Zdenal C. Vloženo 21. leden 2009 Vloženo 21. leden 2009 (editace) Vittorio : No ja mam doma divocinu ala Italiaaaa ale ted si uz polepsim v jine praci takze uz snad neco usetrim ( na plechacka samozrejme ) nez se zadela na malyho sviste ale jsem spokojenej zena zaridi spoustu veci FIENDMAN : Aaaa pan je "DESTRUCTION MAN" v tom pripade ... jenom at se ti z prace nestane vasen to bychom za chvili nemeli kde bydlet MichalF : Taky nekdy ziram, kde ty prumery berou (22-25 000,-) ... ale penize se vali vsude kolem, akorat si je musis umet vzit Editováno: 21. leden 2009, autor: Zdenal C. Citovat
TomasB Vloženo 4. Únor 2009 Vloženo 4. Únor 2009 mno tak pro letošek je teda přídavek slabej. Prakticky bezezměny. Od ledna zpětně +2000,- hrubýho. Koukal jsem, že to snížení pojistného je taky tak nějak podobně v čistým. No moc to nepotěší, ale zas lepší jak drátem do oka, obzvlášť za situace, která nám tady zuří. Popravdě řečeno jsem počítal i s alternativou, že se nic přidávat nebude, protože nadcházející rok bude asi z hlediska firmy ten nejhorší. Citovat
Davon Vloženo 5. Únor 2009 Vloženo 5. Únor 2009 Hej taky me to zajima....S tou zenou pac u me je to stejny, "vse zaplat a zbytek dej mamince!!!" Nastesti ted dostane porodne a rodicak tak mozna neco zase fouknu na auti... Dostane porodne, nebo dostanes porodne? U nas ho dostane, ale jde na ucet, kde ma sice podpisove pravo, ale ja mam vetsi pravo, umim s net bankingem, coz u zeny pokulhava. Takze nez by si do CS dosla, z tepla domova to tam uz nebude Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.