rolbař Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 njn to jsou ty lidi kolem 30-ti co maj prachy a rozum a pěkny auta, a pak jsou tady lidi jako já (21) co nemaj prachy ale maj rozum a tak maj seriovky, a pak jsou tady lidi 20 a méně co nemaj prachy a nemaj rozum a maji z auta tuzing ještě ti tam chybí varianta, co mají peníze i rozum pročpak jsi ji vynechal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny55 Vloženo 5. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 njn to jsou ty lidi kolem 30-ti co maj prachy a rozum a pěkny auta, a pak jsou tady lidi jako já (21) co nemaj prachy ale maj rozum a tak maj seriovky, a pak jsou tady lidi 20 a méně co nemaj prachy a nemaj rozum a maji z auta tuzing No tak zase jako opatrně ...neznamená že mi bude dvacet tenhle rok, že jsem nějaký prase, který si koupí tuny věci od milotecu, karbonový mracitka, masky, zrcatka...atd. Myslim, že jsou tu i slušní mladí lidi. Jen chci hájit aspoň tu malou mladší no tuzing generaci.... nebo se snad pletu ? žadné extrémní změny, ale kdo se vyzná pozná http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...25&start=25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 njn to jsou ty lidi kolem 30-ti co maj prachy a rozum a pěkny auta, a pak jsou tady lidi jako já (21) co nemaj prachy ale maj rozum a tak maj seriovky, a pak jsou tady lidi 20 a méně co nemaj prachy a nemaj rozum a maji z auta tuzing Tak jestli mám prachy nevím (mě stačí rozum mám určitě (už a mám také jen "seriovku" jak píšeš. Je to prosté, život mě naučil, že většinou v jednoduchosti je krása (!) A to platí i v autech. Kolikrát když vidím kluky, co pěkné auto často doslova sprzní, je mi líto ne těch kluků, ale těch aut.. Nemám nic proti tuningu (abych tu nebyl na pranýři ale všeho příliš škodí. Musí toho být zkrátka tak akorát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 to nejde takhle sortovat, tuzing může mít i 50 letej s druhou mízou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny55 Vloženo 5. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 (editace) to nejde takhle sortovat, tuzing může mít i 50 letej s druhou mízou přesně tak...není to o věku, ale o rozumu přesně proto jsem tohle založil, pro zajímavost a pak jestli se ukáže nějakej ten pytel kam hold někdo spadne nebo spíše bude hozen ... což je, ale nefér Editováno: 5. Březen 2008, autor: Johny55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 (editace) No tak zase jako opatrně ...neznamená že mi bude dvacet tenhle rok, že jsem nějaký prase, který si koupí tuny věci od milotecu, karbonový mracitka, masky, zrcatka...atd. Myslim, že jsou tu i slušní mladí lidi. Jen chci hájit aspoň tu malou mladší no tuzing generaci.... nebo se snad pletu ? žadné extrémní změny, ale kdo se vyzná pozná http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...25&start=25 šak v pořádku, tak to jsme asi na tom tak nějak stejně Editováno: 5. Březen 2008, autor: pointfrost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny55 Vloženo 5. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 šak v pořádku, tak to jsme asi na tom tak nějak stejně Tak to je dobře Vše se dá ujasnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 už jsme třetí :angry: :angry: :angry: :angry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 a taky tu chybí kategorie mladej co mu auto koupili rodiče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Asi nemúžu hlasovat víckrát, že??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Asi nemúžu hlasovat víckrát, že??? Co si měl narozky a dnes patříš do jíné kategorie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Koukám, že nás "starejch" bardů tady moc není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novinář Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Koukám, že nás "starejch" bardů tady moc není. Je nás přesně jako těch mladejch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny55 Vloženo 7. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Je nás přesně jako těch mladejch. protiklady se přitahují :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matesTDI Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 31-35 nejsilnejsi kategorie jo kdo šetřil na oktávečku tak je to asi tak v 35ti tak akorát - s průměrným platem od zaměstnavatele :-) já taky tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 jo kdo šetřil na oktávečku tak je to asi tak v 35ti tak akorát - s průměrným platem od zaměstnavatele :-)já taky tak Hm kdybych měl šetřit s mým průměrným platem na octavii tak se nenašetřím:(Ale jo jo celkem to jde jinak je mi 19:)A student už nejsem:)Dělám zde Motorest U Hrachů:)Pokuď nikdo nezná napište dám info:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Tak co starouškové )) ať žijou mladší dvaceti! (ale už ne moc dlouho:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novinář Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Tak co starouškové ))ať žijou mladší dvaceti! (ale už ne moc dlouho:)) Neříkej nám starouškové, my Vám taky neříkáme "cucáci". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny55 Vloženo 24. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Neříkej nám starouškové, my Vám taky neříkáme "cucáci". všichni jsou si rovni když nekoukáme na KW a HP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Mládí vpřed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 ja sem v nejlepsim veku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 ja sem v nejlepsim veku Ja tady podle te ankety v tom nejpocetnejsim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 to ja sice ne ale je nejlepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 to ja sice ne ale je nejlepsi Ta nejpocetnejsi ze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Koukám samej starouš tady. Tak já jdu zase o dům dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.