Palo Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Dobrý stránky na údržbu Octávie jsou www.skodaoctavia.cz.Jsou bych řekl souhrnem informací které jsou zde uvedeny a musely by se pracně hledat a zde jsou na jednom místě To jsou stránky úplně na hovno. To jsem zvědavý na reakci provozovatele stránek :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Myslim, ze nas blaznu se tu najde mnohem vic tak to se cítím dost trapně, když vozím malý stěrač a tím ty kapky z auty vyženu... a pohyby mám taky zručný, nic nepoškrábu, i když s tou stěrkou se asi nemůžu rovnat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 To jsou stránky úplně na hovno. To jsem zvědavý na reakci provozovatele stránek :smich: Souhlas Nevím jaké čuně je provozuje, ale je tam samá hrubka S tou štětkou je to dost dobrej nápad. Já to stírám hadrem, ale nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 hadry sou ouplne na p*cu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 (editace) Ta stěrka vypadá dobře. Fakt to funguje? Setřeš s tím uplně všechnu vodu?Akorát ta cena. Je to nějaký spešl matroš nebo je to takéto jak je na konci koštěte. Že bych to z nějakého urval. Nebo to se stírá tou druhou stranou? Editováno: 7. Květen 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olivac666 Vloženo 7. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 no ja bych se to nebal zkusit WDecko je znama vec, da se pouzit na cokoliv...akorat nevim jak dlouho vydrzi za jizdy na disku a asi bude chytat prach...spis bych WD40 postrikal disky na zimu az pujdou do sklepa...dobre to konzervuje jasny... to pravda... na tom kole to WD-40 moc nevydrzi. Ale dobry to je cisteni a pokud resis neco pod kapotou tak nenahraditelne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 hadry sou ouplne na p*cu K tomu se vyjadřovat nebudu, neboť jak všeobecně známo, věcem, které jsou na pi.u já nerozumím a nikdy nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Tak jak? uvažuji o koupi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 hadry sou ouplne na p*cu tak nesmis to utirat mikinou vole...ja na to mam dobry hadry a jsem max spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bublina Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Mam dotaz!! co nej na udrzbu litych kol?? znamy rikal ze staci vec WD-40... ze ma dobry vlastnosti co se tyce vody a taky se tim da odtranit rez.. ale nevim.. To wdčko by slo pouzit i na odstraneni jinych necistot nebo je to vylozene nejakej pripravek vylozene na rez? Kde treba o tom najdu nejaky dalsi info? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Včera jsem si koupil kus "hadry" za 300,- kačáků a týpek mi sdělil,ať to hodím do pračky a použíju to až potom,mno na tom by nebylo nic divného,že? Taky jsem si říkal,tak jsem tuto práci nechal na mé drahé polovičce a když jsem se před chvílí dokoukal na hokej s dobrým pocitem,že jsme to zdárně dotáhli na trestném střílení,tak se z ničeho nic objevila s úsměvem na tváři a mou krásně vypranou "hadrou"co vypadala jako ementál,takže ať žijí staré trička a tepláky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raduzs Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 To wdčko by slo pouzit i na odstraneni jinych necistot nebo je to vylozene nejakej pripravek vylozene na rez? Kde treba o tom najdu nejaky dalsi info? jak psal olivac 666...je to na cisteni vseho mozneho pod kapotou...taky treba kdyz ti treba vrzou dvere tak sahni po WD 40....muzes mrknout na www.wd40.cz...tam najdes vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olivac666 Vloženo 13. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 jak psal olivac 666...je to na cisteni vseho mozneho pod kapotou...taky treba kdyz ti treba vrzou dvere tak sahni po WD 40....muzes mrknout na www.wd40.cz...tam najdes vse no ty videa na www.wd40.cz. ... konec :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 ty videa jsou peckový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 tak nesmis to utirat mikinou vole...ja na to mam dobry hadry a jsem max spokojen Hele Bauí, ale zase když ta mikina je značková? Jen by asi bylo dobrý odpárat zip, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Hele Bauí, ale zase když ta mikina je značková? Jen by asi bylo dobrý odpárat zip, že? no nevim jestli by to znackova zachranila a ten zip by samozrejme bylo vhodne odparat ale v pripade vita vsak ty vis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 hovadka jiriku jaky hadry ty pouzivas?pleny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 jak jsem mohl zit bez supersavych huggies extra soft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 kurňa hoši tak funguje ta stěrka za pjéťo dobře? Stojí to za ty prachy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 kurňa hoši tak funguje ta stěrka za pjéťo dobře? Stojí to za ty prachy? Počkej na SkodaHome, mám ji v autě, otestuješ OK? A nebo se zeptej Martina RS kdo a čím mu pomohl na SkodaHome ke kalíšku, když zapršelo a potom zase vysvitlo slunce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 (editace) osobně auto po umytí vyfoukám řádně kompresorem a pak mám konec ze spešl stěrky na podlahy, je to hodně podobný materiál tomu sonaxu a taky spokojenost Editováno: 20. Květen 2008, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bublina Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 no ty videa na www.wd40.cz. ... konec :palec2: Tak použití podle webu WD40 především v nouzi pro zločince na prostřižení plotu no hustý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Tak já vám věřím a asi do tohu pudu. Sice je to darda, ale zase jestli to ušetří tolik práce tak se to vyplatí. Já doufám, že na Skodahome to potřeba nebude a nebude pršet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olivac666 Vloženo 20. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Tak použití podle webu WD40 především v nouzi pro zločince na prostřižení plotu no hustý hehe.. asi natocim vlastni klip na WD40 a do karibiku pojedu ja!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bublina Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 hehe.. asi natocim vlastni klip na WD40 a do karibiku pojedu ja!!!!!!!! No vidím, že to WD40 se v domácnosti neztratí. Asi teda zainvestuju nějaký ten peníz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.