Octavius84 Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Ahojte kluci, mam takovou prosbu. Nemate nekdo pobliz nejakej vrakac??? A co jde: shanim intercooler z VW Sharan TDI. A tady u nas nic neni, a s moji pracovni dobou se momentalne nikam nedostanu.... Tak kdyby si na me nekdo nekdy vzpomnel byl bych velmi vdecen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Tady u nas sou hned 3 u sebe. Takze by nebyl problem ale dostanu se tam az o weeku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 mam takovy dojem ze tu nekde an foru je spcialni sekce nebo tema na vrakoviste.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 12. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Ja vim, ale ta sekce se jen mota okolo toho kde jake je, ja to psal zde s tim, ze sem doufal ze si toho nekdo vsimne, a treba az tam pojede, tak se mi zepta... Jako prosbu o pomoc pri ceste. To vim, ze ve Vrsovicich je, ale jaksi momentalne nemam cas se nikam dostat...Tak proto zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KALISKA Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Neví někdo jestli je vrakáč okolo Č.Budějovic??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Neví někdo jestli je vrakáč okolo Č.Budějovic??? tady nejlépe pokračovat v rozsáhlém téma http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...t=0&start=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Ja vim, ale ta sekce se jen mota okolo toho kde jake je, ja to psal zde s tim, ze sem doufal ze si toho nekdo vsimne, a treba az tam pojede, tak se mi zepta... Jako prosbu o pomoc pri ceste. To vim, ze ve Vrsovicich je, ale jaksi momentalne nemam cas se nikam dostat...Tak proto zde Dnes jsem byl ve Vršovicích, ten inerkolík na Shárku tam momentálně není. Aspoň mi to tvrdil Žeňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Neví někdo jestli je vrakáč okolo Č.Budějovic??? údajně na Hosíně,ale ještě jsem tam nebyl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 13. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Dnes jsem byl ve Vršovicích, ten inerkolík na Shárku tam momentálně není. Aspoň mi to tvrdil Žeňa Dekuji Palo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 údajně na Hosíně,ale ještě jsem tam nebyl! Dík je to přesně na kopci u cihelny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 byl jsem v PL s kamarádem co kupoval předek na GIV tak jsem se připtal, intercooler Sharan 450zl a ještě jsou 2 typy co me ukazoval za cooler GIV TDi bez čidla 350zl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 17. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Hm, tak to dik... To jsou mi novinky,na ACI nabizeji jen jeden na TDI a nepisou na jaky. Kolik je to v prepoctu tech 450zlt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Hm, tak to dik... To jsou mi novinky,na ACI nabizeji jen jeden na TDI a nepisou na jaky. Kolik je to v prepoctu tech 450zlt? cca 3200,- (prý jeden je s čidlem a druhý možno bez díry na čidlo ) např ten na GIV se pohyboval od 2300 - 2800,- jak u koho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.