Přejít na obsah

Představy

Deny.Kr

Doporučené příspěvky

to asi jo, ale on ten jejich 2.5 ctyřválcovej boxer taky nezní špatně a nejhorší je, že s tim masserati za uplně jiný peníze bys stičku neujel. možná na dálnici. ale každopádně quattroporte je hustá kára

poslouchej http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry722054

souhlas, quattroporte je úžasné auto! :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nestane, protože vy tam máte S4ky, ne RS4ky

Rosto ten desetiválec v RS6 je neskutečná nálož, koukal jsem na nějaký video a ten zvuk je naprosto kulervoucí.

jinak RS4 za 560tis Kč je nějaký podezřelý, není to ta stará verze? nebo je těžce odlítaná. žlutá by ani nevadila a s těma kopcema je to fakt ;)

ad 300C- je za rozumnou cenu, ale poznáš to v interiéru

jinak jsem ted jel okolo autosalonu subaru a měli tam modrou novou wrx sti a na to, jak jsem z ní byl rozpačitej, tak teď se mi líbí a jakože dost

jj,bohužel interiér je hrozný,jako od každého američana :(

Odkaz ke komentáři

Definuj prosím a porovnej penize...Hledal jsem cenu za Maseratti ale nějak bez uspěchu...díky!

to neni tak složitý.

2008 WRX STI v základu 1 148 800Kč s DPH; 986 219Kč bez DPH

2008 WRX STI v plný náloži 1 278 800Kč s DPH; 1 095 463Kč bez DPH

300koní, 0-100km/h za 5,2s

myslim, že cenu massíka ani hledat nemusim

Odkaz ke komentáři

jj,bohužel interiér je hrozný,jako od každého američana :(

PS: tak mě napadá: já tu novou imprezu nějak nemůžu strávit..tady je vidět ten kontrast,kde starou generaci lidi buď milovali,nebo nemohli vystát..ti,kteří ji milovali jsou zklamaní (já ji vyloženě nemiloval,ale zklamán jsem), ti druzí jsou nadšeni.. :)

Editováno: , autor: Deny.Kr
Odkaz ke komentáři

No tak to je mazec!!! Takže za slušného Maserattiho bych pořídil devět (9) OII v dobré výbavě...To je sila.Zitra prodám byt a doplatim cca 1 mega...

jj, tak nějak

Denny: v tom videu to je. Subaru is not a car, its a culture. je pravda, že předposlední generace, když ještě měla kufr byla k sežrání, navíc ten zvuk je fakt maso. tuhle jsem taky dlouho nemoh strávit, ale chce to jí vidět na živo a bud se zamiluješ nebo naopak. jiná možnost u prezy neni.

Odkaz ke komentáři

jj, tak nějak

Denny: v tom videu to je. Subaru is not a car, its a culture. je pravda, že předposlední generace, když ještě měla kufr byla k sežrání, navíc ten zvuk je fakt maso. tuhle jsem taky dlouho nemoh strávit, ale chce to jí vidět na živo a bud se zamiluješ nebo naopak. jiná možnost u prezy neni.

:) mno já jsem bohžel tedy ještě WRX neviděl, viděl jsem jen klasiku-a to byl pro mě normálí hatchback..uvidíme,jak se budu tvářit na tu WRX no :)

Editováno: , autor: Deny.Kr
Odkaz ke komentáři

:) mno já jsem bohžel tedy ještě WRX neviděl, viděl jsem jen klasiku-a to byl pro mě normálí hatchback..uvidíme,jak se budu tvářit na tu WRX no :)

civilní verze je špatná a nedívej se ani na wrx, ale musíš na STI. a fakt ve skutečnosti je pro mě daleko hezčí než na fotkách. ve válečný modrý barvě k sežrání. navíc už i ten interiér je dobrej

Editováno: , autor: Luke288
Odkaz ke komentáři

civilní verze je špatná a nedívej se ani na wrx, ale musíš na STI. a fakt ve skutečnosti je pro mě daleko hezčí než na fotkách. ve válečný modrý barvě k sežrání. navíc už i ten interiér je dobrej

jj,já vím..já si nebyl jistý,zda jsi psal WRX STI,nebo jen WRX..tak jsem to zkrátil a zapoměl se kouknout,popř. opravit :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...