sakal88 Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Caute, planujem si kupit O2 a zaujimalo by ma ci niekto poznate sposob ako si ju overit. Napr. ci auto nebolo kradnute alebo ci na vozidle nie je nejaka financna tarcha(nedoplateny leasing alebo firma v knokurze). Kamos videl na TV JOJ, ze je mozne si na nejakej stranke overit auto pomocou VIN cisla. Dakujem ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Caute,planujem si kupit O2 a zaujimalo by ma ci niekto poznate sposob ako si ju overit. Napr. ci auto nebolo kradnute alebo ci na vozidle nie je nejaka financna tarcha(nedoplateny leasing alebo firma v knokurze). Kamos videl na TV JOJ, ze je mozne si na nejakej stranke overit auto pomocou VIN cisla. Dakujem ! Na stránkách www.mvcr.cz je ověřování podle VIN, ale je to jen na krádeže. Leasing atd. by sis nejspíš musel enchat ověřit u nějaké frimy co to dělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Na stránkách www.mvcr.cz je ověřování podle VIN, ale je to jen na krádeže. Leasing atd. by sis nejspíš musel enchat ověřit u nějaké frimy co to dělá. cau.riesil som nedavno podobny problem a nakoniec som sa obratil na znameho v PZ a vylustroval ho nakomplet.maju zaznam aj ak je na auto uvalena tarcha alebo je este v leasingu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakal88 Vloženo 9. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 (editace) cau.riesil som nedavno podobny problem a nakoniec som sa obratil na znameho v PZ a vylustroval ho nakomplet.maju zaznam aj ak je na auto uvalena tarcha alebo je este v leasingu. Nazdar a je to mozne urobit aj bez znamosti ? Napr. telefonatom, mailom, web ? dik Editováno: 9. Březen 2008, autor: sakal88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Nazdara je to mozne urobit aj bez znamosti ? Napr. telefonatom, mailom, web ? dik tak to bohužial netusim.ak si neporadis tak ti to mozem dat vylustrovat u nas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakal88 Vloženo 10. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 tak to bohužial netusim.ak si neporadis tak ti to mozem dat vylustrovat u nas. Cau, ak ma moje znamosti nedostanu dalej tak urcite vyuzijem tvoju ponuku. dik moc (ak by niekto mal nejaky napad tak kludne napiste) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.