Květen 29, 200817 r Autor udelame nejakou retrospektivu n stranky, kdyby nekdo chtel udelat necio jako palo to hodnoceni kdysi to by bylo super
Květen 29, 200817 r udelame nejakou retrospektivu n stranky, kdyby nekdo chtel udelat necio jako palo to hodnoceni kdysi to by bylo super ja muzu dodat max najeky fotky...na tvoreni textu moc nejsu
Květen 29, 200817 r Tak já se veřejně hlásím k tomu, že zase nějaké nesmysly splodím a tím se zase na nějakou chvíli znemožním
Květen 29, 200817 r Autor co sebe ale vostatni a vo to pujde bude sranda kdo se v tehle vecech urazi je lama
Květen 29, 200817 r co sebe ale vostatni a vo to pujde bude sranda kdo se v tehle vecech urazi je lama uz ted te vitto lituji
Květen 29, 200817 r ja se tesim vim ze si zase o sobe prectu hezke pohadky Vždy pravda, jen a jen pravda (sice v nadsázce, ale pravda) Ale dejte mi nějakou chvíli, ju?
Květen 30, 200817 r Vždy pravda, jen a jen pravda (sice v nadsázce, ale pravda) Ale dejte mi nějakou chvíli, ju?
Květen 30, 200817 r Vždy pravda, jen a jen pravda (sice v nadsázce, ale pravda) Ale dejte mi nějakou chvíli, ju? hlavně s citem a láskou znáš se
Červen 10, 200817 r ty voe to se z toho poto jak se tam válím jak mrcha sakra a pak jak cvičím s Palem no jak budu v práci tak přídám třeba jednu Carlosovu oblíbenou ...si už Sejdo nepamatuju, že jmse se tenkrát tak fotili s těma značkama
Červen 13, 200817 r ty voe to se z toho poto jak se tam válím jak mrcha sakra a pak jak cvičím s Palem no jak budu v práci tak přídám třeba jednu Carlosovu oblíbenou ...si už Sejdo nepamatuju, že jmse se tenkrát tak fotili s těma značkama bylo to před garážema
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.