Květen 15, 200817 r aj ja mam folie z trnavy od kristofiak. a drzia jak svina ziadne problemyrobko cil si mozes na zadnych sedaniach robit co chces a nikto ta neuvidi colins. daj si folie a zenu a psa uz neodvez zbytocne jeden bude do toho kecat a druhy na to slintat a skusat zoskriabat montas ty sa takymto sposobom prepracujes k novemu autu za 75 tisic uz mas stvrtinu vymenenu malta a ty si kde ? uz v tom bulharsku ? keby chcel niekto vyskusat folie mozem ho odviezt _ lacno za povysavanie Vole
Květen 15, 200817 r Vole no povedz, pravda nas zas vsetkych sikovne vystihol, jemu staci jeden prispevok za tyzden a obkecia vsetko aky je toto sikovny chalanisko
Květen 15, 200817 r no povedz, pravda nas zas vsetkych sikovne vystihol, jemu staci jeden prispevok za tyzden a obkecia vsetko aky je toto sikovny chalanisko Asi ho brzo začnu hodnotit já
Květen 15, 200817 r chlapci s chuti do mne. ja toho teraz moc nestiham o 2 som z prace napapam sa dam si kavicku pri nete a hajde na ryby . aj teraz uz som zbalil a idem prehnat fobiu do terenu nech si zvyka aj na horsie nie len na asfalt. ozaj sa mi zacala kurvit voda dneska asi je termostat v prdeli ale do soboty to asi vydrzi a ked nie tak smola. som to vcera podusil do kopca a potom rucicka sup do cerveneho ale ked nepiskalo tak som to nepokladal za akutne a potom pozeram a malo vody v nadrzke tak som dolial a dnes sa to zopakovalo doliat bolo treba asi 7 dcl. kde je problem ?
Květen 15, 200817 r chlapci s chuti do mne. ja toho teraz moc nestiham o 2 som z prace napapam sa dam si kavicku pri nete a hajde na ryby . aj teraz uz som zbalil a idem prehnat fobiu do terenu nech si zvyka aj na horsie nie len na asfalt.ozaj sa mi zacala kurvit voda dneska asi je termostat v prdeli ale do soboty to asi vydrzi a ked nie tak smola. som to vcera podusil do kopca a potom rucicka sup do cerveneho ale ked nepiskalo tak som to nepokladal za akutne a potom pozeram a malo vody v nadrzke tak som dolial a dnes sa to zopakovalo doliat bolo treba asi 7 dcl. kde je problem ? A nemáš mastnotu v nádržce? Nebo bílou pěnu u hrdla nalévaní oleje? Já bych to viděl na netěsnou hlavu a přisávání vody do oleje.
Květen 15, 200817 r ne toto je ok to som pozeral taketo malickosti by mi neusli. normalne som presiel 350km bez problemu voda v pohode a zrazu teplomer na cervenom. a ked som chvilu pockal tak zacal piskat musel som mu doliat vodu a potom zase klud. ani pod autom nic nie je natecene. ale mam podozrenie na termostat lebo rano sa kurevsky dlho ohrievala. uvidime ! mozno sa zlomil a blokuje hladky prietok vody a tym je obeh spomaleny !
Květen 15, 200817 r tak par foteciek s foliami a ciernymi stlpikmi Máš to moc pěkný. Na těch sloupkách máš co? Možná bych dal ještě i ty přední . Prej to vypadá líp
Květen 15, 200817 r Máš to moc pěkný. Na těch sloupkách máš co? Možná bych dal ještě i ty přední . Prej to vypadá líp dik na stlpiky som zohnal reklamnu foliu, ktora sa dava na auta, mala by nieco vydrzat ale uvidime bola to strasna robota kym som to nalepil predne nebudem robit, podla mna by musel byt tvar troska iny aby to sedelo
Květen 15, 200817 r dik na stlpiky som zohnal reklamnu foliu, ktora sa dava na auta, mala by nieco vydrzat ale uvidime bola to strasna robota kym som to nalepil predne nebudem robit, podla mna by musel byt tvar troska iny aby to sedelo Já myslel přední okna a fólie
Květen 15, 200817 r Já myslel přední okna a fólie jaaaaj, no keby som mal moznost, tak ich dam spravit v cechach lebo tu mi na to nedaju katicku, mozno casom aj to bude bolo by to krajsie
Květen 15, 200817 r jaaaaj, no keby som mal moznost, tak ich dam spravit v cechach lebo tu mi na to nedaju katicku, mozno casom aj to bude bolo by to krajsie Tak přijeď a já ti to domluvím
Květen 15, 200817 r Tak přijeď a já ti to domluvím ty mas karticku aj na predne okna, vsak? u nas sa to nerobi, co je skoda
Květen 15, 200817 r ty mas karticku aj na predne okna, vsak?u nas sa to nerobi, co je skoda jj, kartičku i na předek včetně překladu do 4 světových jazyků (Angl., franc.,rušťina a němčina).
Květen 15, 200817 r jj, kartičku i na předek včetně překladu do 4 světových jazyků (Angl., franc.,rušťina a němčina). mozno niekedy aj ja dam na predok spravit sledujem ze mas novy obrazok , teda mas to pekne zobrate to auticko
Květen 15, 200817 r mozno niekedy aj ja dam na predok spravitsledujem ze mas novy obrazok , teda mas to pekne zobrate to auticko nemám, f.andrys mi psal, že je už v karosárně a prej to vypadá dobře. tak snad koncem příštího týdne bude hotovo. Zítra blejsknu to žihadlo (1,2 htp )co mám teď zapůjčený.
Květen 16, 200817 r nemám, f.andrys mi psal, že je už v karosárně a prej to vypadá dobře. tak snad koncem příštího týdne bude hotovo. Zítra blejsknu to žihadlo (1,2 htp )co mám teď zapůjčený. jasneee, ukaz nam ho, som zvedavy co poziciavaju
Květen 16, 200817 r malta a ty si kde ? uz v tom bulharsku ? ještě ne, ale už se neskonale těším a duševně připravuji (už jen 2 měsíce )
Květen 16, 200817 r to robko a montas: na slovensku a rakusku fakt nemozes mat folie na prednych bocnych oknach, zoberu ti technicak a znacky a daju ti ich odlepit, ked potom prides na stk a daju ti papier, ze tam folie nemas, tak ti potom technicak vratia. takto to je, neuznavaju ziadne karticky, jednoducho nic. akurat teraz som bol v pondelok na policii a rozpravali sa o tom.
Květen 16, 200817 r to robko a montas:na slovensku a rakusku fakt nemozes mat folie na prednych bocnych oknach, zoberu ti technicak a znacky a daju ti ich odlepit, ked potom prides na stk a daju ti papier, ze tam folie nemas, tak ti potom technicak vratia. takto to je, neuznavaju ziadne karticky, jednoducho nic. akurat teraz som bol v pondelok na policii a rozpravali sa o tom. to si ma moc nepotesil, vyzeralo by to lepsie ale co uz, staci to aj takto
Květen 16, 200817 r Autor to robko a montas:na slovensku a rakusku fakt nemozes mat folie na prednych bocnych oknach, zoberu ti technicak a znacky a daju ti ich odlepit, ked potom prides na stk a daju ti papier, ze tam folie nemas, tak ti potom technicak vratia. takto to je, neuznavaju ziadne karticky, jednoducho nic. akurat teraz som bol v pondelok na policii a rozpravali sa o tom. skoda.... :-(
Květen 16, 200817 r to robko a montas:na slovensku a rakusku fakt nemozes mat folie na prednych bocnych oknach, zoberu ti technicak a znacky a daju ti ich odlepit, ked potom prides na stk a daju ti papier, ze tam folie nemas, tak ti potom technicak vratia. takto to je, neuznavaju ziadne karticky, jednoducho nic. akurat teraz som bol v pondelok na policii a rozpravali sa o tom. Na okně mám štítkys normou EU a můžou mi políbit prd..... . Pokud splňuješ a máš platnou STK v tvé zemi( jsme část EU) tak tě nemůžou omezovat. Něco jiného jepovinnost míst reflexní vestu, hasičák atd. , ale pokud máš vozidlo dle EU tak tě nemůže rakušák šikanovat za předpisové fólie
Květen 16, 200817 r v eu sice sme, ale to neznamena ze vsetky normy, predpisy a zakony platia vsade. kazda krajina ma vlastne, eu normy su len na odporucanie, toto iste plati aj v inych odvetviach nielen v doprave. ako cudzincovi ti pokutu nedaju to je pravda, nam je ta karticka vsak nanic, kedze na sk ziadna firma nedostala povolenie lepit folie dopredu, tj auto nie je sposobile na premavku - preto u nas beru tp a znacky. a kvoli tomuto http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=774308 som bol v pondelok na policii, u mna teda skoncili Upraveno Květen 16, 200817 r od domino666
Květen 16, 200817 r v eu sice sme, ale to neznamena ze vsetky normy, predpisy a zakony platia vsade. kazda krajina ma vlastne, eu normy su len na odporucanie, toto iste plati aj v inych odvetviach nielen v doprave. ako cudzincovi ti pokutu nedaju to je pravda, nam je ta karticka vsak nanic, kedze na sk ziadna firma nedostala povolenie lepit folie dopredu, tj auto nie je sposobile na premavku - preto u nas beru tp a znacky.a kvoli tomuto http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=774308 som bol v pondelok na policii, u mna teda skoncili jj, já to taky tak myslel. pokud je vozidlo přihlášeno v dané zemi a je schváleno pro provoz v dané zemia jsou na něm provedeny schválenéa povolené úpravy tak mi může Rakušák tak akorát..... Je blbé, že u vás to není povolené. My máme vepředu alespoň těch 30 %. Sice to není moc, ale aspoň něco. Kolegu loni zatkli Chorvati na 2 hodiny, protože měl vzadu na autě MPZ Itálie a oni si mysleli že je kradené. Nedokázali pochopit, že má manželku italku a porto má na autě CZ i I.
Květen 16, 200817 r nechcem vam kazit naladu ale dnes som narychlo v novom case cital ze od 1,jula - cervence. ma cena lpg ako alternativneho paliva klesnus na slovensku na 16.90 ! a to je pre mna lepsia sprava ako ze moze ist malta na dovolenku sorry malta isto aj tvoja dovolenka ma tesi a ak budes potrebovat osobne ti podpisem dovolenkovy listok
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.