Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

njn to jsou ty lidi kolem 30-ti co maj prachy a rozum a pěkny auta, a pak jsou tady lidi jako já (21) co nemaj prachy ale maj rozum a tak maj seriovky, a pak jsou tady lidi 20 a méně co nemaj prachy a nemaj rozum a maji z auta tuzing :)

ještě ti tam chybí varianta, co mají peníze i rozum lol

pročpak jsi ji vynechal ? lol:D

• Autor
njn to jsou ty lidi kolem 30-ti co maj prachy a rozum a pěkny auta, a pak jsou tady lidi jako já (21) co nemaj prachy ale maj rozum a tak maj seriovky, a pak jsou tady lidi 20 a méně co nemaj prachy a nemaj rozum a maji z auta tuzing :)

No tak zase jako opatrně :mellow: ...neznamená že mi bude dvacet tenhle rok, že jsem nějaký prase, který si koupí tuny věci od milotecu, karbonový mracitka, masky, zrcatka...atd. Myslim, že jsou tu i slušní mladí lidi. Jen chci hájit aspoň tu malou mladší no tuzing generaci.... nebo se snad pletu ? žadné extrémní změny, ale kdo se vyzná pozná http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...25&start=25 :unsure:

Tak jestli mám prachy nevím (mě stačí :) rozum mám určitě (už :) a mám také jen "seriovku" jak píšeš. Je to prosté, život mě naučil, že většinou v jednoduchosti je krása (!) A to platí i v autech. Kolikrát když vidím kluky, co pěkné auto často doslova sprzní, je mi líto ne těch kluků, ale těch aut.. Nemám nic proti tuningu (abych tu nebyl na pranýři :) ale všeho příliš škodí. Musí toho být zkrátka tak akorát :palec2:

to nejde takhle sortovat, tuzing může mít i 50 letej s druhou mízou lol

• Autor
to nejde takhle sortovat, tuzing může mít i 50 letej s druhou mízou lol
přesně tak...není to o věku, ale o rozumu :) přesně proto jsem tohle založil, pro zajímavost a pak jestli se ukáže nějakej ten pytel kam hold někdo spadne nebo spíše bude hozen :sleep: ... což je, ale nefér ;)

Upraveno od Johny55

No tak zase jako opatrně :mellow: ...neznamená že mi bude dvacet tenhle rok, že jsem nějaký prase, který si koupí tuny věci od milotecu, karbonový mracitka, masky, zrcatka...atd. Myslim, že jsou tu i slušní mladí lidi. Jen chci hájit aspoň tu malou mladší no tuzing generaci.... nebo se snad pletu ? žadné extrémní změny, ale kdo se vyzná pozná http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...25&start=25 :unsure:

šak v pořádku, tak to jsme asi na tom tak nějak stejně :palec2:

Upraveno od pointfrost

• Autor
šak v pořádku, tak to jsme asi na tom tak nějak stejně :palec2:

Tak to je dobře :palec2: Vše se dá ujasnit :)

už jsme třetí :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

a taky tu chybí kategorie mladej co mu auto koupili rodiče ;)

Asi nemúžu hlasovat víckrát, že???

Asi nemúžu hlasovat víckrát, že???

Co si měl narozky a dnes patříš do jíné kategorie? lol

Koukám, že nás "starejch" bardů tady moc není. ;)

Koukám, že nás "starejch" bardů tady moc není. ;)

Je nás přesně jako těch mladejch. :palec2:

• Autor
Je nás přesně jako těch mladejch. :palec2:
protiklady se přitahují :D :D :D
31-35 nejsilnejsi kategorie lol

jo kdo šetřil na oktávečku tak je to asi tak v 35ti tak akorát - s průměrným platem od zaměstnavatele :-)

já taky tak

• 2 týdny později...
jo kdo šetřil na oktávečku tak je to asi tak v 35ti tak akorát - s průměrným platem od zaměstnavatele :-)

já taky tak

Hm kdybych měl šetřit s mým průměrným platem na octavii tak se nenašetřím:(Ale jo jo celkem to jde jinak je mi 19:)A student už nejsem:)Dělám zde Motorest U Hrachů:)Pokuď nikdo nezná napište dám info:)

Tak co starouškové :)))

ať žijou mladší dvaceti! (ale už ne moc dlouho:))

Tak co starouškové :)))

ať žijou mladší dvaceti! (ale už ne moc dlouho:))

Neříkej nám starouškové, my Vám taky neříkáme "cucáci". :):):feve:

• Autor
Neříkej nám starouškové, my Vám taky neříkáme "cucáci". :):):feve:

všichni jsou si rovni -_- když nekoukáme na KW a HP :kuk:

Mládí vpřed :rock::punk:

ja sem v nejlepsim veku :D

ja sem v nejlepsim veku :D

Ja tady podle te ankety v tom nejpocetnejsim ;)

to ja sice ne ale je nejlepsi :)

to ja sice ne ale je nejlepsi :)

Ta nejpocetnejsi ze ;) ?

Koukám samej starouš tady. Tak já jdu zase o dům dál :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.