Přejít na obsah

tak.. me zas zajimaji penize:)

abado

Doporučené příspěvky

Vittorio : No ja mam doma divocinu ala Italiaaaa ale ted si uz polepsim v jine praci takze uz snad neco usetrim ( na plechacka samozrejme :D ) nez se zadela na malyho sviste :) ale jsem spokojenej zena zaridi spoustu veci ;)

FIENDMAN : Aaaa pan je "DESTRUCTION MAN" v tom pripade :palec2: ... jenom at se ti z prace nestane vasen to bychom za chvili nemeli kde bydlet :smich:

MichalF : Taky nekdy ziram, kde ty prumery berou (22-25 000,-) ... ale penize se vali vsude kolem, akorat si je musis umet vzit ;)

Editováno: , autor: Zdenal C.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

mno tak pro letošek je teda přídavek slabej. Prakticky bezezměny. Od ledna zpětně +2000,- hrubýho. Koukal jsem, že to snížení pojistného je taky tak nějak podobně v čistým. No moc to nepotěší, ale zas lepší jak drátem do oka, obzvlášť za situace, která nám tady zuří. Popravdě řečeno jsem počítal i s alternativou, že se nic přidávat nebude, protože nadcházející rok bude asi z hlediska firmy ten nejhorší.

Odkaz ke komentáři

Hej taky me to zajima....S tou zenou pac u me je to stejny, "vse zaplat a zbytek dej mamince!!!" :smich: Nastesti ted dostane porodne a rodicak tak mozna neco zase fouknu na auti...

Dostane porodne, nebo dostanes porodne? :D

U nas ho dostane, ale jde na ucet, kde ma sice podpisove pravo, ale ja mam vetsi pravo, umim s net bankingem, coz u zeny pokulhava. Takze nez by si do CS dosla, z tepla domova to tam uz nebude ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...