Zdenal C. Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 (editace) Vittorio : No ja mam doma divocinu ala Italiaaaa ale ted si uz polepsim v jine praci takze uz snad neco usetrim ( na plechacka samozrejme ) nez se zadela na malyho sviste ale jsem spokojenej zena zaridi spoustu veci FIENDMAN : Aaaa pan je "DESTRUCTION MAN" v tom pripade ... jenom at se ti z prace nestane vasen to bychom za chvili nemeli kde bydlet MichalF : Taky nekdy ziram, kde ty prumery berou (22-25 000,-) ... ale penize se vali vsude kolem, akorat si je musis umet vzit Editováno: 21. leden 2009, autor: Zdenal C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 mno tak pro letošek je teda přídavek slabej. Prakticky bezezměny. Od ledna zpětně +2000,- hrubýho. Koukal jsem, že to snížení pojistného je taky tak nějak podobně v čistým. No moc to nepotěší, ale zas lepší jak drátem do oka, obzvlášť za situace, která nám tady zuří. Popravdě řečeno jsem počítal i s alternativou, že se nic přidávat nebude, protože nadcházející rok bude asi z hlediska firmy ten nejhorší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Hej taky me to zajima....S tou zenou pac u me je to stejny, "vse zaplat a zbytek dej mamince!!!" Nastesti ted dostane porodne a rodicak tak mozna neco zase fouknu na auti... Dostane porodne, nebo dostanes porodne? U nas ho dostane, ale jde na ucet, kde ma sice podpisove pravo, ale ja mam vetsi pravo, umim s net bankingem, coz u zeny pokulhava. Takze nez by si do CS dosla, z tepla domova to tam uz nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.