tlumenak Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Jaký olej (výrobce) používáte pro prodloužený interval na 1,9 PD? A taky jaká je cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PutiN Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Akurat idem kupovat Valvoline Synpower XL III 5w-30 ,liter cca 350 sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 ten tam mám, je v pohodě, řekl bych že lepší než Castrol LL3:) Ale přecházím na klasiku na 15tkm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlumenak Vloženo 8. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 (editace) Osobně mně připadají motory PD na oleji 5W40 tišší, ale hlavně 15tkm intervalem prodložíš určitě životnost motoru než LL3. Ale jestli to najedeš za 3měsíce, tak bych nechal LL Editováno: 15. Prosinec 2009, autor: Olin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlumenak Vloženo 10. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 hmmm,tak to zkusim,ale nevim co ta polosyntetika udělá s motorem.mám najeto 66 000.tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 (editace) nejde o polo ale o plnou, jen se nejedná o LL. Já to chci taky vyměnit a nedávat LL. Sice toho najezdím relativně dost, ale ta hlučnost na LL je děsná, navíc by jsi správně stejně měl po 15t měnít olejový filtr, i když máš LL Editováno: 15. Prosinec 2009, autor: Olin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 taky budu letos měnit olej a taky tam rozhodně nedám long life byť tam teď je.Půjdu na klasiku,jen ještě nevím značku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 (editace) jj, jde o plnou syntetiku, mělo by to být tišší s tou normo 5W40, je hustší. Ale když jsme u toho kámoš jezdí na polosyntetiku už 300 000 km a vačky, jak nové, teď jsme měli schválně shozené víko. Jinak na ni přešel u 160 000 km a říkal, že to byla neskuzečná změna, že mu to duní daleko míň. Jinak já jdu do Valvoline, ne Castrol. Kdo tady má ještě osobní zkušenost s utišením motoru při přechodu na jiný typ oleje????? Editováno: 11. Únor 2008, autor: TomasH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decimus Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Přesně tak, jen né long life. Vyfotím vačku a hydra ať posoudíte. Děs !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trolko Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 1,9 TDi 96 kW => Castrol Edge 505.01 , tot to co ja lejem, 15 tisic mam tak do 4 mesiacoch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 tak a je to tu... olej coskoro na vymenu a ja neviem ci dat Castrol EDGE alebo Shell Longlife ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Sebri ja daval Mobil a supr,ale z tech co si napsal bych dal urcite Shell.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 no ja ich mam free... aj jeden aj druhy... uz len sa rozhodnut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 No ja davam do Supa Mobil ale predtim shell a do audi taky shell..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 ja tam mam teraz Castrol EDGE... tak rozmyslam ci v nom nebudem pokracovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Tak jestli vyhovuje,tak neni duvod menit .....nebo snad jo ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 niekto zase hovori ze motor je s Castrolom hlucnejsi... tak neviem... prave preto sa pytam... ked by to tak bolo, isiel by som radsej do toho Shell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Tak dej shell a mas to,aspon budes vedet jestli rikaj lidi pravdu ve Skode davaj taky shell....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 V dnešní době jsou všechny oleje vlastně syntetické, označení syntetika-polosyntetika je až na vyjímky mimo. Já používal delší dobu Castrol SLX LL II 0W-30 pak Professional Powerflow LL III 5W-30 5L 1620,- Kč nemyslím, že Castrol je hlučnější než jiné oleje.. Přešel jsem na Kuttenkeuler - Strikersyn 3 5W-30 5L za 1 333,- Kč olej má výborné parametry a motor hlučnější není.. Já měním olej po dvou letech, kdy najedu necelých 30tis km... Olejový filtr měním pouze s výměnou oleje a bez problémů. Cenová relace tedy dnes 1333,-Kč olej + 130,-Kč filtr jednou za dva roky............... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 a jak je to s výměnou oleje u 2tdi? má ten filtr pev částic,musí se používat nějakej speciální olej,nebo stačí zase klasická plná syntetika?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 (editace) Slovo klasická syntetika je trošku nekonkrétní... Pro filtr pevných částic jsou vhodné například tyto: http://www.superoleje.cz/index.php?main_pa...products_id=756 http://www.olejspol.cz/castrol-zbozi-detai...-151!zpet=4 http://www.autooleje.cz/detail/id/31/ info ( http://www.kuttenkeuler.de/KkWeb/WebObject...ubr?prd=1000157 ) A nebo jakýkoliv jiné značky, avšak stejných parametrů... výjma snad olejů z Číny a podobně... Editováno: 15. Prosinec 2009, autor: Olin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 (editace) Našel jsem tento e-obchod, cena long life je vynikající + doprava a dárek dle výběru zdarma... http://www.olejspol.cz/castrol-zbozi-detai...nus-zdarma-434/ Editováno: 1. Únor 2009, autor: seler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Phate Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 (editace) Díky za link. Asi půjdu do 5W-40 Castrol EDGE TurboDiesel: http://www.olejspol.cz/castrol-zbozi-detai...el-5-litru-439/ 1,9TDI, 96kW, dobrá volba? Doteď jsem tam měl OMV Bixxol C3 5W-30. Editováno: 23. Říjen 2009, autor: Phate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 (editace) 1,9TDI, 96kW, dobrá volba? Doteď jsem tam měl OMV Bixxol C3 5W-30. Tahle diskuse je o long life... Ten olej co jsi vybral je pro 15000km nebo jeden rok... Pokud ho chceš na krátký interval, ano je to dobrý olej.. Editováno: 15. Prosinec 2009, autor: Olin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.