OrOrO Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Tak Vám všem přeji veselé prožití svátků velikonočních .Honza Ororo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 (editace) diky diky Taky taky krasne velikonoce Editováno: 21. Březen 2008, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 I ja preji totez.A at si to zensky v pondeli uzijou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mi-rek1,8T Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Já také všem přeji veselé velikonoce, i když venku to místy vypadá spíše na veselé vánoce ! Mirek1,8T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 i já přeji krásné velikonoce no moje Lu bude v poho máme doma s Jendou takovou malou pomlázku a mamka ta taky pro tu stejně jedu na letiště bo se vrací y dovolenky takže jí tak max seřežu šnůrkou od auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Taky se pridavam panove ! Stastne a vesele velikonoce ! a at se vam v pondeli daří ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny55 Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Taky Taky....dámy a pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Také přeji všem pěkné Velikonoce Pořádně v pondělí vyšupejte své polovičky a hlavně opatrně na cestách.. Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischanek9911 Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Přeji rovněž veselé prožití svátků velikonočních a pokud budete cestovat, tak šťastný návrat. Mirda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novinář Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 I já se připojuji. Příjemné prožití velikonočních svátků. Jarek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.