maco66612 Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Chcem sa spýtať, niekde som tu čítal že v autolakoch mi namiešajú lak do spreja podla čísla laku auta, tak by ma zaujímalo kedže sa tomu nerozumiem ako je to s metalízou. Keby som potreboval striebornú metalízu, či mi tju namiešajú a či to bude velký viditelný rozdiel ked ho použijem naapr na blatníky. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Pokusit sa o to mozu. Ale nikdy nebude farba zo spreju taka, ako ked ju lakirnik nastrieka z pistole... Radsej by som to nechal na profika jak by som to mal A ked aj oderky dostreknes, budes tam mat cmuhy... Ja som mal poskrabanu strechu a musela ist cela nanovo (a neboli to nejak extra oderky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Pokusit sa o to mozu. Ale nikdy nebude farba zo spreju taka, ako ked ju lakirnik nastrieka z pistole... Radsej by som to nechal na profika jak by som to mal A ked aj oderky dostreknes, budes tam mat cmuhy... Ja som mal poskrabanu strechu a musela ist cela nanovo (a neboli to nejak extra oderky) metalízu ti taky do spreje namíchají, ale nech si to raději stříknout v lakovně, bude to vypadat lépe. Pokud ti ale nezáleží na kvalitě, tak to klidně stříkni, ale bude to šeredné, blatník už je velká plocha. Jinak pak ještě musíš dát bezbarvý lak jinak se prodávají již namíchané laky, třeba MOTIP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maco66612 Vloženo 8. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Diki za info.... A neviete mi poradit ako sa postarat o podbehy, podvozok a blatniky aby som zabranil prehrdzaveniu? Neake pripravky a postupy co a ako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 Diki za info.... A neviete mi poradit ako sa postarat o podbehy, podvozok a blatniky aby som zabranil prehrdzaveniu? Neake pripravky a postupy co a ako dej to nějakýmu maníkovi do dílny, ať ti vystříká dutiny a šoupni tam plastový podběhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.