Přejít na obsah

Overenie vozidla (kradez,akakolvek tarcha) CR & SK

Doporučené příspěvky

Vloženo

Caute,

planujem si kupit O2 a zaujimalo by ma ci niekto poznate sposob ako si ju overit. Napr. ci auto nebolo

kradnute alebo ci na vozidle nie je nejaka financna tarcha(nedoplateny leasing alebo firma v knokurze).

Kamos videl na TV JOJ, ze je mozne si na nejakej stranke overit auto pomocou VIN cisla.

Dakujem !

Vloženo
Caute,

planujem si kupit O2 a zaujimalo by ma ci niekto poznate sposob ako si ju overit. Napr. ci auto nebolo

kradnute alebo ci na vozidle nie je nejaka financna tarcha(nedoplateny leasing alebo firma v knokurze).

Kamos videl na TV JOJ, ze je mozne si na nejakej stranke overit auto pomocou VIN cisla.

Dakujem !

Na stránkách www.mvcr.cz je ověřování podle VIN, ale je to jen na krádeže. Leasing atd. by sis nejspíš musel enchat ověřit u nějaké frimy co to dělá.

Vloženo
Na stránkách www.mvcr.cz je ověřování podle VIN, ale je to jen na krádeže. Leasing atd. by sis nejspíš musel enchat ověřit u nějaké frimy co to dělá.

cau.riesil som nedavno podobny problem a nakoniec som sa obratil na znameho v PZ a vylustroval ho nakomplet.maju zaznam aj ak je na auto uvalena tarcha alebo je este v leasingu.

Vloženo (editace)
cau.riesil som nedavno podobny problem a nakoniec som sa obratil na znameho v PZ a vylustroval ho nakomplet.maju zaznam aj ak je na auto uvalena tarcha alebo je este v leasingu.

Nazdar

a je to mozne urobit aj bez znamosti ?

Napr. telefonatom, mailom, web ?

dik

Editováno: , autor: sakal88
Vloženo
tak to bohužial netusim.ak si neporadis tak ti to mozem dat vylustrovat u nas.

Cau,

ak ma moje znamosti nedostanu dalej tak urcite vyuzijem tvoju ponuku.

dik moc

(ak by niekto mal nejaky napad tak kludne napiste)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...