Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor
kua fix montas ty mas ale smolu takto ti ktosi dojebe take pekne auto! je mi to ozaj luto uz tu nic nebudem pisat abych vas nenakazil. furt sa mosi cosi doebat ked to clovek najmenej potrebuje a vlastne zistis ake je to nespravodlive ze bez tvojej viny ty mas kopec starosti a vybavovaciek. a mas aj havarijnu ? daj si to zaplatit s tej a ak by bola velka cena a spoluucast nech ti da mlady co to zavinil !

hlavne nech to je uz hotove a bez tvojich starosti a vydavkov.

kamarati merkujte sa na tych cestach :palec2:

CHLAPI HLASTE SA !

je nas malo, kto vas ma stale strazit !

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=44803

vdaka za ponuku ale akurat mi zacina rybarska sezona a to som ja na rybach viac ako doma a v robote dohromady :palec2:

a okrem toho moj pravopis a pocitacove znalosti mi to neumoznuju .

podporujem doterajsich a novonavrhovanych moderatorov a do sekcie lpg robko :palec2:

• Autor
kua fix montas ty mas ale smolu takto ti ktosi dojebe take pekne auto! je mi to ozaj luto uz tu nic nebudem pisat abych vas nenakazil. furt sa mosi cosi doebat ked to clovek najmenej potrebuje a vlastne zistis ake je to nespravodlive ze bez tvojej viny ty mas kopec starosti a vybavovaciek. a mas aj havarijnu ? daj si to zaplatit s tej a ak by bola velka cena a spoluucast nech ti da mlady co to zavinil !

hlavne nech to je uz hotove a bez tvojich starosti a vydavkov.

kamarati merkujte sa na tych cestach :palec2:

kua, odisla mi zakladna doska na PC. ale to montasa nepotesi.....

Upraveno od colins

ved to hovorim FURT SA MOSI COSI DOEBAT!!! lol

kua, odisla mi zakladna doska na PC. ale to montasa nepotesi.....
Mě už odešli 3 :p:p:p . Zítra jedu na pojišťovnu, škoda je kolem 70 tisíc. Tak jsem zvědavej kolik mi přiznaj. Možná seženu dveře tady na fóru tak to možná nebude tak strašný.

Amogo - ty za to nemůžeš(asi). :p Jinak z havarijního to nejde, řešili to policajti a viník je určen a musí to být z jeho pojistky. já jsem poškozený. Z havarijního by to šlo, pokud by byl viník neznámí, nebo bych nevolal policajty.

CHLAPI HLASTE SA !

je nas malo, kto vas ma stale strazit !

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=44803

ved ty nas strazis :palec2: a my sme ti vdacni lol

ja neviem ci sa dostanem na moderatora, ale som tu dost casto, tak mozno nejaka vypomoc by sa tu hodila a navyse ponukaju slusny a ferovy plat :palec2:

ved ty nas strazis :palec2: a my sme ti vdacni lol

ja neviem ci sa dostanem na moderatora, ale som tu dost casto, tak mozno nejaka vypomoc by sa tu hodila a navyse ponukaju slusny a ferovy plat :palec2:

a v tvrdej mene co :p , ackoliv vy budete mat teraz to Euro to teprv bud terno co? ;)

• Autor
a v tvrdej mene co :p , ackoliv vy budete mat teraz to Euro to teprv bud terno co? ;)

no ked mi vydelia cislom 30 moju vyplatu, tak uz budem mat aj plat maly ! lol

no ked mi vydelia cislom 30 moju vyplatu, tak uz budem mat aj plat maly ! lol

my vieme, ze sa len tak tvaris, ale ked to vydelia 30timi tak ti urcite zostane tolko co mame teraz my v korunach lol

taky zaneprazdneny a pracovity clovek musi mat velky plat :palec2:

mne sa ten plat za moderatora pozdava, lebo je taky uprimny, okruhly a hlavne z neho nedostane stat ani korunu lollollol

• Autor
mne sa ten plat za moderatora pozdava, lebo je taky uprimny, okruhly a hlavne z neho nedostane stat ani korunu lollollol

okruhly ?????

keby to bolo 64,- korun, to by bolo okruhle !!

alebo 32, 16, 8....

:D:D

okruhly ?????

keby to bolo 64,- korun, to by bolo okruhle !!

alebo 32, 16, 8....

:D:D

:palec2::)

no aj nula mi pride okruhla, je taka gulatucka ;)

ale ked to pojde takto dalej tak sa fico nauci delit nulou a ked to vydeli tak bude dan aj z nuly fuck

serte na penaze, vzdy boli a budu a furt ich bude malo. naucme sa minat len tie ktore su a zit z lasky a zo spomienok :p

• Autor
serte na penaze, vzdy boli a budu a furt ich bude malo. naucme sa minat len tie ktore su a zit z lasky a zo spomienok :p

stary romantik a odbornik na komunikaciu prehovoril...... :D:D:D

stary romantik a odbornik na komunikaciu prehovoril...... :D:D:D

nojo, jedet s tych co maju ruzove okuliare lol

colins, ako s tym remenom? podla vsetkeho by som sa mal v sobotu objavit v bratislave, idem do servisu, ak by si mal cestu mozem ti ho dat

ake okuliare ?

to je radost zo zivota a tesenie sa z malickosti :palec2:

na svete je tak krasne :palec2:

ake okuliare ?

to je radost zo zivota a tesenie sa z malickosti :palec2:

na svete je tak krasne :palec2:

to nikto nepovedal ze nie je krasne lol

tie tvoje slova mi pripomenuli ked sa rozpravaju o zivote prachaci ako im je dobre a vysvetluju chudubnym ze zivot je krasny a penazi netreba

ze ty nam nieco tajis, ty mas urcite nejaku siet hotelov po svete ;)

jasne a kazdy vecer na fabii prebehnem 300 km a stahujem s nich trzbu !! :p

chlapci 4 dni volno a ide sa do hor to je radost sa tesit a este predtym vecer na ryby no neni krasne na svete ? :palec2:

jasne a kazdy vecer na fabii prebehnem 300 km a stahujem s nich trzbu !! :p

chlapci 4 dni volno a ide sa do hor to je radost sa tesit a este predtym vecer na ryby no neni krasne na svete ? :palec2:

a co vlastně děláš Amigo, už mi to vrtá v hlavě delší dobu že toho i tolik nalítáš, pokud jsi to už někde psal tak promiň jsem hlava děravá ;)

Upraveno od Malta

uz dovrtalo ! :p mas to ss :palec2:

uz dovrtalo ! :p mas to ss :palec2:

hmmm, taketo tajnosti, to bude nieco tajne :)

inak sa mas ze 4 dni volna, ja idem v piatok do prace :feve: aj ja by som zobral volno keby sa dalo

hmmm, taketo tajnosti, to bude nieco tajne :)

inak sa mas ze 4 dni volna, ja idem v piatok do prace :feve: aj ja by som zobral volno keby sa dalo

neboj taky su v hokně, nejsi sám ;)

neboj taky su v hokně, nejsi sám ;)

ja som vedel, ze niekto pride do prace :)

inak co felda, poslucha?

ja som vedel, ze niekto pride do prace :)

inak co felda, poslucha?

jojo, jezdí s ní teď drahá polovic, ale na nic si nestěžuje tak si myslím že v poho. Min.pátek jsem šel akorát vyměnit bezdušový ventil na zadním kole, neustále se podhušťovalo.

jojo, jezdí s ní teď drahá polovic, ale na nic si nestěžuje tak si myslím že v poho. Min.pátek jsem šel akorát vyměnit bezdušový ventil na zadním kole, neustále se podhušťovalo.

to je super ze to jazdi v pohodicke

ake LPG si tam dal namontovat? teda aspom myslim ze si sa na to chystal

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.