Březen 14, 200817 r Student, brigáda jen o prázdninách a ještě ani nemam bankovní účet. Myslim, že moje volba je jasná. Teď jsem se dozvěděl, že tu jsou nějaké klubové poplatky, to je vtip nebo realita? co jako myslis tim vtipem?
Březen 14, 200817 r Já to špatně pochopil, nebylo řečeno, že jde o Octavia klub, tak jsem myslel, že je zpoplatněnej škodahome. Sry
Březen 14, 200817 r Já to špatně pochopil, nebylo řečeno, že jde o Octavia klub, tak jsem myslel, že je zpoplatněnej škodahome. Sry to se neboj, není
Březen 14, 200817 r Jeste by se mohlo udelat tema kdo co dela at to mame komplet holka holka, zase s křížkem po funuse, toto téma už zde je v Lampárně
Březen 14, 200817 r holka holka, zase s křížkem po funuse, toto téma už zde je v Lampárně Ale tam je kdo co dela co by mohl nabidnout ostatnim ne? Ale uz mlcim no
Březen 14, 200817 r Jeste by se mohlo udelat tema kdo co dela at to mame komplet uz som to tema zalozil ale akosi bez uspechu
Březen 14, 200817 r uz som to tema zalozil ale akosi bez uspechu kdyz uz to tu je tak je to kravina delat znova hergot
Březen 14, 200817 r kdyz uz to tu je tak je to kravina delat znova hergot nerozčiluj se, šlehne to s tebou
Březen 14, 200817 r vsimli a precetli sme si to mockrat Mně by zajímalo, kdo se tady zúčastnil té ankety, já bych tam nikdy nehlasoval ani omylem
Březen 14, 200817 r rpoc?ja hlasoval stejne spatne To jsem si mohl myslet presidento, že nám neřekneš, jak na tom jseš
Březen 15, 200817 r To jsem si mohl myslet presidento, že nám neřekneš, jak na tom jseš Jestli umíš počítat, tak je to u presidenta jednoduché. 99,-Kč á člen OC, z každého musí zůstat 7,-Kč na provoz OC a zbytek je jeho
Březen 16, 200817 r já se za svou 4. kategorii nestydim. občas vlezu i do té 5. Ale makám soudruzi jako barevnej. Zaměstnání + mandátní smlouva na další prašule. A světe div se, občas nevyjdu... Mám jenom tu věc na H o které se ve slušné společnosti nemluví, žádná rodina, žádný leasing... bych potřeboval od někoho z 1. kategorie zaučit... Asi něco dělám špatně....
Březen 16, 200817 r Tak jsem se taky připsal, jak tu čtu pláč některých ostatních, nemám problém, že bych nevyšel, třeba tenhle měsíc uzavírám v práci nějaké docela ziskové projekty, takže budou podíly = cat.5 Nicméně, prostředí v Čechách mě začíná dost nudit a docela rád bych to zkusil za hranicema, takže jestli někdo o něčem ví, může se ozvat do pošty (hlavně ne mytí nádobí apod.).
Březen 16, 200817 r No já na tom nejsem taky špatně , ale jelikož jsem jedinej živitel v rodině tak na úpravy a tuning žel nezbývá. Ještě že se dostanu na 14 dní do Chorvatska a šmitec. Šmitec znamená leasing na auto , pujčky , alimenty , nájem. Tečka. Snad to každý pochopí že bych rád chip , HP sporting , stabilizátor , RS sedačky a pěkný spojlery ale..... Hlavně se kvůli prachům nehádejte , nestojí to za to
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.