Deny.Kr Vloženo 23. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 to asi jo, ale on ten jejich 2.5 ctyřválcovej boxer taky nezní špatně a nejhorší je, že s tim masserati za uplně jiný peníze bys stičku neujel. možná na dálnici. ale každopádně quattroporte je hustá káraposlouchej http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry722054 souhlas, quattroporte je úžasné auto! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 23. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 nestane, protože vy tam máte S4ky, ne RS4kyRosto ten desetiválec v RS6 je neskutečná nálož, koukal jsem na nějaký video a ten zvuk je naprosto kulervoucí. jinak RS4 za 560tis Kč je nějaký podezřelý, není to ta stará verze? nebo je těžce odlítaná. žlutá by ani nevadila a s těma kopcema je to fakt ad 300C- je za rozumnou cenu, ale poznáš to v interiéru jinak jsem ted jel okolo autosalonu subaru a měli tam modrou novou wrx sti a na to, jak jsem z ní byl rozpačitej, tak teď se mi líbí a jakože dost jj,bohužel interiér je hrozný,jako od každého američana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Definuj prosím a porovnej penize...Hledal jsem cenu za Maseratti ale nějak bez uspěchu...díky! to neni tak složitý. 2008 WRX STI v základu 1 148 800Kč s DPH; 986 219Kč bez DPH 2008 WRX STI v plný náloži 1 278 800Kč s DPH; 1 095 463Kč bez DPH 300koní, 0-100km/h za 5,2s myslim, že cenu massíka ani hledat nemusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 ale udělám ti radost, abys věděl, kolik máš mít našetřeno http://www.autoscout24.de/List.aspx?vis=1&...rice&zipc=D a nekoukej jen na to první, ale listuj dál. myslim, že je to jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 No tak to je mazec!!! Takže za slušného Maserattiho bych pořídil devět (9) OII v dobré výbavě...To je sila.Zitra prodám byt a doplatim cca 1 mega... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 23. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 (editace) jj,bohužel interiér je hrozný,jako od každého američana PS: tak mě napadá: já tu novou imprezu nějak nemůžu strávit..tady je vidět ten kontrast,kde starou generaci lidi buď milovali,nebo nemohli vystát..ti,kteří ji milovali jsou zklamaní (já ji vyloženě nemiloval,ale zklamán jsem), ti druzí jsou nadšeni.. Editováno: 23. Březen 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 No tak to je mazec!!! Takže za slušného Maserattiho bych pořídil devět (9) OII v dobré výbavě...To je sila.Zitra prodám byt a doplatim cca 1 mega... jj, tak nějak Denny: v tom videu to je. Subaru is not a car, its a culture. je pravda, že předposlední generace, když ještě měla kufr byla k sežrání, navíc ten zvuk je fakt maso. tuhle jsem taky dlouho nemoh strávit, ale chce to jí vidět na živo a bud se zamiluješ nebo naopak. jiná možnost u prezy neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 23. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 (editace) jj, tak nějakDenny: v tom videu to je. Subaru is not a car, its a culture. je pravda, že předposlední generace, když ještě měla kufr byla k sežrání, navíc ten zvuk je fakt maso. tuhle jsem taky dlouho nemoh strávit, ale chce to jí vidět na živo a bud se zamiluješ nebo naopak. jiná možnost u prezy neni. mno já jsem bohžel tedy ještě WRX neviděl, viděl jsem jen klasiku-a to byl pro mě normálí hatchback..uvidíme,jak se budu tvářit na tu WRX no Editováno: 23. Březen 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Tady ji máš http://www.autofun.cz/sportaky/novinky/pod...otreti-v-ringu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 (editace) mno já jsem bohžel tedy ještě WRX neviděl, viděl jsem jen klasiku-a to byl pro mě normálí hatchback..uvidíme,jak se budu tvářit na tu WRX no civilní verze je špatná a nedívej se ani na wrx, ale musíš na STI. a fakt ve skutečnosti je pro mě daleko hezčí než na fotkách. ve válečný modrý barvě k sežrání. navíc už i ten interiér je dobrej Editováno: 23. Březen 2008, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 No tak to jedno pismenko ukrýva 78koní , ale zas rozdiel 0-100 medzi S4 a RS4 je "len" 0,8s. RS4ka ma zrýchlenie 4,8s. No ale aj 5,6 nie je na zahodenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 jasně, proto říkám, WRX STI, 0-100 za 5,2 a ještě zbyde dost peněz na benzín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 No ale nový Lancer Evo X sa mi páči viacej ako Impreza N14 Sti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 mě ne, zadek lanceru je hrozně takovej, nevim jak to přesně popsat, ale divnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 24. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Tady ji máš http://www.autofun.cz/sportaky/novinky/pod...otreti-v-ringu/ čéče..asi mi to jen přijde,ale nemá "trošku" širší blatníky,než Oktávka? jó..náhodou nevypadá špatně..ale na starou verzi to nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 24. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 civilní verze je špatná a nedívej se ani na wrx, ale musíš na STI. a fakt ve skutečnosti je pro mě daleko hezčí než na fotkách. ve válečný modrý barvě k sežrání. navíc už i ten interiér je dobrej jj,já vím..já si nebyl jistý,zda jsi psal WRX STI,nebo jen WRX..tak jsem to zkrátil a zapoměl se kouknout,popř. opravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 24. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 (editace) No ale nový Lancer Evo X sa mi páči viacej ako Impreza N14 Sti souhlas-en je úplně krásný,zdařený..super! ale je fakt,že by mi stačila i "slabší" S6/S4, v lepším případě M3/M5 Editováno: 24. Březen 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.