vittorio Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Student, brigáda jen o prázdninách a ještě ani nemam bankovní účet. Myslim, že moje volba je jasná. Teď jsem se dozvěděl, že tu jsou nějaké klubové poplatky, to je vtip nebo realita? co jako myslis tim vtipem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heretic Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Já to špatně pochopil, nebylo řečeno, že jde o Octavia klub, tak jsem myslel, že je zpoplatněnej škodahome. Sry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Já to špatně pochopil, nebylo řečeno, že jde o Octavia klub, tak jsem myslel, že je zpoplatněnej škodahome. Sry to se neboj, není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Jeste by se mohlo udelat tema kdo co dela at to mame komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Jeste by se mohlo udelat tema kdo co dela at to mame komplet holka holka, zase s křížkem po funuse, toto téma už zde je v Lampárně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 holka holka, zase s křížkem po funuse, toto téma už zde je v Lampárně Ale tam je kdo co dela co by mohl nabidnout ostatnim ne? Ale uz mlcim no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
02rk Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Jeste by se mohlo udelat tema kdo co dela at to mame komplet uz som to tema zalozil ale akosi bez uspechu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 uz som to tema zalozil ale akosi bez uspechu kdyz uz to tu je tak je to kravina delat znova hergot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 kdyz uz to tu je tak je to kravina delat znova hergot nerozčiluj se, šlehne to s tebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Ten kdo ma nejvice vydelek, ma i nejvice temat... koukám samej chytrolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 koukám samej chytrolín aaa potrefena husa.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 aaa potrefena husa.... :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 :palec2: nestěžuju si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 vsimli a precetli sme si to mockrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 vsimli a precetli sme si to mockrat Mně by zajímalo, kdo se tady zúčastnil té ankety, já bych tam nikdy nehlasoval ani omylem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 rpoc?ja hlasoval stejne spatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 rpoc?ja hlasoval stejne spatne To jsem si mohl myslet presidento, že nám neřekneš, jak na tom jseš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 To jsem si mohl myslet presidento, že nám neřekneš, jak na tom jseš Jestli umíš počítat, tak je to u presidenta jednoduché. 99,-Kč á člen OC, z každého musí zůstat 7,-Kč na provoz OC a zbytek je jeho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 rpoc?ja hlasoval stejne spatne No právě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
333222 Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 já se za svou 4. kategorii nestydim. občas vlezu i do té 5. Ale makám soudruzi jako barevnej. Zaměstnání + mandátní smlouva na další prašule. A světe div se, občas nevyjdu... Mám jenom tu věc na H o které se ve slušné společnosti nemluví, žádná rodina, žádný leasing... bych potřeboval od někoho z 1. kategorie zaučit... Asi něco dělám špatně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Tak jsem taky přihodil hlásek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masoprst Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Tak jsem se taky připsal, jak tu čtu pláč některých ostatních, nemám problém, že bych nevyšel, třeba tenhle měsíc uzavírám v práci nějaké docela ziskové projekty, takže budou podíly = cat.5 Nicméně, prostředí v Čechách mě začíná dost nudit a docela rád bych to zkusil za hranicema, takže jestli někdo o něčem ví, může se ozvat do pošty (hlavně ne mytí nádobí apod.). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 No já na tom nejsem taky špatně , ale jelikož jsem jedinej živitel v rodině tak na úpravy a tuning žel nezbývá. Ještě že se dostanu na 14 dní do Chorvatska a šmitec. Šmitec znamená leasing na auto , pujčky , alimenty , nájem. Tečka. Snad to každý pochopí že bych rád chip , HP sporting , stabilizátor , RS sedačky a pěkný spojlery ale..... Hlavně se kvůli prachům nehádejte , nestojí to za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 nestěžuju si Tomu by se snad mohl divit jen ten, kdo neumi cist... lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny55 Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 To sem vole já. Chudej student ještě nepracuju aspon v tom nejsem sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.