Květen 14, 200817 r nerobil si to systemom - jednym uchom dnu, druhym von ?potom ta hlava naozaj boli... ja som to asi nemal slukat som myslel ze sa to fajci
Květen 14, 200817 r no vytej kamarade ako auticko? ako sa ma? Autí je u doktora. Oprava snad vyjde tak, že nebudu nic doplácet a budu mít kliky v laku a opraveno stahování okna u řidiče a další karvinky(vše snad v ceně opravy). Jinak cena opravy z nových dílů 75 t kč.
Květen 14, 200817 r Autí je u doktora. Oprava snad vyjde tak, že nebudu nic doplácet a budu mít kliky v laku a opraveno stahování okna u řidiče a další karvinky(vše snad v ceně opravy). Jinak cena opravy z nových dílů 75 t kč. to je dobra palka, tak drzim palce nech ti vsetko opravia, el. stahovacky si mohol radsej vyhodit, mne by sa hodili inak uz mam folie zatial je to super, len si zvykam ze ked pozriem do spetneho tak je tam tma
Květen 14, 200817 r to je dobra palka, tak drzim palce nech ti vsetko opravia, el. stahovacky si mohol radsej vyhodit, mne by sa hodili inak uz mam folie zatial je to super, len si zvykam ze ked pozriem do spetneho tak je tam tma A kolik máš vepředu?
Květen 14, 200817 r Tak hoď foto nééééééééé umyjem, odfotim a nahodim sem inak mal si pravdu tie tmavsie su lepsie ako blede, som rad ze som sa dal ukecat
Květen 14, 200817 r umyjem, odfotim a nahodim sem inak mal si pravdu tie tmavsie su lepsie ako blede, som rad ze som sa dal ukecat JJ, mě můžeš vždycky (teda většinou ) věřit
Květen 15, 200817 r Autor umyjem, odfotim a nahodim sem inak mal si pravdu tie tmavsie su lepsie ako blede, som rad ze som sa dal ukecat cena ?
Květen 15, 200817 r cena ? daval som to robit vo firme saxo a cena 3500,- Sk za hodinku to mali hotove
Květen 15, 200817 r daval som to robit vo firme saxo a cena 3500,- Sk za hodinku to mali hotove tak to je good cena ... já myslel že je to dražší Upraveno Květen 15, 200817 r od Malta
Květen 15, 200817 r Autor tak to je good cena ... já myslel že je to dražší aj vyberali sklo ? kde ze je ta firmicka, keby nahodou gazdina chvilu nestrazila kasu....
Květen 15, 200817 r aj vyberali sklo ?kde ze je ta firmicka, keby nahodou gazdina chvilu nestrazila kasu.... cena je dobra a vyberali len skla z dveri, zadne nedavali dole tie okna mali za chvilku vonku, to islo ako na pase inak firma je v bratislave za pod. biskupicami vypadovka na dunajsku stredu, asi 200m za slovnaft pumpou
Květen 15, 200817 r aj vyberali sklo ?kde ze je ta firmicka, keby nahodou gazdina chvilu nestrazila kasu.... ved aj v tt je jedna firma, co ti to spravi za 3200 a to tie najkvalitnejsie - zaruka tusim 7 rokov, menej kvalitne aj za 2500 s dph
Květen 15, 200817 r Autor ved aj v tt je jedna firma, co ti to spravi za 3200 a to tie najkvalitnejsie - zaruka tusim 7 rokov, menej kvalitne aj za 2500 s dph kontakt ?
Květen 15, 200817 r kontakt ? no vidis, uz mas dobry napad co si das spravit, len si kup taku foliu co je odolna voci psom mne hovoril, ze na tejto mozem aj cigaretu zadusit a nic sa nestane, ale skusat to nebudem inak treba ukecat manzelku ze je to strasne potrebne a nevyhnutne to mat na aute a hlavne ze sa jej to bude pacit a potom ti na to da
Květen 15, 200817 r Autor robko : najdrahsia mi neda ine "veci", nieto este na fajnovosti do auticka, hehehe domino sestkovy: vdaka all: to sa lepi zvonka, ci zvnutra ? kam sa davaju tie atesty ? na foliu ? ci pod foliu ? sorry, som zmeteny zaciatocnik.... . Upraveno Květen 15, 200817 r od colins
Květen 15, 200817 r robko : najdrahsia mi neda ine "veci", nieto este na fajnovosti do auticka, hehehe domino sestkovy: vdaka all: to sa lepi zvonka, ci zvnutra ? kam sa davaju tie atesty ? na foliu ? ci pod foliu ? sorry, som zmeteny zaciatocnik.... Nazdar all, lepi sa zvnútra, atest ide medzi foliu a sklo. uvažujem aj ja nad foliami.
Květen 15, 200817 r to colins: nemas zac, folie sa lepia zvnutra a atesty sa davaju medzi okno a foliu... pojdem si aj ja dat k nemu, len mam dilemu neviem ci dat cierne alebo zelene, kedze v mam skla zelene tonovane a auto cierne EDIT: lukaso si ma predbehol Upraveno Květen 15, 200817 r od domino666
Květen 15, 200817 r zvnutra ?vydrzi to napor nasho psa ? sliny, pazury.... myslim ze by mohlo, ale treba davat pozor, a lepit sa to asi musi zvnutra z vonka by sa ti to skor do.....
Květen 15, 200817 r aj ja mam folie z trnavy od kristofiak. a drzia jak svina ziadne problemy robko cil si mozes na zadnych sedaniach robit co chces a nikto ta neuvidi colins. daj si folie a zenu a psa uz neodvez zbytocne jeden bude do toho kecat a druhy na to slintat a skusat zoskriabat montas ty sa takymto sposobom prepracujes k novemu autu za 75 tisic uz mas stvrtinu vymenenu malta a ty si kde ? uz v tom bulharsku ? keby chcel niekto vyskusat folie mozem ho odviezt _ lacno za povysavanie
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.