Květen 9, 200817 r to je super ze to jazdi v pohodickeake LPG si tam dal namontovat? teda aspom myslim ze si sa na to chystal mám to v podpisu
Květen 9, 200817 r Autor chlapi, takym to "vykecavanim" v pracovnej dobe ten kapitalizmus nevybudujeme..... uz ma nebavi lezat doma na posteli, idem na piwo, lebo nam dali povinnu dovolenku na dnes. P.S.: robko, please, vecer mi hod info o servise !
Květen 9, 200817 r chlapi, takym to "vykecavanim" v pracovnej dobe ten kapitalizmus nevybudujeme..... uz ma nebavi lezat doma na posteli, idem na piwo, lebo nam dali povinnu dovolenku na dnes. P.S.: robko, please, vecer mi hod info o servise ! to nám jako s takovým klidem na duši sděluješ že už tě dnes nebaví ležet v posteli a že jdeš na pivo ....
Květen 9, 200817 r Autor to nám jako s takovým klidem na duši sděluješ že už tě dnes nebaví ležet v posteli a že jdeš na pivo .... maskujem to ako navstevu holica, ale jedno tocene si po ceste prasknem ! holaria-hola hop !
Květen 9, 200817 r mám to v podpisu tak to som si nevsimol vidim ze drzis znacku v rodine, tartarini je asi oblubeny
Květen 9, 200817 r tak to som si nevsimol vidim ze drzis znacku v rodine, tartarini je asi oblubeny spíše mám dobré zkušenosti s mechošem a to rozhoduje
Květen 9, 200817 r maskujem to ako navstevu holica, ale jedno tocene si po ceste prasknem ! holaria-hola hop ! tak to já si ojedu hlavu strojkem, takže se na holiča vymluvit nemůžu
Květen 9, 200817 r tak to já si ojedu hlavu strojkem, takže se na holiča vymluvit nemůžu som na tom podobne, strojcek a hlava je ostrihana, colins by to mohol spravit opacne, povedat ze ide na pivo a zastavit sa cestou u holica
Květen 9, 200817 r som na tom podobne, strojcek a hlava je ostrihana, colins by to mohol spravit opacne, povedat ze ide na pivo a zastavit sa cestou u holica a ked zaplati pivo kamaratom tak ho ostriehaju aj oni , ale to bude "na plech" Upraveno Květen 9, 200817 r od Malta
Květen 9, 200817 r a ked zaplati pivo kamaratom tak ho ostriehaju aj oni , ale to bude "na plech" a mozno by mu aj knira oholili
Květen 9, 200817 r Dnes jsem absolvoval s mojí pomačkanou raketou cestu do prahy a při tankování na nejlevnější benzince ve střední evropě (opět LPG za 13,90) mi málem vypadly oči z důlků. Nechal jsem si natankovat plnou a to jsem tam musel mít kolem 5 litrů a ten blázen mi tam nacpal dalších 36 litrů. A kdybych ho nezarazil tak to tam valí ještě teď. . Dojel jsem do prahy a diodky stále ukazovali plnou nádrž( po cca 160 km )
Květen 10, 200817 r A kolik na tu nádrž ujedeš? To bych tipoval na zaseknutý multiventil,nebo u takto laciných plynů velké množství butanu, típ pádem to teče jak voda a neudělá to tlak a když je nízký tlak plynu tak multiventil nevypíná, jen z praxe, když je v cisterně tak např. 5 atm, tak by mělo čerpadlo jít tak na 10-12, pak to při plné nádrži pěkně cvakne a stojan se zastaví, když je tam jen např. 1 a trochu /1000000litrů/ vyběhané čerpadlo tak při plné nádrži je tam tak 5-6 a budík "vrčí" a někdy to ani nevypne, na to pozor, není plyn jako plyn....za takovou cenu, za tu já ji ani nenakupuju.
Květen 10, 200817 r Dnes jsem absolvoval s mojí pomačkanou raketou cestu do prahy a při tankování na nejlevnější benzince ve střední evropě (opět LPG za 13,90) mi málem vypadly oči z důlků. Nechal jsem si natankovat plnou a to jsem tam musel mít kolem 5 litrů a ten blázen mi tam nacpal dalších 36 litrů. A kdybych ho nezarazil tak to tam valí ještě teď. . Dojel jsem do prahy a diodky stále ukazovali plnou nádrž( po cca 160 km ) tentokrát byla ONO čerpačka s obsluhou? No já si tam bral 1.5. do plna a ventil mi zahrčel. Těch 5 l jsi tam asi už ani neměl.
Květen 10, 200817 r tentokrát byla ONO čerpačka s obsluhou? No já si tam bral 1.5. do plna a ventil mi zahrčel. Těch 5 l jsi tam asi už ani neměl.Na obsluhu jsem si zazvonil a ventil hrčel ale nevypl. Těch 5 litrů +- tam asi bylo a ujel jsem na to 430 km a podle odhadu ještě tak 50to pojede. A to jsem jel po dálnici 150 plnej kotel. Jinak kvalitově si myslím že plyn je dobrej, nebylo poznat žádnej pokles výkonu a jelo to na
Květen 12, 200817 r Na obsluhu jsem si zazvonil a ventil hrčel ale nevypl. Těch 5 litrů +- tam asi bylo a ujel jsem na to 430 km a podle odhadu ještě tak 50to pojede. A to jsem jel po dálnici 150 plnej kotel. Jinak kvalitově si myslím že plyn je dobrej, nebylo poznat žádnej pokles výkonu a jelo to na Já tankuji u ONA pravidelně a žádný problém nemám.Jen možná to spolu souviselo.V sobotu u ONA čerpačka LPG mimo provoz.Jinak já mám také problém.Po výměně ventilu mi neukazují diody.Asi špatně nastavené čidlo.Až vyjedu nádrž musí to opravit. Před výměnou jsem jel do prázna a najel jsem 585km!!!Nechápal jsem spotřeba okolo 6,4.Spínací teplota 35stupnů ale stejně spotřeba o půl litru menší nežli jsem měl v poslední době..Jezdím kratší vzdálenosti tak 50%. Mám 1,4mpi ELPIGAZ tak jsem byl spokojen:)))Ale....
Květen 13, 200817 r Já tankuji u ONA pravidelně a žádný problém nemám.Jen možná to spolu souviselo.V sobotu u ONA čerpačka LPG mimo provoz.Jinak já mám také problém.Po výměně ventilu mi neukazují diody.Asi špatně nastavené čidlo.Až vyjedu nádrž musí to opravit. Před výměnou jsem jel do prázna a najel jsem 585km!!!Nechápal jsem spotřeba okolo 6,4.Spínací teplota 35stupnů ale stejně spotřeba o půl litru menší nežli jsem měl v poslední době..Jezdím kratší vzdálenosti tak 50%. Mám 1,4mpi ELPIGAZ tak jsem byl spokojen:)))Ale.... To bude v poho. já mám taky elpigaz a spotřebu mám na 8 litrech . Jinak to tady nějak umřelo. pár dní tady nejsem a tady se nic neděje. Já mám autí od pondělí u doktora, nafasoval jsem 1,2 htp ve výbavě socedition(nemá to ani rádio ). To htp když s evytočí do vyšších otáček tak má zvuk jak bavorák.(ale jen zvuk )
Květen 13, 200817 r ... To htp když s evytočí do vyšších otáček tak má zvuk jak bavorák.(ale jen zvuk ) nedráždi hada bosou nohou
Květen 14, 200817 r Jen zvuk, ostatní je samozřejmě lepší jak bavorák len sa tu ukaze a uz rype kolko ti to auto budu robit? a co to bude stat taka oprava?
Květen 14, 200817 r Autor len sa tu ukaze a uz rype kolko ti to auto budu robit? a co to bude stat taka oprava? for my lovely montas : V Číne sa ušné sviečky používajú napr.: při bolestiach v ušiach, dlhotrvajúcich bolestiach hlavy, pocit tlaku v ušiach a hlave, migréna, predráženosť a stresové symptómy, ako dôsledok vegetatívnych porúch, nedostatočné prekrvenie ucha, energetické posilnenia pri nedoslýchavosti, lokálná a reflexná aktivácia látkového a lymfatického obehu, stimulácia energetického toku, celkové posilnenie imunitného systému organizmu. http://www.volny.cz/biofos/www.biofos.cz/SK/svice_sk.htm
Květen 14, 200817 r for my lovely montas : V Číne sa ušné sviečky používajú napr.: při bolestiach v ušiach, dlhotrvajúcich bolestiach hlavy, pocit tlaku v ušiach a hlave, migréna, predráženosť a stresové symptómy, ako dôsledok vegetatívnych porúch, nedostatočné prekrvenie ucha, energetické posilnenia pri nedoslýchavosti, lokálná a reflexná aktivácia látkového a lymfatického obehu, stimulácia energetického toku, celkové posilnenie imunitného systému organizmu. http://www.volny.cz/biofos/www.biofos.cz/SK/svice_sk.htm no fuj
Květen 14, 200817 r Autor no fuj co fuj ?? ked pocuje bavorak, nech si lieci usiska ! nech si strci liecive sviecky do ....
Květen 14, 200817 r co fuj ??ked pocuje bavorak, nech si lieci usiska ! nech si strci liecive sviecky do .... ale toto? ja som to teda skusal a tyzden ma hlava bolela, toto by som mu nedoprial
Květen 14, 200817 r Autor ale toto? ja som to teda skusal a tyzden ma hlava bolela, toto by som mu nedoprial nerobil si to systemom - jednym uchom dnu, druhym von ? potom ta hlava naozaj boli...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.