vittorio Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 ta moje je nejlepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novinář Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 ja sem v nejlepsim veku To já taky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 jsem Husákovo dítě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Tak prihodim take neco... Je mi 19. Takze nas 19nactiletych je tu se mnou 8:-) jinak se mi tu moc libi a rad sem chodim pro info a pro nejake rady.Hezke poledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novinář Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Koukám samej starouš tady. Tak já jdu zase o dům dál Tak jsme na tom všichni stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 27 az 30 jsem se vesel a stale vedeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 já 27 - 30 nejsilnější skupina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.