Luke288 Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 někde jsem četl jakou proceduru absolvovat, ale už si nepamatuju, kdo nebo jaká firma to zprostředkovává. jde mi o lustraci jetýho vozidla kvůli jistotě čistýho původu. jde o OII z Itálie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 někde jsem četl jakou proceduru absolvovat, ale už si nepamatuju, kdo nebo jaká firma to zprostředkovává. jde mi o lustraci jetýho vozidla kvůli jistotě čistýho původu. jde o OII z Itálie. Luke, na webu je tohle info: Prověření - lustrace prodávaných vozidel dělají společnosti Cebia a CarDetek. Zkus juknout na jejich weby.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2008 šlo mi o tu Cebii jen jsem si nemohl vzpomenout. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 někde jsem četl jakou proceduru absolvovat, ale už si nepamatuju, kdo nebo jaká firma to zprostředkovává. jde mi o lustraci jetýho vozidla kvůli jistotě čistýho původu. jde o OII z Itálie. S jakým motorem ji máš vyhlídnutou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 29. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2008 to není pro mě, je to auto co dotáh známej. 2.0TDI, 25tis km najeto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.