Horjaar Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Potřebuji koupit auto v N1, ale zdá se mi cena 24 tis. docela hodně za kus železného pletiva. Prosím máte někdo zkušenost, jak pořídit N1 levně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 vždyt auto ve verzi N1 je přece ze svý podstaty o dost (o DPH) levnější, než normální, tak kde chceš ještě ušetřit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horjaar Vloženo 31. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Auto s N1 je levnější o DPH (když si ho dám do nákladů), ale to neznamená, že cena za mřížku 24 tis. je v pořádku. Chápu, že DPH mi ze zákona stát vrátí za N1 (to je v pořádku, když nesledujeme logiku tohoto zákona), ale cena za kus železné mříže 24 tis. mi přijde minimálně divná. Asi tomu nerozumím, ale co stojí takový prachy za kus železné mříže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 know-how (nutná homologace) myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Auto s N1 je levnější o DPH (když si ho dám do nákladů), ale to neznamená, že cena za mřížku 24 tis. je v pořádku. Chápu, že DPH mi ze zákona stát vrátí za N1 (to je v pořádku, když nesledujeme logiku tohoto zákona), ale cena za kus železné mříže 24 tis. mi přijde minimálně divná. Asi tomu nerozumím, ale co stojí takový prachy za kus železné mříže? tak moment,moc to nechápu-ty si chceš dát železnou mříž do auta,které není N1? nebo máš použité N1,chybí tam mříž a potřebuješ ji dodělat?..ve své podstatě-pokud bys to nechal udělat tvarově stejné a dal to tam,nikdo homologaci zkoumat nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 dokud nepřijde průser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horjaar Vloženo 31. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Zdá se, že cenu úprav na N1 zvedá homologace. Hrubým odhadem může mříž stát 5 tis., 1 tis. montáž, 18 tis. homologace. I tak mi to přijde dost, ale je fakt, že nevím co je pro homologaci dále nutné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.