Květen 15, 200817 r tak samozrejme, ze besidky jsou vyborny to bez debat...ale jak jsem dali fotky z Hradce tak to bylo uzasny a dlouho zadny takovy sraz nebyl :-(
Květen 15, 200817 r Autor to jo to byxla parada meli bysme neco takovyho zase dohodnout, poradne se domluvit, ale ja pisu o skodahome a nikdo ani neodpovi
Květen 15, 200817 r to jo to byxla parada meli bysme neco takovyho zase dohodnout, poradne se domluvit, ale ja pisu o skodahome a nikdo ani neodpovi já ti odpovím.nejedu,jedu rallye Rejvíz ...........leda by někdo z posádky onemocněl,pak možná Plasy jedu 101%
Květen 15, 200817 r já ti odpovím.nejedu,jedu rallye Rejvíz ...........leda by někdo z posádky onemocněl,pak možná Plasy jedu 101% jj mluvil jsem s Jirkou jak se u me stavoval...ty Plasy jsou dobry ale chtelo by to nejaky vetsi sraz aby jsme tam mohli byt pres noc
Květen 15, 200817 r Tak nevim zda to tu patri,ale vcera jsem cetl casak a co nevidim jasne ze patri...to uz je taky historie
Květen 16, 200817 r jj mluvil jsem s Jirkou jak se u me stavoval...ty Plasy jsou dobry ale chtelo by to nejaky vetsi sraz aby jsme tam mohli byt pres noc Plasy to je pro klub již klasika ,ale přes noc já jedu 14.6.08 P.Týnec.ale nikomu nic nevnucuji.
Květen 16, 200817 r Plasy to je pro klub již klasika ,ale přes noc já jedu 14.6.08 P.Týnec.ale nikomu nic nevnucuji. jj takhle jsme se o tom bavili, tak ze kouknu kdo to presne je a kdyz bude volno tak bych se jel take podivat
Květen 16, 200817 r jj takhle jsme se o tom bavili, tak ze kouknu kdo to presne je a kdyz bude volno tak bych se jel take podivat Týnec jedu asi taky přes noc
Květen 27, 200817 r jak jsem vcera projizdel doma ty fotky tak uz vazne s OC neco pamatuji a spoustu jsem s nim zazil a musim rict, ze na vse mam jen ty nejlepsi vzpominky!!!
Květen 27, 200817 r jak jsem vcera projizdel doma ty fotky tak uz vazne s OC neco pamatuji a spoustu jsem s nim zazil a musim rict, ze na vse mam jen ty nejlepsi vzpominky!!! tak tak,pár let to už je
Květen 28, 200817 r Autor no ja sem uplne rezu kdyz si na ty akce vzpomenu, musim ty fotky seskladat a zudelat neco na stranky nejaky strasi srazy a tak at je videt ze tech pet let se neflakame
Květen 28, 200817 r no ja sem uplne rezu kdyz si na ty akce vzpomenu, musim ty fotky seskladat a zudelat neco na stranky nejaky strasi srazy a tak at je videt ze tech pet let se neflakame No až na tebe se nikdo z nás rozhodně nefláká. Také kromně tebe všici platíme jak mourovatý
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.