Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chcem sa spýtať, niekde som tu čítal že v autolakoch mi namiešajú lak do spreja podla čísla laku auta, tak by ma zaujímalo kedže sa tomu nerozumiem ako je to s metalízou. Keby som potreboval striebornú metalízu, či mi tju namiešajú a či to bude velký viditelný rozdiel ked ho použijem naapr na blatníky. Ďakujem

Pokusit sa o to mozu. Ale nikdy nebude farba zo spreju taka, ako ked ju lakirnik nastrieka z pistole... Radsej by som to nechal na profika jak by som to mal :prc:

A ked aj oderky dostreknes, budes tam mat cmuhy... Ja som mal poskrabanu strechu a musela ist cela nanovo (a neboli to nejak extra oderky)

Pokusit sa o to mozu. Ale nikdy nebude farba zo spreju taka, ako ked ju lakirnik nastrieka z pistole... Radsej by som to nechal na profika jak by som to mal :prc:

A ked aj oderky dostreknes, budes tam mat cmuhy... Ja som mal poskrabanu strechu a musela ist cela nanovo (a neboli to nejak extra oderky)

metalízu ti taky do spreje namíchají, ale nech si to raději stříknout v lakovně, bude to vypadat lépe. Pokud ti ale nezáleží na kvalitě, tak to klidně stříkni, ale bude to šeredné, blatník už je velká plocha. Jinak pak ještě musíš dát bezbarvý lak

jinak se prodávají již namíchané laky, třeba MOTIP

• Autor

Diki za info.... A neviete mi poradit ako sa postarat o podbehy, podvozok a blatniky aby som zabranil prehrdzaveniu? Neake pripravky a postupy co a ako

Diki za info.... A neviete mi poradit ako sa postarat o podbehy, podvozok a blatniky aby som zabranil prehrdzaveniu? Neake pripravky a postupy co a ako

dej to nějakýmu maníkovi do dílny, ať ti vystříká dutiny a šoupni tam plastový podběhy

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.