Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Student, brigáda jen o prázdninách a ještě ani nemam bankovní účet. Myslim, že moje volba je jasná. Teď jsem se dozvěděl, že tu jsou nějaké klubové poplatky, to je vtip nebo realita? :)

co jako myslis tim vtipem?

Vloženo
To jsem si mohl myslet presidento, že nám neřekneš, jak na tom jseš :p

Jestli umíš počítat, tak je to u presidenta jednoduché. 99,-Kč á člen OC, z každého musí zůstat 7,-Kč na provoz OC a zbytek je jeho lol

Vloženo

já se za svou 4. kategorii nestydim. občas vlezu i do té 5. Ale makám soudruzi jako barevnej. Zaměstnání + mandátní smlouva na další prašule. A světe div se, občas nevyjdu... Mám jenom tu věc na H o které se ve slušné společnosti nemluví, žádná rodina, žádný leasing... bych potřeboval od někoho z 1. kategorie zaučit... Asi něco dělám špatně....

Vloženo

Tak jsem se taky připsal, jak tu čtu pláč některých ostatních, nemám problém, že bych nevyšel, třeba tenhle měsíc uzavírám v práci nějaké docela ziskové projekty, takže budou podíly = cat.5 :) Nicméně, prostředí v Čechách mě začíná dost nudit a docela rád bych to zkusil za hranicema, takže jestli někdo o něčem ví, může se ozvat do pošty (hlavně ne mytí nádobí apod.).

Vloženo

No já na tom nejsem taky špatně , ale jelikož jsem jedinej živitel v rodině tak na úpravy a tuning žel nezbývá. Ještě že se dostanu na 14 dní do Chorvatska a šmitec. Šmitec znamená leasing na auto , pujčky , alimenty , nájem. Tečka. Snad to každý pochopí že bych rád chip , HP sporting , stabilizátor , RS sedačky a pěkný spojlery ale.....

Hlavně se kvůli prachům nehádejte , nestojí to za to :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...