Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

nerobil si to systemom - jednym uchom dnu, druhym von ?

potom ta hlava naozaj boli...

:D

ja som to asi nemal slukat lol

som myslel ze sa to fajci :p

fuckfuckfuck:p:p:p:p:p:p
fuckfuckfuck:p:p:p:p:p:p

no vytej kamarade :palec2:

ako auticko? ako sa ma?

no vytej kamarade :palec2:

ako auticko? ako sa ma?

Autí je u doktora. Oprava snad vyjde tak, že nebudu nic doplácet a budu mít kliky v laku a opraveno stahování okna u řidiče a další karvinky(vše snad v ceně opravy). Jinak cena opravy z nových dílů 75 t kč. ;)
Autí je u doktora. Oprava snad vyjde tak, že nebudu nic doplácet a budu mít kliky v laku a opraveno stahování okna u řidiče a další karvinky(vše snad v ceně opravy). Jinak cena opravy z nových dílů 75 t kč. ;)

to je dobra palka, tak drzim palce nech ti vsetko opravia, el. stahovacky si mohol radsej vyhodit, mne by sa hodili :);)

inak uz mam folie :palec2: zatial je to super, len si zvykam ze ked pozriem do spetneho tak je tam tma :)

to je dobra palka, tak drzim palce nech ti vsetko opravia, el. stahovacky si mohol radsej vyhodit, mne by sa hodili :);)

inak uz mam folie :palec2: zatial je to super, len si zvykam ze ked pozriem do spetneho tak je tam tma :)

A kolik máš vepředu?
A kolik máš vepředu?

do predu som nedaval, ale vzadu su najtmavsie

do predu som nedaval, ale vzadu su najtmavsie
Tak hoď foto nééééééééé :p:p
Tak hoď foto nééééééééé :p:p

umyjem, odfotim a nahodim sem :palec2:

inak mal si pravdu tie tmavsie su lepsie ako blede, som rad ze som sa dal ukecat :palec2:

inak mal si pravdu tie tmavsie su lepsie ako blede, som rad ze som sa dal ukecat :palec2:

JJ, mě můžeš vždycky (teda většinou :p ) věřit lol;)
  • Autor

cena ?

cena ?

daval som to robit vo firme saxo a cena 3500,- Sk za hodinku to mali hotove

daval som to robit vo firme saxo a cena 3500,- Sk za hodinku to mali hotove

tak to je good cena ... já myslel že je to dražší

Upraveno od Malta

• Autor
tak to je good cena ... já myslel že je to dražší

aj vyberali sklo ?

kde ze je ta firmicka, keby nahodou gazdina chvilu nestrazila kasu.... :D

aj vyberali sklo ?

cena je dobra a vyberali len skla z dveri, zadne nedavali dole

tie okna mali za chvilku vonku, to islo ako na pase :)

inak firma je v bratislave za pod. biskupicami vypadovka na dunajsku stredu, asi 200m za slovnaft pumpou

aj vyberali sklo ?

ved aj v tt je jedna firma, co ti to spravi za 3200 a to tie najkvalitnejsie - zaruka tusim 7 rokov, menej kvalitne aj za 2500 s dph

• Autor
ved aj v tt je jedna firma, co ti to spravi za 3200 a to tie najkvalitnejsie - zaruka tusim 7 rokov, menej kvalitne aj za 2500 s dph

kontakt ? :rolleyes:

kontakt ? :rolleyes:

no vidis, uz mas dobry napad co si das spravit, len si kup taku foliu co je odolna voci psom :)

mne hovoril, ze na tejto mozem aj cigaretu zadusit a nic sa nestane, ale skusat to nebudem lol

inak treba ukecat manzelku ze je to strasne potrebne a nevyhnutne to mat na aute a hlavne ze sa jej to bude pacit a potom ti na to da :palec2:

• Autor

robko : najdrahsia mi neda ine "veci", nieto este na fajnovosti do auticka, hehehe

domino sestkovy: vdaka

all: to sa lepi zvonka, ci zvnutra ? kam sa davaju tie atesty ? na foliu ? ci pod foliu ? sorry, som zmeteny zaciatocnik....

.

post-27-1210849844_thumb.jpg

Upraveno od colins

robko : najdrahsia mi neda ine "veci", nieto este na fajnovosti do auticka, hehehe

domino sestkovy: vdaka

all: to sa lepi zvonka, ci zvnutra ? kam sa davaju tie atesty ? na foliu ? ci pod foliu ? sorry, som zmeteny zaciatocnik....

Nazdar all,

lepi sa zvnútra, atest ide medzi foliu a sklo.

uvažujem aj ja nad foliami.

to colins: nemas zac, folie sa lepia zvnutra a atesty sa davaju medzi okno a foliu...

pojdem si aj ja dat k nemu, len mam dilemu neviem ci dat cierne alebo zelene, kedze v mam skla zelene tonovane a auto cierne :help:

EDIT:

lukaso si ma predbehol ;)

Upraveno od domino666

• Autor

zvnutra ?

vydrzi to napor nasho psa ?

sliny, pazury....

:D:D:D

zvnutra ?

vydrzi to napor nasho psa ?

sliny, pazury....

:D:D:D

myslim ze by mohlo, ale treba davat pozor, a lepit sa to asi musi zvnutra z vonka by sa ti to skor do.....

aj ja mam folie z trnavy od kristofiak. a drzia jak svina ziadne problemy

robko cil si mozes na zadnych sedaniach robit co chces a nikto ta neuvidi :palec2:

colins. daj si folie a zenu a psa uz neodvez zbytocne jeden bude do toho kecat a druhy na to slintat a skusat zoskriabat :palec2:

montas ty sa takymto sposobom prepracujes k novemu autu za 75 tisic uz mas stvrtinu vymenenu :p

malta a ty si kde ? uz v tom bulharsku ?

keby chcel niekto vyskusat folie mozem ho odviezt _ lacno za povysavanie :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.