Davon Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Mimoun, jako mnozi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 sejdiku to vím kde je to focený teda Dane tahle fotka tu sem nikde neviděl jak si mě fotil jak chrupkám v tátovo leonkovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 JJ Hansi, ta byla doted tajna Mam jeste nejake detailni nekterych, ale to sem davat nebudu, mohl by se nekdo nastvat kazdopadne to byla ma 1. Mimoun a byl jsem dle toho co jsem slysel pekne Mimoun! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 jj na tuhle Mimon se bude dlouho vzpomínat a ten bolehlav co jsem měl auuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 Dle me se uz zadny takovyto sraz nepovede, je to cim dal horsi s ucastmi (nerikam, ze plnim) a kdyz je ucast, je na par slov a hodinek a zase hallo domu! To bylo fakt luxus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 (editace) jak říkáš ... Editováno: 17. Červen 2008, autor: mischicka Není třeba citovat předchozí příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Dle me se uz zadny takovyto sraz nepovede, je to cim dal horsi s ucastmi (nerikam, ze plnim) a kdyz je ucast, je na par slov a hodinek a zase hallo domu! To bylo fakt luxus jj je to tak pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 A neni to skoda? Vsichni mame Skoda a i toto je ale skoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Jj, to ještě byl OC jen club v pohodě, neměl žádné pod cluby alá Letka za Žďáru a podobné nesmyly. To se to děly věci, že Viktorku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 (editace) jj třeba koně jsem Palovi dělal Editováno: 19. Červen 2008, autor: davon citace posledniho prispevku neni nutna ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Jj, to ještě byl OC jen club v pohodě, neměl žádné pod cluby alá Letka za Žďáru a podobné nesmyly. To se to děly věci, že Viktorku? Ty podklube, z Letky jsme v OC asi 3 a pokud to OC položí, tak to za moc nestojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Jj, to ještě byl OC jen club v pohodě, neměl žádné pod cluby alá Letka za Žďáru a podobné nesmyly. To se to děly věci, že Viktorku? přesně jak říkáte drahý kolego Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 jj třeba koně jsem Palovi dělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Ty podklube, z Letky jsme v OC asi 3 a pokud to OC položí, tak to za moc nestojí. Nepoloží, ale nesmysl to je, to mi nikdo nevymluví, ani guma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Ještě jste zapomněli dodat, že za vašich mladýh let byl i ten sex jiný Schází se tady Ústečáci, schází se tady Brňáci tak nevím proč by se neměli scházet lidi z Vysočiny. Žádný legitky a známky nevedeme, ani roční poplatky, jen se prostě sejdeme, zařídíme si trička a jak bylo vidět an škodahome, každý je vítán. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 (editace) NEPOCHOPIL Editováno: 20. Červen 2008, autor: davon citace posledniho prispevku neni nutna ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Ještě jste zapomněli dodat, že za vašich mladýh let byl i ten sex jiný Schází se tady Ústečáci, schází se tady Brňáci tak nevím proč by se neměli scházet lidi z Vysočiny. Žádný legitky a známky nevedeme, ani roční poplatky, jen se prostě sejdeme, zařídíme si trička a jak bylo vidět an škodahome, každý je vítán. sex jiný a proč to vám na PŠM nikdo neřekl,že jednou tam a jednou ven a na tom nikdo nic nezmění.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 sex jiný a proč to vám na PŠM nikdo neřekl,že jednou tam a jednou ven a na tom nikdo nic nezmění.......... :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 áááá Dan editoval já se z Vás zblázním admini dyk je to jedno ne co se cituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Sorry, ale jen se ridim pravidly, neni to naprosto nic osobniho, premyslejici clovek to naprosto v klidu pochopi Ja s tim verejne take nesouhlasim, ze to tam je zanesene, ale puvodne to bylo kvuli citacim slohu... Zvrtlo se to v to, ze chodeji reporty na citace posl. prispevku na jeden radek a to uz me tedy vazne neba! Jsem za ze to nevadi, ale proste to tak chteji ty vyse... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 (editace) nedržkuj :smich: :smich: Editováno: 21. Červen 2008, autor: davon jsem rad ze Palo pochopil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 23. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 kua to mel vitto jeste starou sekacku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 kua tady nejsou zadny pametnici to je pekne na kok*t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 kua tady nejsou zadny pametnici to je pekne na kok*t není nás mnoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 kua to mel vitto jeste starou sekacku děláš, jak kdyby si měl lepší teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.