Duben 27, 200817 r ahoj chlapi, boli sme dnes pri vode. nudisti uz vystrkovali hole rite. pri vode som nebol, robil som zas nejake vychytavky na aute konecne som sa k tomu dostal ako bolo pri vode, kupat sa este ale asi neda, je studena voda?
Duben 27, 200817 r pri vode som nebol, robil som zas nejake vychytavky na aute konecne som sa k tomu dostal ako bolo pri vode, kupat sa este ale asi neda, je studena voda? Jaký zase vychytávky? Co máš nového?
Duben 27, 200817 r Autor skusal som aj kupanie, ale tepolota vody bola 2 centimetre....brrrrrrrrrrrrr
Duben 27, 200817 r Jaký zase vychytávky? Co máš nového? som robil ten taj. vypinac celkom to funguje, som zvedavy ako sa to bude prejavovat casom, ci to bude dobre a tak colins: ja by som sa tej vody teraz ani nedotkol, brrrrr
Duben 27, 200817 r skusal som aj kupanie, ale tepolota vody bola 2 centimetre....brrrrrrrrrrrrrTakže tvůj normální stav? Tak to byla celkem teplá(a nesváděj to na studenou vodu )
Duben 28, 200817 r robko, uz si vymyslel, co tajne rozpojis ? jo, uz to mam hotove, som sa stym vcera serinkal a zatim funguje a tatry by som nikdy nedpojil, tie ostanu tam kde su
Duben 28, 200817 r jo, uz to mam hotove, som sa stym vcera serinkal a zatim fungujea tatry by som nikdy nedpojil, tie ostanu tam kde su
Duben 28, 200817 r robko 660 je material a kupoval som ho v prvej predajni kde mali takze mozno sa da aj lacnejsie a praca u mna za 500 ale to treba dolu predny vyfuk odmerat a stary presne vyrezat s gumovkou a novy s CO navarit to doma nespravis to musi do dielne
Duben 28, 200817 r ja som tie tatry ochotny vimenit z grekmi za more alebo aspon nizke tatry s chorvatmi za more
Duben 28, 200817 r ja som tie tatry ochotny vimenit z grekmi za more alebo aspon nizke tatry s chorvatmi za more jojo, za Karla IV. to bylo naše, škoda že to tak nezůstalo
Duben 28, 200817 r nasa bola zakarpatska rus terajsia ukraina a kus rumunska a myslim ze dobre ze nam to neostalo ale my sme nemali karla IV ale vladimira meciara a ten to dojebal vsetko
Duben 28, 200817 r nasa bola zakarpatska rus terajsia ukraina a kus rumunska a myslim ze dobre ze nam to neostalo ale my sme nemali karla IV ale vladimira meciara a ten to dojebal vsetko s těma Rumunama souhlasím, už tak těch cikánů tam máte dost co?
Duben 28, 200817 r u nas v tn nie su ale na vichode ich je az moc ale tusim sa presuvaju na zapad cez cechy do anglicka a kanady a nemozem povedat ze by mi to moc vadilo malta a termin si stihol ? vykresi a projekty si odovzdal tak sa mozes cely mesiac zaebavat
Duben 28, 200817 r Autor dnes som nebol, lebo som bol s polovickou a so psom. polovicka sa nevosla do zaberu....
Duben 28, 200817 r kde mate taku vodu ? americky kokrspaniel a preco si fotil jeho a nie zenu ? ja viem fotis to co ti je milsie aj robko foti auto ja radsej ani nefotim ja si len kreslim.
Duben 28, 200817 r robko 660 je material a kupoval som ho v prvej predajni kde mali takze mozno sa da aj lacnejsie a praca u mna za 500 ale to treba dolu predny vyfuk odmerat a stary presne vyrezat s gumovkou a novy s CO navarit to doma nespravis to musi do dielne to mas za super cenu a ta praca u teba, to sa da pochopyt aj tak, ze za 500 by som to mal u teba aj ja? ja by som hned vymenil aj zadny, ked uz to bude po ruke
Duben 28, 200817 r nie robko ja nemam dielnu ja chodim do dielne statnych zamestnancov aj teraz som dohadoval vymenu homoklbu a problem sterminom takze asi az v stredu.
Duben 28, 200817 r Autor kde mate taku vodu ? americky kokrspaniel a preco si fotil jeho a nie zenu ? ja viem fotis to co ti je milsie aj robko foti auto ja radsej ani nefotim ja si len kreslim. to je Senec, manzelka moc tucna na moj objektiv mobilovskeho fotaku....
Duben 28, 200817 r som tu fotku zvecsil a aj pes je vecsi jak kokrspaniel to bude asi labrador alebo co ? a preco ho neodfotis spredu asi je hanblivy a nechce sa fotit !
Duben 28, 200817 r u nas v tn nie su ale na vichode ich je az moc ale tusim sa presuvaju na zapad cez cechy do anglicka a kanady a nemozem povedat ze by mi to moc vadilo malta a termin si stihol ? vykresi a projekty si odovzdal tak sa mozes cely mesiac zaebavat termín mi ještě běží, naštěstí. Jsou tam ještě nějaké nedodělky, kluci z labiny zapoměli něco málo ještě přeměřit. Jo kéž by, ale na obzoru je další pojebaný projekt, už mi psal produkt inženýr z Německa (s příhodným jménem Oliver "" , čte se ale po německu tedy fuk ), že jsem dělal na jeho projekt předchozí dokumentaci, takže by byl rád kdybych se toho zase ujal .... mám z toho radost až na kost Upraveno Duben 28, 200817 r od Malta
Duben 28, 200817 r to je Senec, manzelka moc tucna na moj objektiv mobilovskeho fotaku.... ako daleko to mate na Slnecna jazera?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.