Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor
ako daleko to mate na Slnecna jazera?

25 000 metrov.

v lete, ked dobre "unavim" maminu az zaspi, vezmem bicykel a dam si trojboj.

makam na kole, zaplavam si uprostred nahacov, vypijem pivko a makam domov.

mamina sa zobudi a ja sa na nu zalubene usmievam....

:palec2:

25 000 metrov.

v lete, ked dobre "unavim" maminu az zaspi, vezmem bicykel a dam si trojboj.

makam na kole, zaplavam si uprostred nahacov, vypijem pivko a makam domov.

mamina sa zobudi a ja sa na nu zalubene usmievam....

:palec2:

se pak diví, že s tebou nic není když se vrátíš co? ;)

to se ti to jezdí tam po těch rovinách co? :)

se pak diví, že s tebou nic není když se vrátíš co? ;)

to se ti to jezdí tam po těch rovinách co? :)

Jestli nekecá. :p Jede autem, zaplave si, dá si birela a jede zpátky. :p A dělá jak je strašně unavenej aby nemusel :prc::prc:

aj ja to tak vidim ziadny bicykel ale auto a hned jak zena zaspi aby ju nemusl brat sebou :p

• Autor
aj ja to tak vidim ziadny bicykel ale auto a hned jak zena zaspi aby ju nemusl brat sebou :p

zavist z vas hovori, vy dochodci nepohyblivi !!!

Shimano 105 a frcime !

Upraveno od colins

zavist z vas hovori, vy dochodci nepohyblivi !!!

Shimano 105 a frcime !

Tak se u vás říká Škodě 105? A máš ji taky na plyn? :p:p

vcera som aj ja bicykloval aj s maminu a dnes ma rit boli jak male decko uz zase dlho nebudem. urcite je to lepsie autom

• Autor
vcera som aj ja bicykloval aj s maminu a dnes ma rit boli jak male decko uz zase dlho nebudem. urcite je to lepsie autom

a mal si sedanku nasadenu, alebo bez nej si isiel, ty labuznik ! :D

mal som sedanku ale je kurna nepohodlne drzat dve hodiny 90 kilov na takom tenkom sedatku co ma strasne malo mekkeho tapacirunku. ale uz sa rozhliadam po starodavnej strunovej sirokej sedani asi zoberiem svokrovi z traktora. prv na bicykel nepojdem ja mam taku rozmaznanu rit z fabiackej sedacky. :p

mal som v sobotu trochu casu tak som vymenil filter na plyn a ja debo som ho dal opacne a auto zaboha neslo furt nesiel plyn a potom som to otocil a hotovina hotova auto jak nove ale miesto 10 minut som to robil hodinu. a dal som aj novy pelovy filter a cil to fuka z ofukov jak keby som isiel na motorke skoda ze nemam vlasy mohlo mi rozhadzovat ofinu :p

no a vcera mi mladik nedal prednost a drb zapistali gumy zdvihol sa bieli oblak zasmrdela guma a lavy naraznik a kusek dveri oskrete jemu som odtrhol znacku a doskriabal naraznik a oprava je na nom uz vybavuje vyrovnanie blatnika a streknutie. kur*va furt sa mosi cosi doebat ale inak pekny den :palec2:

mal som v sobotu trochu casu tak som vymenil filter na plyn a ja debo som ho dal opacne a auto zaboha neslo furt nesiel plyn a potom som to otocil a hotovina hotova auto jak nove ale miesto 10 minut som to robil hodinu. a dal som aj novy pelovy filter a cil to fuka z ofukov jak keby som isiel na motorke skoda ze nemam vlasy mohlo mi rozhadzovat ofinu :p

no a vcera mi mladik nedal prednost a drb zapistali gumy zdvihol sa bieli oblak zasmrdela guma a lavy naraznik a kusek dveri oskrete jemu som odtrhol znacku a doskriabal naraznik a oprava je na nom uz vybavuje vyrovnanie blatnika a streknutie. kur*va furt sa mosi cosi doebat ale inak pekny den :palec2:

to je pech :aggressive:

pylový jsem také měnil, teď v neděli jak jsem byl v hokně. Měl jsem ho koupený už 14 dní, ale ne a ne se k tomu dostat. Tak jak jsem šel z obědu tak jsem ho vyměnil, no byl pěkně černý fuck

• Autor

ten plynovy filter kde najdem??

neviem ako to mas ty ale ja ho mam pri motore kde je zmiesavac s membranou a je v samostatej kovovej nadobke z ktorej idu dve kovove trubky jedna je privod od nadrze a druha prefiltrovany vyvod do zmiesovaca. filter ma tvar kruhu vysoky asi 3 cm a priemer asi 6 cm a ma na vrchu a spodku dva rozne otvori a stoji pre mna 100penazi. a kurva spatny pristup je k tomu lebo sa ide zospodu a zavadza prave rameno na naprave.

• Autor
neviem ako to mas ty ale ja ho mam pri motore kde je zmiesavac s membranou a je v samostatej kovovej nadobke z ktorej idu dve kovove trubky jedna je privod od nadrze a druha prefiltrovany vyvod do zmiesovaca. filter ma tvar kruhu vysoky asi 3 cm a priemer asi 6 cm a ma na vrchu a spodku dva rozne otvori a stoji pre mna 100penazi. a kurva spatny pristup je k tomu lebo sa ide zospodu a zavadza prave rameno na naprave.

to to je elektroventil.

ma v sebe ten filter ?

alebo je este dalsi, samostatny bazmeg na filtrovanie ?

post-27-1209384066_thumb.jpg

Upraveno od colins

• Autor

pozeram na schemu, ale nejako ten filter nevidim. kde mam hladat???

post-27-1209384469_thumb.jpg

Upraveno od colins

ja mam podtlak lovato a viem ze mal aj na podtlak brc ale ako je to u sekvencneho vstrekovania nemam potuchy.

ale podla zapojenia aj vizualneho vedomia je to nieco ako ten elektroventil ale ja to poznam len zo spodu a ked povolim spodny srob tak sa nadobka na spodu oddeli a je v nej plynovy filter a ktory sa vymiena a vysypu sa odtial ako strieborne piliny.

toto je on

post-12625-1209385620.jpg

tak jsem přemýšlel co s víkendem, že bychom jeli někam do lázní, alespoň na den, někam do Maďar, tak jsem zkoušel poptávat nějaká ubytování a vypadá to že nemám ten nápad jenom já, zatím se mi vrací odpovědi že je vše obsazeno. Tak to vypadá že budu doma a tak bych si někde rád odpočinul v teplé vodě :p a ne furt chodit do hokny <_<

tak jsem přemýšlel co s víkendem, že bychom jeli někam do lázní, alespoň na den, někam do Maďar, tak jsem zkoušel poptávat nějaká ubytování a vypadá to že nemám ten nápad jenom já, zatím se mi vrací odpovědi že je vše obsazeno. Tak to vypadá že budu doma a tak bych si někde rád odpočinul v teplé vodě :p a ne furt chodit do hokny <_<

tak tomu sa hovori smola, ale teplu vodu mas aj doma, nie? :)

a co na slovensku, nie je nieco volne?

tak tomu sa hovori smola, ale teplu vodu mas aj doma, nie? :)

a co na slovensku, nie je nieco volne?

no už som rozmýšlal i nad Bešeňovou ... ale zatial nezkúšal

no už som rozmýšlal i nad Bešeňovou ... ale zatial nezkúšal

tam som nebol, ale myslim ze bude dobre :) skusit treba vsetko, aj ked nieco naozaj len raz ;)

tam som nebol, ale myslim ze bude dobre :) skusit treba vsetko, aj ked nieco naozaj len raz ;)

a máš nějaký typ?

• Autor

ja by som isiel niekde medzi stromy, na luku kde nie mobilny signal,

kde nikto nezvolava meetingy, kde zurčia potôčiky a čapované pivo.

kde nezvonia mobily, kde nezadavaju terminy debili....

ja chcem byt Robinson Crusoe !

mat Piatka a dve kozy..... :D:D:D

ja by som isiel niekde medzi stromy, na luku kde nie mobilny signal,

kde nikto nezvolava meetingy, kde zurčia potôčiky a čapované pivo.

kde nezvonia mobily, kde nezadavaju terminy debili....

ja chcem byt Robinson Crusoe !

mat Piatka a dve kozy..... :D:D:D

hele Robinsone, kozy ale dávají mléko, ne pivo ;):p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.