baurak Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 tak samozrejme, ze besidky jsou vyborny to bez debat...ale jak jsem dali fotky z Hradce tak to bylo uzasny a dlouho zadny takovy sraz nebyl :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 15. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 to jo to byxla parada meli bysme neco takovyho zase dohodnout, poradne se domluvit, ale ja pisu o skodahome a nikdo ani neodpovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 to jo to byxla parada meli bysme neco takovyho zase dohodnout, poradne se domluvit, ale ja pisu o skodahome a nikdo ani neodpovi já ti odpovím.nejedu,jedu rallye Rejvíz ...........leda by někdo z posádky onemocněl,pak možná Plasy jedu 101% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 já ti odpovím.nejedu,jedu rallye Rejvíz ...........leda by někdo z posádky onemocněl,pak možná Plasy jedu 101% jj mluvil jsem s Jirkou jak se u me stavoval...ty Plasy jsou dobry ale chtelo by to nejaky vetsi sraz aby jsme tam mohli byt pres noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Tak nevim zda to tu patri,ale vcera jsem cetl casak a co nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Tak nevim zda to tu patri,ale vcera jsem cetl casak a co nevidim jasne ze patri...to uz je taky historie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 jj mluvil jsem s Jirkou jak se u me stavoval...ty Plasy jsou dobry ale chtelo by to nejaky vetsi sraz aby jsme tam mohli byt pres noc Plasy to je pro klub již klasika ,ale přes noc já jedu 14.6.08 P.Týnec.ale nikomu nic nevnucuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 jasne ze patri...to uz je taky historie Jak říkáš Jířo . historie..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Plasy to je pro klub již klasika ,ale přes noc já jedu 14.6.08 P.Týnec.ale nikomu nic nevnucuji. jj takhle jsme se o tom bavili, tak ze kouknu kdo to presne je a kdyz bude volno tak bych se jel take podivat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 jj takhle jsme se o tom bavili, tak ze kouknu kdo to presne je a kdyz bude volno tak bych se jel take podivat Týnec jedu asi taky přes noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 TAKY PAMATUJU JSEM SE REGNUL CHVILI PO sEJDOVI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 TAKY PAMATUJU JSEM SE REGNUL CHVILI PO sEJDOVI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Mafie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Mafie ty se nezdáš,ale pálí ti to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 To on jen predstira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Tak taky neco pridam: Letnany 2004: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Hradec 2005: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Mimon 2005: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Mimon 2004: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Besidka OC 2005: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 ...včetně naší blíbené z Hradce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 jak jsem vcera projizdel doma ty fotky tak uz vazne s OC neco pamatuji a spoustu jsem s nim zazil a musim rict, ze na vse mam jen ty nejlepsi vzpominky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 jak jsem vcera projizdel doma ty fotky tak uz vazne s OC neco pamatuji a spoustu jsem s nim zazil a musim rict, ze na vse mam jen ty nejlepsi vzpominky!!! tak tak,pár let to už je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 28. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 no ja sem uplne rezu kdyz si na ty akce vzpomenu, musim ty fotky seskladat a zudelat neco na stranky nejaky strasi srazy a tak at je videt ze tech pet let se neflakame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 no ja sem uplne rezu kdyz si na ty akce vzpomenu, musim ty fotky seskladat a zudelat neco na stranky nejaky strasi srazy a tak at je videt ze tech pet let se neflakame No až na tebe se nikdo z nás rozhodně nefláká. Také kromně tebe všici platíme jak mourovatý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.