozem povedat ze by mi to moc vadilo :p

malta a termin si stihol ? vykresi a projekty si odovzdal tak sa mozes cely mesiac zaebavat :palec2:

termín mi ještě běží, naštěstí. Jsou tam ještě nějaké nedodělky, kluci z labiny zapoměli něco málo ještě přeměřit.

Jo kéž by, ale na obzoru je další pojebaný projekt, už mi psal produkt inženýr z Německa (s příhodným jménem Oliver "fuck" :p , čte se ale po německu tedy fuk :p ), že jsem dělal na jeho projekt předchozí dokumentaci, takže by byl rád kdybych se toho zase ujal fuck .... mám z toho radost až na kost :aggressive:

Upraveno od Malta

to je Senec, manzelka moc tucna na moj objektiv mobilovskeho fotaku.... kol5

ako daleko to mate na Slnecna jazera?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.